Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Masaüstü USB ile format atma

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Leooo
Clan İsmi: Azerbaycan

Mesaj gönderen Leooo »

Taşralı yazdı: Cum Tem 20, 2018 8:52 pm
Leooo yazdı: Cum Tem 20, 2018 8:45 pm
Taşralı yazdı: Cum Tem 20, 2018 7:48 pm Yapabildiysen ne mutlu sana.Ama ben bu tür konulara karşıyım.Bence mesela bilgisayara format,windows kurmak,vs.. durumlarda uzmana götürün ki adam işini yapsın ki parasını kazansın.Herkes flaş ile kendisi atıyor bunu istesem bende yaparım ama ben parası neyse veriyorum ki,onlarında işleri açılsın,bitmesin.
Senin gibi düşünmüyorum, yapa bilen kendisi yapıyor parasıda kendisinde kalıyor onlarda parayı gökten zembille almıyor herhalde :lol: çalışıyorlar neden bi başkasına para versinler ki ? Yapa biliyorlarsa.
Amacım para kazanmaları değil önceden internet cafelerde ve bilgisyarcılarda tamirler kurulumlar daha çok oluyordu.Şimdi teknoloji ilerledi diye üniversite okuyup ta bu işi öğrenen adamlar dükkan açıyorlar.Sırf paran cebinde kalsın diye okumuyorlar demi.Her meslek ilerlemesi gerekiyor.Bilgisayarcı parça satmaktan çoğu tamire bakarken herkes kendi başına yapmaya çalışıyor.Yapın bakalım bilgisayarı iyice bozunca daha fazla para ödüyecek olanda sizsiniz ama.Para konusunda sende haklısın.
Format ata biliyorsa bozmaz diye bilirim, yada format ata bilen bi arkadaşından rica ede bilir formatta çokda zor değil değilmi artık herkesin evinde bi format diski vardır diye bilirim :). Şimdi para kazanmak zordur okuyanlar bile zar zor para kazanıyor diye bilirim, bide askeri ücrete çalışanları düşünelim onlarda parayı zor kazanıyorlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Taşralı yazdı: Cum Tem 20, 2018 8:52 pm
Leooo yazdı: Cum Tem 20, 2018 8:45 pm
Taşralı yazdı: Cum Tem 20, 2018 7:48 pm Yapabildiysen ne mutlu sana.Ama ben bu tür konulara karşıyım.Bence mesela bilgisayara format,windows kurmak,vs.. durumlarda uzmana götürün ki adam işini yapsın ki parasını kazansın.Herkes flaş ile kendisi atıyor bunu istesem bende yaparım ama ben parası neyse veriyorum ki,onlarında işleri açılsın,bitmesin.
Senin gibi düşünmüyorum, yapa bilen kendisi yapıyor parasıda kendisinde kalıyor onlarda parayı gökten zembille almıyor herhalde :lol: çalışıyorlar neden bi başkasına para versinler ki ? Yapa biliyorlarsa.
Amacım para kazanmaları değil önceden internet cafelerde ve bilgisyarcılarda tamirler kurulumlar daha çok oluyordu.Şimdi teknoloji ilerledi diye üniversite okuyup ta bu işi öğrenen adamlar dükkan açıyorlar.Sırf paran cebinde kalsın diye okumuyorlar demi.Her meslek ilerlemesi gerekiyor.Bilgisayarcı parça satmaktan çoğu tamire bakarken herkes kendi başına yapmaya çalışıyor.Yapın bakalım bilgisayarı iyice bozunca daha fazla para ödüyecek olanda sizsiniz ama.Para konusunda sende haklısın.
5klik bilgisayarı götursen 1080 ti ekran kartlı o kasadna parça çalmazmı çalar.
Şimdi diceksin çalanda var çalmayanda var ?
Emin olamazsın kendin yapabiliyorsan en temizi kendin yapacaksın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Hortlatıyor gibi olacağım, win10 veya win7 iso verebilecek var mı flash bellek yanımdayken atayım ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

alpersoylu34 yazdı: Sal Tem 24, 2018 2:24 pm Hortlatıyor gibi olacağım, win10 veya win7 iso verebilecek var mı flash bellek yanımdayken atayım ?
Google amcadan sağl******* yada ful***********den iso indirebilirsin %100 güvenilirdir ben hep ordan kullanıyorm..
link istersen ataym

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

ShooTeR yazdı: Sal Tem 24, 2018 2:34 pm
alpersoylu34 yazdı: Sal Tem 24, 2018 2:24 pm Hortlatıyor gibi olacağım, win10 veya win7 iso verebilecek var mı flash bellek yanımdayken atayım ?
Google amcadan sağl******* yada ful***********den iso indirebilirsin %100 güvenilirdir ben hep ordan kullanıyorm..
link istersen ataym
Valla ben pek format atan bir insan olmadığımdan güvenmiyorum her yere, bazı arkadaşlara bozuk geldiğinden sağlam*ndir den indireyim Yektanın önerdiği program ile flasha yazdırayım Önyükleme seçimine ne yapacağım onu anlamadım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

alpersoylu34 yazdı: Sal Tem 24, 2018 2:37 pm
ShooTeR yazdı: Sal Tem 24, 2018 2:34 pm
link istersen ataym
Valla ben pek format atan bir insan olmadığımdan güvenmiyorum her yere, bazı arkadaşlara bozuk geldiğinden sağlam*ndir den indireyim Yektanın önerdiği program ile flasha yazdırayım Önyükleme seçimine ne yapacağım onu anlamadım.
Flashı bootluyucaksın formatı başlatıcak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Cmd üzerinden yaptım şimdi ios iniyor bakalım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

alpersoylu34 yazdı: Sal Tem 24, 2018 3:57 pm Cmd üzerinden yaptım şimdi ios iniyor bakalım
ios ? iso dicektin herhalde

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

ShooTeR yazdı: Sal Tem 24, 2018 4:13 pm
alpersoylu34 yazdı: Sal Tem 24, 2018 3:57 pm Cmd üzerinden yaptım şimdi ios iniyor bakalım
ios ? iso dicektin herhalde
Telefon otomatik düzeltmesi kurbanıyım :ugeek:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala