arkadaşın bilgisayarına format atmayı deniyoruz flash ile masaustu bilgisayar flashı v.s seçiyoruz fakat format atma yeri açılmıyor kaydedip çıkıyoruz bilgisayar açılıyor nasıl atacağız biraz değişik bilgisayarı ? @ShooTeR @Tasarimci v2 @Taha Demirbaş @Yek'-ta
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
alpersoylu34 yazdı: Cum Tem 20, 2018 4:20 pm
Bana flash ve CD siz format lazım dün konu açacaktım, üşenmiştim.
windows 10 un hazır kurulum dosyası var microsoftun kendi sitesinde programla kuruluyor Format Sitesi
Windows ustune windows asla önermem aşırı sıkıntı çıkar...
Boot menusu varsa boot menusu acın flashı bootlamayı deneyin o zaman olması gerekir olmazsa isoyu flasha tekrar yazdırın.
alpersoylu34 yazdı: Cum Tem 20, 2018 4:20 pm
Bana flash ve CD siz format lazım dün konu açacaktım, üşenmiştim.
windows 10 un hazır kurulum dosyası var microsoftun kendi sitesinde programla kuruluyor Format Sitesi
Boot menusu varsa boot menusu acın flashı bootlamayı deneyin o zaman olması gerekir olmazsa isoyu flasha tekrar yazdırın.
flashı biçimlendirip tekrar yazdırdık isoyu gene aynı bi turlu açamadık formatlama kısmını biliyormusunuz nasıl yapacağımızı?
flashı biçimlendirip tekrar yazdırdık isoyu gene aynı bi turlu açamadık formatlama kısmını biliyormusunuz nasıl yapacağımızı?
PowerISO programini indirin isoyu powerisoda acın son ra poweriso aracılıgıyla isoyu flasha yazın, sonra boot işlemini tekrar deneyin.