senin konun üzerinden gidicem @Colditz arınma olacak ise kaçmak kesinlikle olmalı peki neyden kaçmalı zombiden daha değişik bir yaratık yapmamız lazım sence ne olabilir ?
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Sal Haz 19, 2018 6:38 pm
senin konun üzerinden gidicem @Colditz arınma olacak ise kaçmak kesinlikle olmalı peki neyden kaçmalı zombiden daha değişik bir yaratık yapmamız lazım sence ne olabilir ?
Şöyle düşünüyorum haritada pubg gibi güvenli yer olmalı. Orada eşyalar olmalı. Arınmaya kadar oraya gidip eşya toplayıp savunacağımız yere götürmemiz gerek. Arınmaya kadar savunacak yer yapıcaz ve savaşıcaz. Ama bu mod basebuildera çok benziyor. Hatta neredeyse aynı.
Şöyle bişey olabilir belki değişik olur ; Her round başında takimlari 2 şer gruba ayıracak gruplarda birisi hp basma özelligi olacak ve sadece bomba kullanabilecek , digeri ise silah kullanabilcek + ekstra silahlarda olucak , hp ler 250 olucak , mapın orta yerine veya ozel map yapilir yesil alan belirlenir o son kısmına ilk kim varıp butona basarsa butun herkesi öldürür puan kazanirlar , ve puanlada 15 saniye +50 hız yada ozel gibi seyler alabilir ? Bilmiyorum byle bisy dusundumde sacmami ?
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Sal Haz 19, 2018 6:38 pm
Şöyle düşünüyorum haritada pubg gibi güvenli yer olmalı. Orada eşyalar olmalı. Arınmaya kadar oraya gidip eşya toplayıp savunacağımız yere götürmemiz gerek. Arınmaya kadar savunacak yer yapıcaz ve savaşıcaz. Ama bu mod basebuildera çok benziyor. Hatta neredeyse aynı.
yemekteydim kusura bakma cevap veremedim anlattığın mod hoşuma gitti basebuildera bence benzemiyor buna eklemeler yaparsak alakası bile olmaz sorum şu bu harita büyükmü olacak ?
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Sal Haz 19, 2018 7:00 pm
yemekteydim kusura bakma cevap veremedim anlattığın mod hoşuma gitti basebuildera bence benzemiyor buna eklemeler yaparsak alakası bile olmaz sorum şu bu harita büyükmü olacak ?
Yeterince büyük olması gerek. 32 kişilik serverı düşünürsek 32 kişi için köşelere sağa sola spawn yeri koyacağız falan filan.
+ En son round sonunda baselerinde kalan arkadaşlara tl veririz ve tl ile menüden yeni silahlar falan alırlar işi kurdum :)
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Sal Haz 19, 2018 7:00 pm
Yeterince büyük olması gerek. 32 kişilik serverı düşünürsek 32 kişi için köşelere sağa sola spawn yeri koyacağız falan filan.
+ En son round sonunda baselerinde kalan arkadaşlara tl veririz ve tl ile menüden yeni silahlar falan alırlar işi kurdum
şöylede olabilir csgodan pubg'den her oyundan ayrı ayrı bi fikir alınabilir mesela oyun sonunda kutu açabilirler o kutudan para ile alınmayan ve çıkması çok zor olan silah vuruş gücü çok yüksek olan silahlar ekleyebilirsin bence
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Sal Haz 19, 2018 7:04 pm
şöylede olabilir csgodan pubg'den her oyundan ayrı ayrı bi fikir alınabilir mesela oyun sonunda kutu açabilirler o kutudan para ile alınmayan ve çıkması çok zor olan silah vuruş gücü çok yüksek olan silahlar ekleyebilirsin bence
Çok iyi. Kutu değil kasa :D Kasadan güzel de kötü de şeyler çıkabileceği için güzel bir fikirmiş. :)
IMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Sal Haz 19, 2018 7:04 pm
Çok iyi. Kutu değil kasa Kasadan güzel de kötü de şeyler çıkabileceği için güzel bir fikirmiş.
pardon aklım karışmış fdskgfd bencede güzel fikir buna böyle böyle eklemeler yaparak çok değişik eşi benzeri olmayan bir mod oluşturabilirsin yeni oluşturacağım map ile uğraştığım için zaman ayıramıyorum şimdiden kolay gelsin .d