devodev yazdı: Cum Tem 20, 2018 6:41 pm
geçebiliyorsun ben lisansız tüm güncellemeleri sağlıyorum w10 ilk çıktığı günden beri kullanan biriyim gayet hızlı ve kullanışlı
Hangi program ile hangi isoyu kurmalıyım bir aydınlat bari
devodev yazdı: Cum Tem 20, 2018 6:41 pm
geçebiliyorsun ben lisansız tüm güncellemeleri sağlıyorum w10 ilk çıktığı günden beri kullanan biriyim gayet hızlı ve kullanışlı
Hangi program ile hangi isoyu kurmalıyım bir aydınlat bari
Windows 7 USB/DVD Tool
bu program ile yazdırabilirsin flash veya dvd ye
ben genelde ilk önce format için gerekli iso dosyasını ve Windows 7 USB/DVD indirip daha sonrasında flaşhımı hazırlıyorum bu yüklemeler tamamladıktan sonra flaşhımı takıp Windows 7 USB/DVD programını açıyorum buradan iso ve format atılacak flaşhı seçiyorum bu biraz uzun sürüyor bittikten sonra usb formatımız hazır olmuş oluyor
Yek'-ta yazdı: Cum Tem 20, 2018 5:20 pm
win10 ile 8.1 arasında fark yok, nasıl sevemedin merak ediyorum
windows xp zamanında ne ise windows 7'de aynı duruma düştü şuanda. Yeni bir işletim sistemi çıkacak, çıktığı vakit hala 7<3ben diyenler windows 10'a geçecek. Sonra win10<3ben diyecekler. İnternette araştırın. Şuan windows10 pro redstone 4 sürümü aldı başını gidiyor. Ben daha geçemedim ama geçen gün arkadaşıma win10 redstone 4 kurduk. Oda win7'den geçti. Win7 de kasan bilgisayar şuan normalinden 2 kat daha hızlı diyor. Deneyin, pişman olmazsınız. Ben şuanda win10 home single sürümünü kullanıyorum, önümüzdeki ay başında geçeceğim. Oda sırf win8 lisanslısı olduğum için duruyorum.
Eğer dediğin gibi w7de kasan pc 2 kat daha hızlandıysa redstone 4 versionuna geçebilirim ?
isoyu buldum bu arada i....p sitesinde paylaşılmış eğer dedigin gibiyse deniyicem.
İso virüssüz ise bir program yardımı ile geçemiyor muyum ben ya cidden 10 saat bilgisayarcıya pcmi rehin vermek istemiyorum.
Iso zaten sıkıştırılmış dosya demek rar ile aynı anlam iso sorunsuz arızalı değilse poweriso programı aracılıgıyla flashına yazdırıp geçebilirsin format atarak.
devodev yazdı: Cum Tem 20, 2018 7:16 pm
ben genelde ilk önce format için gerekli iso dosyasını ve Windows 7 USB/DVD indirip daha sonrasında flaşhımı hazırlıyorum bu yüklemeler tamamladıktan sonra flaşhımı takıp Windows 7 USB/DVD programını açıyorum buradan iso ve format atılacak flaşhı seçiyorum bu biraz uzun sürüyor bittikten sonra usb formatımız hazır olmuş oluyor
O programları kullanmayın boşa vakit kaybı yektayın dediği gibi rufus yada poweriso kullanın ikiside kısa sürede yazdırıyor.