Yeni bir Mod Tavsiye
Moderatör: Moderatörler
-
Yeni bir Mod Tavsiye
Sağlık kiti eklesek her oyuncu onun yerini ezberleyeceği için haritanın belli başlı bölgelerinde kıyım olur bu da pek eğlenceli olmaz.
Başlangıç olarak sağlık kiti verebiliriz aslında.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2574
Yeni bir Mod Tavsiye
Başlangıçta verebiliriz. Gerektiği zaman kullanır bence daha iyi olur.alpersoylu34 yazdı: Çrş Haz 20, 2018 3:01 pm Sağlık kiti eklesek her oyuncu onun yerini ezberleyeceği için haritanın belli başlı bölgelerinde kıyım olur bu da pek eğlenceli olmaz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Yeni bir Mod Tavsiye
Entity bilginin yuksek olmasi gerekir
bir ara minigames moduma boyle birşey yapmayı düşünüyordum çocuklar saçma demişti, tek bir modda harika olur ama.
entity ile
altin seviyeleri çıkma sıklıgı çıkma sınırı, silah satin alma npcleri gibi herşey yapılabilir.
yardim istersen pm atabilirsin, bu modun olmasi çok iyi olur.
bir ara minigames moduma boyle birşey yapmayı düşünüyordum çocuklar saçma demişti, tek bir modda harika olur ama.
entity ile
altin seviyeleri çıkma sıklıgı çıkma sınırı, silah satin alma npcleri gibi herşey yapılabilir.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yeni bir Mod Tavsiye
sağlık kitlerini npcden alsinlar, pubgdeki bandajin modelini elmayla degişiriz olur biter 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2574
Yeni bir Mod Tavsiye
Entity ile ilgili biraz bilgim var ama seninki gibi değil. Tabii yardım isterim, yardım etmene de sevinirim. Npc de iyi fikir olabilir. ;)PaZee yazdı: Çrş Haz 20, 2018 3:05 pm Entity bilginin yuksek olmasi gerekir
entity ile
sağlık kitlerini npcden alsinlar, pubgdeki bandajin modelini elmayla degişiriz olur biter
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yeni bir Mod Tavsiye
@Colditz
entityi emirhana yazdigim bazi eklentiler ile mantigini anlatmistim mantigi 1 kere çözdünmü 1.6 da harikalar yaratirsin
tsme buyur bir ara.
entityi emirhana yazdigim bazi eklentiler ile mantigini anlatmistim mantigi 1 kere çözdünmü 1.6 da harikalar yaratirsin
tsme buyur bir ara.
Linklerini gizle |
-
Yeni bir Mod Tavsiye
Benim de çok az bir entity bilgim var bende öğrenmek isterim.PaZee yazdı: Çrş Haz 20, 2018 3:13 pm @Colditz
tsme buyur bir ara.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yeni bir Mod Tavsiye
mantigi yazarak zor anlatilacagi için şu anlık tsde anlatabilirim, yakında mantıgı hakkında videolar çekecegim ama erkenci olacaksan pm gel
Linklerini gizle |
-
Yeni bir Mod Tavsiye
Videolardan az şey öğrenmedik, sorun değil şu sıra entity kullanıcağım bir şey yok kendi yaptığım modu da askıya aldım. Daha önce girişenler olmuş zaten.PaZee yazdı: Çrş Haz 20, 2018 3:18 pm mantigi yazarak zor anlatilacagi için şu anlık tsde anlatabilirim, yakında mantıgı hakkında videolar çekecegim ama erkenci olacaksan pm gel
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yeni bir Mod Tavsiye
ben pek video izlemeyi sevmem 
direk eklentileri inceleyerek geliştim ben öneririm

direk eklentileri inceleyerek geliştim ben öneririm

Linklerini gizle |