Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yeni bir Mod Tavsiye

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ulyoS

Yeni bir Mod Tavsiye

Mesaj gönderen ulyoS »

PaZee yazdı: Çrş Haz 20, 2018 3:23 pm ben pek video izlemeyi sevmem :D

direk eklentileri inceleyerek geliştim ben öneririm :P
Video işlerini çok severim belki kendim de çektiğimdendir, eklentileri inceleyerek evet daha eğlenceli ama sessiz bir ortamda olmalı bu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Colditz

Yeni bir Mod Tavsiye

Mesaj gönderen Colditz »

Hâlâ tavsiyelere açığım :) Çok yakında The Purge modu (Arınma modu) geliyor :)
Ekran Görüntüsü (266).png
Ekran Görüntüsü (267).png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Yeni bir Mod Tavsiye

Mesaj gönderen ulyoS »

Çok iyi, hatta ben bunu düşündüm eğer benim ile paylaşırsan mod bitince ben 4 tane CT yapıp filmdeki aile üyelerinin modellerine benzer modeller ile hepsine ayrı özellikler vererek onların da kaçmaya çalışıcağı bir mod yapmak istiyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Colditz

Yeni bir Mod Tavsiye

Mesaj gönderen Colditz »

alpersoylu34 yazdı: Prş Haz 21, 2018 2:36 pm Çok iyi, hatta ben bunu düşündüm eğer benim ile paylaşırsan mod bitince ben 4 tane CT yapıp filmdeki aile üyelerinin modellerine benzer modeller ile hepsine ayrı özellikler vererek onların da kaçmaya çalışıcağı bir mod yapmak istiyorum.
Bitince zaten forumda paylaşmayı düşünüyorum amacım para değil ki millete satayım değil mi :)
Değişik şeyler bekliyorum senden :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Yeni bir Mod Tavsiye

Mesaj gönderen ulyoS »

Colditz yazdı: Prş Haz 21, 2018 2:41 pm
alpersoylu34 yazdı: Prş Haz 21, 2018 2:36 pm Çok iyi, hatta ben bunu düşündüm eğer benim ile paylaşırsan mod bitince ben 4 tane CT yapıp filmdeki aile üyelerinin modellerine benzer modeller ile hepsine ayrı özellikler vererek onların da kaçmaya çalışıcağı bir mod yapmak istiyorum.
Bitince zaten forumda paylaşmayı düşünüyorum amacım para değil ki millete satayım değil mi :)
Değişik şeyler bekliyorum senden :D
Aklımda zaten herkese ayrı özellikler vermek var, birinin canı çok olur diğerinin hasarı vb vb..

Aile üyelerine 2-3 özellik birden vererek bir evde saklanmalarını sağlıyoruz dışarıdaki T ler de ff açık olacak ama birbirlerine vurunca kendi canları da gidecek. Menüden can alıp iyicene oyunu değiştirebilirler tabi o ayrı konu. Amaç birlikte çalışıp aileyi yok etmek.
Aile adam vurdukça 5-10 can alır belli bir candan sonra alması kesilir felan..

Tabi bunun için müsait bir ortam lazım bunları sana söyledim ben yapamazsam aklında kalsın kolay zaten COD Menü deki özellikleri incelersen nasıl verildiğini vb görürsün onlara bakarken gördüm ben de.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Colditz

Yeni bir Mod Tavsiye

Mesaj gönderen Colditz »

alpersoylu34 yazdı: Prş Haz 21, 2018 2:44 pm Aklımda zaten herkese ayrı özellikler vermek var, birinin canı çok olur diğerinin hasarı vb vb..

Aile üyelerine 2-3 özellik birden vererek bir evde saklanmalarını sağlıyoruz dışarıdaki T ler de ff açık olacak ama birbirlerine vurunca kendi canları da gidecek. Menüden can alıp iyicene oyunu değiştirebilirler tabi o ayrı konu. Amaç birlikte çalışıp aileyi yok etmek.
Aile adam vurdukça 5-10 can alır belli bir candan sonra alması kesilir felan..

Tabi bunun için müsait bir ortam lazım bunları sana söyledim ben yapamazsam aklında kalsın kolay zaten COD Menü deki özellikleri incelersen nasıl verildiğini vb görürsün onlara bakarken gördüm ben de.
Bir modu bitirip paylaşayım ben de bunun üzerine çalışabilirim. Filme benzer şeyler yaparsak daha iyi olabileceğini düşünüyorum ben de.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

vanessaaa

Yeni bir Mod Tavsiye

Mesaj gönderen vanessaaa »

acık dünya oyunları tarzında bir mob yapabilirsin fakat cs 1.6 uyumluluk saglarmı sen daha iyi bilirsin :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala