Video işlerini çok severim belki kendim de çektiğimdendir, eklentileri inceleyerek evet daha eğlenceli ama sessiz bir ortamda olmalı bu.PaZee yazdı: Çrş Haz 20, 2018 3:23 pm ben pek video izlemeyi sevmem
direk eklentileri inceleyerek geliştim ben öneririm![]()
Yeni bir Mod Tavsiye
Moderatör: Moderatörler
-
Yeni bir Mod Tavsiye
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2574
Yeni bir Mod Tavsiye
Hâlâ tavsiyelere açığım :) Çok yakında The Purge modu (Arınma modu) geliyor :)
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yeni bir Mod Tavsiye
Çok iyi, hatta ben bunu düşündüm eğer benim ile paylaşırsan mod bitince ben 4 tane CT yapıp filmdeki aile üyelerinin modellerine benzer modeller ile hepsine ayrı özellikler vererek onların da kaçmaya çalışıcağı bir mod yapmak istiyorum.
Linklerini gizle |
-
Yeni bir Mod Tavsiye
Bitince zaten forumda paylaşmayı düşünüyorum amacım para değil ki millete satayım değil mi :)alpersoylu34 yazdı: Prş Haz 21, 2018 2:36 pm Çok iyi, hatta ben bunu düşündüm eğer benim ile paylaşırsan mod bitince ben 4 tane CT yapıp filmdeki aile üyelerinin modellerine benzer modeller ile hepsine ayrı özellikler vererek onların da kaçmaya çalışıcağı bir mod yapmak istiyorum.
Değişik şeyler bekliyorum senden :D
Linklerini gizle |
-
Yeni bir Mod Tavsiye
Aklımda zaten herkese ayrı özellikler vermek var, birinin canı çok olur diğerinin hasarı vb vb..Colditz yazdı: Prş Haz 21, 2018 2:41 pmBitince zaten forumda paylaşmayı düşünüyorum amacım para değil ki millete satayım değil mialpersoylu34 yazdı: Prş Haz 21, 2018 2:36 pm Çok iyi, hatta ben bunu düşündüm eğer benim ile paylaşırsan mod bitince ben 4 tane CT yapıp filmdeki aile üyelerinin modellerine benzer modeller ile hepsine ayrı özellikler vererek onların da kaçmaya çalışıcağı bir mod yapmak istiyorum.
Değişik şeyler bekliyorum senden![]()
Aile üyelerine 2-3 özellik birden vererek bir evde saklanmalarını sağlıyoruz dışarıdaki T ler de ff açık olacak ama birbirlerine vurunca kendi canları da gidecek. Menüden can alıp iyicene oyunu değiştirebilirler tabi o ayrı konu. Amaç birlikte çalışıp aileyi yok etmek.
Aile adam vurdukça 5-10 can alır belli bir candan sonra alması kesilir felan..
Tabi bunun için müsait bir ortam lazım bunları sana söyledim ben yapamazsam aklında kalsın kolay zaten COD Menü deki özellikleri incelersen nasıl verildiğini vb görürsün onlara bakarken gördüm ben de.
Linklerini gizle |
-
Yeni bir Mod Tavsiye
Bir modu bitirip paylaşayım ben de bunun üzerine çalışabilirim. Filme benzer şeyler yaparsak daha iyi olabileceğini düşünüyorum ben de.alpersoylu34 yazdı: Prş Haz 21, 2018 2:44 pm Aklımda zaten herkese ayrı özellikler vermek var, birinin canı çok olur diğerinin hasarı vb vb..
Aile üyelerine 2-3 özellik birden vererek bir evde saklanmalarını sağlıyoruz dışarıdaki T ler de ff açık olacak ama birbirlerine vurunca kendi canları da gidecek. Menüden can alıp iyicene oyunu değiştirebilirler tabi o ayrı konu. Amaç birlikte çalışıp aileyi yok etmek.
Aile adam vurdukça 5-10 can alır belli bir candan sonra alması kesilir felan..
Tabi bunun için müsait bir ortam lazım bunları sana söyledim ben yapamazsam aklında kalsın kolay zaten COD Menü deki özellikleri incelersen nasıl verildiğini vb görürsün onlara bakarken gördüm ben de.
Linklerini gizle |
-
Yeni bir Mod Tavsiye
acık dünya oyunları tarzında bir mob yapabilirsin fakat cs 1.6 uyumluluk saglarmı sen daha iyi bilirsin 

Linklerini gizle |