Aynı sorun bizim serverımızda da mevcut. Özellikle akşam saatlerinde ani loss yükselmeleri ve donmalar yaşıyoruz. Bu sorun çoğu oyuncumuzda görülmektedir. Başka bir sunucuda oynadıklarında sorun olmadığını söylüyorlar.
eXmajesticGaming yazdı:Aynı sorun bizim serverımızda da mevcut. Özellikle akşam saatlerinde ani loss yükselmeleri ve donmalar yaşıyoruz. Bu sorun çoğu oyuncumuzda görülmektedir. Başka bir sunucuda oynadıklarında sorun olmadığını söylüyorlar.
diger bilgisayarımda aynı sorunla karsılasmıyorum ama isin garip yanı o
Bu sorunun oyunla hiçbir sorunu yoktur internet hızınız ve ya server çöküyordur bunu düzeltmek için modeme res atın, olmazsa serverin sorununudur malesef.
Cl_FlushEntity Hatası Tamamen İnternet ile alakalı bir durum Net_graph 3 yapınca sağ altta FPS gösterir Onun yanında MS var o MS internetinin Lagını Gosterir Örnegin Ms 1-55 arası akıcı Bir oyun oynarsın lagsın fakat 55-999 arası Ping Var demektir Kardeşim Buda Şundan Olur örnegin İnternet Hızın 4 Mbs diyelin 50-60 ms alırsın 8 Mbs 30 -40 MS alırsın 16 mbs 20-30 MS Alırsın 32 Mbs 1-10 MS Alırsın
Cl_FlushEntity Hatası Tamamen İnternet ile alakalı bir durum Net_graph 3 yapınca sağ altta FPS gösterir Onun yanında MS var o MS internetinin Lagını Gosterir Örnegin Ms 1-55 arası akıcı Bir oyun oynarsın lagsın fakat 55-999 arası Ping Var demektir Kardeşim Buda Şundan Olur örnegin İnternet Hızın 4 Mbs diyelin 50-60 ms alırsın 8 Mbs 30 -40 MS alırsın 16 mbs 20-30 MS Alırsın 32 Mbs 1-10 MS Alırsın
Kardeşim aynı internetle masaustu bilgisayarımda bu hatayla hic karsılasmıyorum . Biirde buyur hem pc ozelliklerine bak hemde internetten kaynaklı dedin ya ms ye bak
Kardeşim aynı internetle masaustu bilgisayarımda bu hatayla hic karsılasmıyorum . Biirde buyur hem pc ozelliklerine bak hemde internetten kaynaklı dedin ya ms ye bak
leonhifi yazdı:
Video Cekmeye calistim fakat kaltesi icin ozur dilerim. Videodaki 1-2 saniyelik donmalar ve akabindeki ufak ısınlanma tarzı olan her yerde flush entity hatası yiyorum videoda yazı olarak gorunmuyor malesef.
[@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta bildigim yetkili 2 niz varsınız etiket için kusura bakmayın ama Allah hakkı için yardım edin şu soruna kafayı yemek üzereyim .....