Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cl_FlushEntity Hatası

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

eXmajesticGaming

Cl_FlushEntity Hatası

Mesaj gönderen eXmajesticGaming »

Aynı sorun bizim serverımızda da mevcut. Özellikle akşam saatlerinde ani loss yükselmeleri ve donmalar yaşıyoruz. Bu sorun çoğu oyuncumuzda görülmektedir. Başka bir sunucuda oynadıklarında sorun olmadığını söylüyorlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MikeZilla

Cl_FlushEntity Hatası

Mesaj gönderen MikeZilla »

eXmajesticGaming yazdı:Aynı sorun bizim serverımızda da mevcut. Özellikle akşam saatlerinde ani loss yükselmeleri ve donmalar yaşıyoruz. Bu sorun çoğu oyuncumuzda görülmektedir. Başka bir sunucuda oynadıklarında sorun olmadığını söylüyorlar.
diger bilgisayarımda aynı sorunla karsılasmıyorum ama isin garip yanı o :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

byxed16
Server Ip/DNS: Cs43.Csduragi.Com
Clan İsmi: SiyahSancak

Cl_FlushEntity Hatası

Mesaj gönderen byxed16 »

Bu sorunun oyunla hiçbir sorunu yoktur internet hızınız ve ya server çöküyordur bunu düzeltmek için modeme res atın, olmazsa serverin sorununudur malesef.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

leonhifi
Server Ip/DNS: Cs20.CSDuragi.Com
Clan İsmi: [` SconrfuL ~]
İletişim:

Cl_FlushEntity Hatası

Mesaj gönderen leonhifi »

MikeZilla yazdı:Yardim edebilecek yok mu ???
Cl_FlushEntity Hatası Tamamen İnternet ile alakalı bir durum Net_graph 3 yapınca sağ altta FPS gösterir Onun yanında MS var o MS internetinin Lagını Gosterir Örnegin Ms 1-55 arası akıcı Bir oyun oynarsın lagsın fakat 55-999 arası Ping Var demektir Kardeşim Buda Şundan Olur örnegin İnternet Hızın 4 Mbs diyelin 50-60 ms alırsın 8 Mbs 30 -40 MS alırsın 16 mbs 20-30 MS Alırsın 32 Mbs 1-10 MS Alırsın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MikeZilla

Cl_FlushEntity Hatası

leonhifi yazdı:
Cl_FlushEntity Hatası Tamamen İnternet ile alakalı bir durum Net_graph 3 yapınca sağ altta FPS gösterir Onun yanında MS var o MS internetinin Lagını Gosterir Örnegin Ms 1-55 arası akıcı Bir oyun oynarsın lagsın fakat 55-999 arası Ping Var demektir Kardeşim Buda Şundan Olur örnegin İnternet Hızın 4 Mbs diyelin 50-60 ms alırsın 8 Mbs 30 -40 MS alırsın 16 mbs 20-30 MS Alırsın 32 Mbs 1-10 MS Alırsın
Kardeşim aynı internetle masaustu bilgisayarımda bu hatayla hic karsılasmıyorum . Biirde buyur hem pc ozelliklerine bak hemde internetten kaynaklı dedin ya ms ye bak
Resim
Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ElitGaminG
Server Ip/DNS: cs21.csduragi.com
Clan İsmi: eLit gAming

Cl_FlushEntity Hatası

Mesaj gönderen ElitGaminG »

MikeZilla yazdı:
leonhifi yazdı:
Kardeşim aynı internetle masaustu bilgisayarımda bu hatayla hic karsılasmıyorum . Biirde buyur hem pc ozelliklerine bak hemde internetten kaynaklı dedin ya ms ye bak
Resim
Resim
Hangi Şehirde oturuyoruzsunuz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MikeZilla

Cl_FlushEntity Hatası

ElitGaminG yazdı:
MikeZilla yazdı:
leonhifi yazdı:
Resim
Resim
Hangi Şehirde oturuyoruzsunuz ?
Ankara

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MikeZilla

Cl_FlushEntity Hatası

Su fotograftada su anki hız testi sonucu var
Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MikeZilla

Cl_FlushEntity Hatası

Video Cekmeye calistim fakat kaltesi icin ozur dilerim. Videodaki 1-2 saniyelik donmalar ve akabindeki ufak ısınlanma tarzı olan her yerde flush entity hatası yiyorum videoda yazı olarak gorunmuyor malesef.

https://www.youtube.com/watch?v=bNU29U3QwQw

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MikeZilla

Cl_FlushEntity Hatası

[@Bilinmeyen Etiket] @Yek'-ta bildigim yetkili 2 niz varsınız etiket için kusura bakmayın ama Allah hakkı için yardım edin şu soruna kafayı yemek üzereyim .....

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala