Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Masaüstü USB ile format atma

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

alpersoylu34 yazdı: Cum Tem 20, 2018 4:29 pm Valla direk programla falan format atılıyor mu bilmiyorum, donanımcı değilim ya.

Ayriyetten, w7 kullanıyorum w10 sevmiyorum SSD'm yok.
Win10 için ssd'ye gerek yok. Win7 kullanan kalmadı. Ya linux ya win10.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Leooo
Clan İsmi: Azerbaycan

Mesaj gönderen Leooo »

Win7 kullanıyorum :roll:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bilgisayarınız 64bit destekliyor ise windows 10'a geçin. Windows 7 de durduğunuz kabahat. Derseniz ben windows 7 lisanslı kullanıyorum, win8 güncellemesi ile niye zamanında ev sürümüne geçmediniz. 8'den de 8.1'e, 8.1'den de 10'a.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Mesaj gönderen Colditz »

Ben açıkçası 10 u pek beğenmedim birkaç sıkıntısı çıkıyor. 8.1 i deneyebilirsin.
Bana göre şu an en iyi sürüm 8.1 :ugeek:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Yek'-ta yazdı: Cum Tem 20, 2018 5:05 pm Bilgisayarınız 64bit destekliyor ise windows 10'a geçin. Windows 7 de durduğunuz kabahat. Derseniz ben windows 7 lisanslı kullanıyorum, win8 güncellemesi ile niye zamanında ev sürümüne geçmediniz. 8'den de 8.1'e, 8.1'den de 10'a.
W7 lisanslı kullanıyorum 64 bit destekliyor, ben zaten yasağım kalkmadan önce pc geçmiyordum yeni yeni pc geçmeye başladım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Colditz yazdı: Cum Tem 20, 2018 5:07 pm Ben açıkçası 10 u pek beğenmedim birkaç sıkıntısı çıkıyor. 8.1 i deneyebilirsin.
Bana göre şu an en iyi sürüm 8.1 :ugeek:
W7 kalp ya.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

win10 ile 8.1 arasında fark yok, nasıl sevemedin merak ediyorum :)
windows xp zamanında ne ise windows 7'de aynı duruma düştü şuanda. Yeni bir işletim sistemi çıkacak, çıktığı vakit hala 7<3ben diyenler windows 10'a geçecek. Sonra win10<3ben diyecekler. İnternette araştırın. Şuan windows10 pro redstone 4 sürümü aldı başını gidiyor. Ben daha geçemedim ama geçen gün arkadaşıma win10 redstone 4 kurduk. Oda win7'den geçti. Win7 de kasan bilgisayar şuan normalinden 2 kat daha hızlı diyor. Deneyin, pişman olmazsınız. Ben şuanda win10 home single sürümünü kullanıyorum, önümüzdeki ay başında geçeceğim. Oda sırf win8 lisanslısı olduğum için duruyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Yek'-ta yazdı: Cum Tem 20, 2018 5:20 pm win10 ile 8.1 arasında fark yok, nasıl sevemedin merak ediyorum :)
windows xp zamanında ne ise windows 7'de aynı duruma düştü şuanda. Yeni bir işletim sistemi çıkacak, çıktığı vakit hala 7<3ben diyenler windows 10'a geçecek. Sonra win10<3ben diyecekler. İnternette araştırın. Şuan windows10 pro redstone 4 sürümü aldı başını gidiyor. Ben daha geçemedim ama geçen gün arkadaşıma win10 redstone 4 kurduk. Oda win7'den geçti. Win7 de kasan bilgisayar şuan normalinden 2 kat daha hızlı diyor. Deneyin, pişman olmazsınız. Ben şuanda win10 home single sürümünü kullanıyorum, önümüzdeki ay başında geçeceğim. Oda sırf win8 lisanslısı olduğum için duruyorum.
Eğer dediğin gibi w7de kasan pc 2 kat daha hızlandıysa redstone 4 versionuna geçebilirim ?
isoyu buldum bu arada i....p sitesinde paylaşılmış eğer dedigin gibiyse deniyicem.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

ShooTeR yazdı: Cum Tem 20, 2018 5:30 pm
Yek'-ta yazdı: Cum Tem 20, 2018 5:20 pm win10 ile 8.1 arasında fark yok, nasıl sevemedin merak ediyorum :)
Eğer dediğin gibi w7de kasan pc 2 kat daha hızlandıysa redstone 4 versionuna geçebilirim ?
isoyu buldum bu arada i....p sitesinde paylaşılmış eğer dedigin gibiyse deniyicem.
İso virüssüz ise bir program yardımı ile geçemiyor muyum ben ya :D cidden 10 saat bilgisayarcıya pcmi rehin vermek istemiyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Alper sen bilişimcisin yapman lazım bunları.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala