Oyun icerisinde durduk yere Cl_FlushEntityPacket hatası almaktayim. Bazen oyuna ilk girdigimde bazense 1-2 saat oynamamdan sonra geliyor . Googleda cıkan cozum yollarını denedim fakat hicbirisi ise yaramadı . Rate ayarlarını denedim ise yaramadı . internet hızımda sorun olmamasına ragmen farklı bir modemden denedim ise yaramadı. Oyunum csduragi nin orjinal halidir. Herhangi bir ekleme yada cfg tarzı bisey yapmadım fakat sorun devam ediyor. Sorunu cozmemde yardımlarınızı bekliyorum ....
Oyuna sag ustte kırmızı yazıyla Warning : cl_flushentitypacket yazısı geliyor ve duzelene kadar oyuna lag giriyor su resimi internetten buldum aynı yazı:
İnternetinize veya servera aşırı yüklenme sonucu oluşur küçük bir drop sorunu modeminize reset atıp hangi tslerde olduğunuzu kontrol edin malum herkese güvenilmez.
ENESIZM yazdı:İnternetinize veya servera aşırı yüklenme sonucu oluşur küçük bir drop sorunu modeminize reset atıp hangi tslerde olduğunuzu kontrol edin malum herkese güvenilmez.
kardeşim internetimde bi sorun yok . Servera aşırı yüklenmeye gelince tek bir serverda değil hepsinde yaşıyorum sorunu. Modeme reset atmamlada duzelmedi. Sorun ilk cıktıgında reset atmıstım zaten durum degismedi