Yeni bir Mod Tavsiye
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2574
Yeni bir Mod Tavsiye
H1Z1 elbet 1.6 ya yapılmıştır. Ben yapılmayan bir mod istediğim için maalesef o olamaz.
-
Aynen ben başlıyorum kodlamaya inşaallah başlayınca devamı gelir :)
-
Aynen ben başlıyorum kodlamaya inşaallah başlayınca devamı gelir :)
Link: | |
Linklerini gizle |
Yeni bir Mod Tavsiye
İncelenmesi gereken bir mod bırakıyorum eke. 2012'de blogta paylaşmıştım. Zombiler yapay zeka. Eğer H1Z1 yazacak iseniz kodlara bakın.
Mod eski olduğu için 1.8.3 uyumluluğu yoktur ve şuanda round terminator e gerek yok. Kodların kullanımını öğrenin regamedll ve reapi kullanarak dönüştürün.
Mod eski olduğu için 1.8.3 uyumluluğu yoktur ve şuanda round terminator e gerek yok. Kodların kullanımını öğrenin regamedll ve reapi kullanarak dönüştürün.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yeni bir Mod Tavsiye
@Yek'-ta
Benim mod yalan oldu. Bu modu yapmaya başlıyorum :)
Teşekkürler
Benim mod yalan oldu. Bu modu yapmaya başlıyorum :)
Teşekkürler
Linklerini gizle |
-
Yeni bir Mod Tavsiye
Mod çok karışık geldiği için bitiremedim. Her yerden hata verdi :D
Ben de minecraft modu yapmaya karar verdim. Egg Wars belki oynayanlar biliyorlardır (tabii varsa) :D
Bence herkesin eğlenerek oynayacağı bir mod yapabileceğimi düşünüyorum, eklenmesini istediğiniz bir şey varsa lütfen söylemekten çekinmeyiniz. Ya da düşüncelerinizi.
Şuanlık block koymayı deniyorum elimde bir mc modu var ondan kod yardımı yapacağım.

Ben de minecraft modu yapmaya karar verdim. Egg Wars belki oynayanlar biliyorlardır (tabii varsa) :D
Bence herkesin eğlenerek oynayacağı bir mod yapabileceğimi düşünüyorum, eklenmesini istediğiniz bir şey varsa lütfen söylemekten çekinmeyiniz. Ya da düşüncelerinizi.
Şuanlık block koymayı deniyorum elimde bir mc modu var ondan kod yardımı yapacağım.

Linklerini gizle |
-
Yeni bir Mod Tavsiye
Arınma gecesi gayet güzel gibi, büyük bir slenderman haritası gibi bir yer olur, çeşitli evler olur adamlar belli bir süre (geceye kadar) silah arar bulduklarını kendi evlerine taşır gece olunca da ff açılır sona kalanlar (sabaha kadar kalanlar) ödüllendirilir.
BB demişsin ama bunun BB ile alakası yok zombi olmayacak herkes belli bir takımda olacak, baseleri kendileri değil haritada otomatik yapılmış şekilde gelecek.
BB demişsin ama bunun BB ile alakası yok zombi olmayacak herkes belli bir takımda olacak, baseleri kendileri değil haritada otomatik yapılmış şekilde gelecek.
Linklerini gizle |
-
Yeni bir Mod Tavsiye
Evet mantıklı aslında. Mod kararsızlığındayım şu an :D Çok iyi geldi şuan kulağa bu.alpersoylu34 yazdı: Çrş Haz 20, 2018 2:14 pm Arınma gecesi gayet güzel gibi, büyük bir slenderman haritası gibi bir yer olur, çeşitli evler olur adamlar belli bir süre (geceye kadar) silah arar bulduklarını kendi evlerine taşır gece olunca da ff açılır sona kalanlar (sabaha kadar kalanlar) ödüllendirilir.
Linklerini gizle |
-
Yeni bir Mod Tavsiye
puan nve kasa sistemi olur, puan el kazandıkça 1 tane verilir kasalar 5 puan olur içinden iyi şeyler çıkar 1 puanlık kasalar olur onlar da hem kötü hem iyi şeyler çıkar. Yani anlayacağın güzel bir mod fikri bu..Colditz yazdı: Çrş Haz 20, 2018 2:20 pmEvet mantıklı aslında. Mod kararsızlığındayım şu analpersoylu34 yazdı: Çrş Haz 20, 2018 2:14 pm Arınma gecesi gayet güzel gibi, büyük bir slenderman haritası gibi bir yer olur, çeşitli evler olur adamlar belli bir süre (geceye kadar) silah arar bulduklarını kendi evlerine taşır gece olunca da ff açılır sona kalanlar (sabaha kadar kalanlar) ödüllendirilir.
BB demişsin ama bunun BB ile alakası yok zombi olmayacak herkes belli bir takımda olacak, baseleri kendileri değil haritada otomatik yapılmış şekilde gelecek.Çok iyi geldi şuan kulağa bu.
Linklerini gizle |
-
Yeni bir Mod Tavsiye
Aynen kasa sistemini düşündüm zaten. Her yeni elde kutu açıp daha iyi silah alırlar daha eğlenceli olur.alpersoylu34 yazdı: Çrş Haz 20, 2018 2:33 pm puan nve kasa sistemi olur, puan el kazandıkça 1 tane verilir kasalar 5 puan olur içinden iyi şeyler çıkar 1 puanlık kasalar olur onlar da hem kötü hem iyi şeyler çıkar. Yani anlayacağın güzel bir mod fikri bu..
Linklerini gizle |
-
Yeni bir Mod Tavsiye
Dediklerimin hepsi yapılır fakat biraz daha ilginç yapabiliriz. PaZee'nin weapon spawnını, heal kit olarak ayarlarız mapın belli yerlerinde can kitleri olur felan...
Linklerini gizle |
-
Yeni bir Mod Tavsiye
Direk haritaya sağlık kiti eklesek daha iyi olmaz mı ?alpersoylu34 yazdı: Çrş Haz 20, 2018 2:51 pm Dediklerimin hepsi yapılır fakat biraz daha ilginç yapabiliriz. PaZee'nin weapon spawnını, heal kit olarak ayarlarız mapın belli yerlerinde can kitleri olur felan...
Linklerini gizle |