Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Masaüstü USB ile format atma

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Mesaj gönderen Red »

Yek'-ta yazdı: Cum Tem 20, 2018 6:56 pm Format muhabbeti ne zamandan beri donanıma bağlı? Burada işletim sistemlerinden konuşuyoruz.

Rufus programı ile USB belleğe rahatlık ile yazabilirsiniz isoyu. ISO için güvendiğiniz yerlerden indirin.
flashı üste alıp kaydettik bilgisayar yeniden başladı bu şekilde kaldı
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

ShooTeR yazdı: Cum Tem 20, 2018 7:19 pm
devodev yazdı: Cum Tem 20, 2018 7:16 pm ben genelde ilk önce format için gerekli iso dosyasını ve Windows 7 USB/DVD indirip daha sonrasında flaşhımı hazırlıyorum bu yüklemeler tamamladıktan sonra flaşhımı takıp Windows 7 USB/DVD programını açıyorum buradan iso ve format atılacak flaşhı seçiyorum bu biraz uzun sürüyor bittikten sonra usb formatımız hazır olmuş oluyor
O programları kullanmayın boşa vakit kaybı yektayın dediği gibi rufus yada poweriso kullanın ikiside kısa sürede yazdırıyor.
aynen doğru ama en uzun işlem her zaman en sağlıklı olanıdır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taşralı
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: M@K@R@ KIR@@TH@NESİ
Clan İsmi: [M@] `` SinanT
İletişim:

Mesaj gönderen Taşralı »

Yapabildiysen ne mutlu sana.Ama ben bu tür konulara karşıyım.Bence mesela bilgisayara format,windows kurmak,vs.. durumlarda uzmana götürün ki adam işini yapsın ki parasını kazansın.Herkes flaş ile kendisi atıyor bunu istesem bende yaparım ama ben parası neyse veriyorum ki,onlarında işleri açılsın,bitmesin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

Taşralı yazdı: Cum Tem 20, 2018 7:48 pm Yapabildiysen ne mutlu sana.Ama ben bu tür konulara karşıyım.Bence mesela bilgisayara format,windows kurmak,vs.. durumlarda uzmana götürün ki adam işini yapsın ki parasını kazansın.Herkes flaş ile kendisi atıyor bunu istesem bende yaparım ama ben parası neyse veriyorum ki,onlarında işleri açılsın,bitmesin.
çok doğru söylüyorsun fakat bu devirde kimseye güven olmuyor bir bakmışsın ram yok bir bakmışsın ram az bunu ispatta etiremiyon ettirsende soluğu poliste alıyorsun-

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taşralı
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Taşralı »

devodev yazdı: Cum Tem 20, 2018 8:02 pm
Taşralı yazdı: Cum Tem 20, 2018 7:48 pm Yapabildiysen ne mutlu sana.Ama ben bu tür konulara karşıyım.Bence mesela bilgisayara format,windows kurmak,vs.. durumlarda uzmana götürün ki adam işini yapsın ki parasını kazansın.Herkes flaş ile kendisi atıyor bunu istesem bende yaparım ama ben parası neyse veriyorum ki,onlarında işleri açılsın,bitmesin.
çok doğru söylüyorsun fakat bu devirde kimseye güven olmuyor bir bakmışsın ram yok bir bakmışsın ram az bunu ispatta etiremiyon ettirsende soluğu poliste alıyorsun-
Sende haklısın.Zaten meşhur olan şey;küçük çocukların sürekli gittikleri internet cafecilerin gözüne girmek amacıyla hep internet cafeye götürürler. :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

realgaming yazdı: Cum Tem 20, 2018 7:40 pm
Yek'-ta yazdı: Cum Tem 20, 2018 6:56 pm Format muhabbeti ne zamandan beri donanıma bağlı? Burada işletim sistemlerinden konuşuyoruz.

Rufus programı ile USB belleğe rahatlık ile yazabilirsiniz isoyu. ISO için güvendiğiniz yerlerden indirin.
Biosta yapmamanız gereken bir işlem yapmadınız dimi? Biosa girin inceleyin, eski ayarları almaya bakın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Mesaj gönderen Red »

Yek'-ta yazdı: Cum Tem 20, 2018 8:15 pm
realgaming yazdı: Cum Tem 20, 2018 7:40 pm

Biosta yapmamanız gereken bir işlem yapmadınız dimi? Biosa girin inceleyin, eski ayarları almaya bakın.
flashı alta alınca geri windows başlıyor üste alınca burası geliyor format dosyasında normalde sorun yok kendimede attım sorunsuz atıldı bunda bi değişik

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Başka bir kurulum yolu da doğrudan windows üzerinden kurulum. Ama elinizde geçerli bir key olması lazım. Flash belleği takıp windows kuruluma geçeceksiniz. İnternet bağlantısını kesip keyi gireceksiniz oradan atacaksınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Leooo
Clan İsmi: Azerbaycan

Mesaj gönderen Leooo »

Senin gibi düşünmüyorum, yapa bilen kendisi yapıyor parasıda kendisinde kalıyor onlarda parayı gökten zembille almıyor herhalde :lol: çalışıyorlar neden bi başkasına para versinler ki ? Yapa biliyorlarsa.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taşralı
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Taşralı »

Leooo yazdı: Cum Tem 20, 2018 8:45 pm
Senin gibi düşünmüyorum, yapa bilen kendisi yapıyor parasıda kendisinde kalıyor onlarda parayı gökten zembille almıyor herhalde :lol: çalışıyorlar neden bi başkasına para versinler ki ? Yapa biliyorlarsa.
Amacım para kazanmaları değil önceden internet cafelerde ve bilgisyarcılarda tamirler kurulumlar daha çok oluyordu.Şimdi teknoloji ilerledi diye üniversite okuyup ta bu işi öğrenen adamlar dükkan açıyorlar.Sırf paran cebinde kalsın diye okumuyorlar demi.Her meslek ilerlemesi gerekiyor.Bilgisayarcı parça satmaktan çoğu tamire bakarken herkes kendi başına yapmaya çalışıyor.Yapın bakalım bilgisayarı iyice bozunca daha fazla para ödüyecek olanda sizsiniz ama.Para konusunda sende haklısın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala