Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cl_FlushEntity Hatası

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

tarkan

Cl_FlushEntity Hatası

Mesaj gönderen tarkan »

Sanırım dizüstü pc modellerind eoluyor aynı problem bendese mevcut ma csduragi serverlarında yaşıyorum bu hatayl

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Cl_FlushEntity Hatası

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Wifiden oynuyorsun muhtemelen, birde laptopa modemden kablo çekip dener misin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MikeZilla

Cl_FlushEntity Hatası

Mesaj gönderen MikeZilla »

Ömer TELLİ yazdı:Wifiden oynuyorsun muhtemelen, birde laptopa modemden kablo çekip dener misin
kardeşim denedim şuan yaklaşık 5-6 saattir 1 kere bile hata gelmedi :D fakat kablosuzla ne ilgisi varsa onu anlamadım driverde yada modemin wireless inde sorunda yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

leonhifi
Server Ip/DNS: Cs20.CSDuragi.Com
Clan İsmi: [` SconrfuL ~]
İletişim:

Cl_FlushEntity Hatası

Mesaj gönderen leonhifi »

MikeZilla yazdı:
Ömer TELLİ yazdı:Wifiden oynuyorsun muhtemelen, birde laptopa modemden kablo çekip dener misin
kardeşim denedim şuan yaklaşık 5-6 saattir 1 kere bile hata gelmedi :D fakat kablosuzla ne ilgisi varsa onu anlamadım driverde yada modemin wireless inde sorunda yok
Modemden Laptop arasında Geçen Parazitler Radyo Dalgaları oldugundan Wifi Kablodaki gibi Net Çekmez O yüzdendir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MikeZilla

Cl_FlushEntity Hatası

leonhifi yazdı:
MikeZilla yazdı:
Modemden Laptop arasında Geçen Parazitler Radyo Dalgaları oldugundan Wifi Kablodaki gibi Net Çekmez O yüzdendir
Kardeşim öyle bile olsa 2 hafta öncesine kadar düzgün oynadığım laptop neden şuan böyle yapsınki internetimde sorun yok ayrıca o denli parazit yapacak bir şeyde yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

leonhifi
Server Ip/DNS: Cs20.CSDuragi.Com
Clan İsmi: [` SconrfuL ~]
İletişim:

Cl_FlushEntity Hatası

Mesaj gönderen leonhifi »

MikeZilla yazdı:
leonhifi yazdı:
MikeZilla yazdı: kardeşim denedim şuan yaklaşık 5-6 saattir 1 kere bile hata gelmedi :D fakat kablosuzla ne ilgisi varsa onu anlamadım driverde yada modemin wireless inde sorunda yok
Kardeşim öyle bile olsa 2 hafta öncesine kadar düzgün oynadığım laptop neden şuan böyle yapsınki internetimde sorun yok ayrıca o denli parazit yapacak bir şeyde yok

Bildiğin Gibi Yap Ozaman Kardeş 2 dir ters ters cevap veriyorsun madem böyle herkesi tersleyeceksin Neden Yardım İstiyorsun Burda herkes sana Yardımcı Olabilmek için Uğraşıyor.Yazdığın Cümlelere Biraz dikkat edersen Sevinirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MikeZilla

Cl_FlushEntity Hatası

leonhifi yazdı:
MikeZilla yazdı:
leonhifi yazdı:

Bildiğin Gibi Yap Ozaman Kardeş 2 dir ters ters cevap veriyorsun madem böyle herkesi tersleyeceksin Neden Yardım İstiyorsun Burda herkes sana Yardımcı Olabilmek için Uğraşıyor.Yazdığın Cümlelere Biraz dikkat edersen Sevinirim
Kardeşim yanlış anlıyorsun terslediğim falan yok estağfurullah şurda bana yardımcı olabilmek için yazıyorsun farkındayım hiç terslemek olurmu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Cl_FlushEntity Hatası

Mesaj gönderen Poseidon* »

Sabri abiye katılıyorum belki anneniz babanız kardeşiniz her kim varsa yakınınıza parazit yapacak bir şey koymuştur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MikeZilla

Cl_FlushEntity Hatası

yapacak birşey yok artık kabloya bağımlı şekilde oynayacağım mecbur :D emeği geçen herkese teşekkür ederim ...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala