Yeter Artik!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Yeter Artik!
Etrafta var uyarı ve ban kokusu.. Bu yüzden bu konu hakkında çıtımı çıkarmıyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Yeter Artik!
Levelsiz yazdı: Pzr Nis 15, 2018 1:45 am Tengri Jail, CSD yönetimi tarafından usülsüzlükleri ve yalanları tasdiklenmiş ve defalarca uyarılmış bir serverdır. Bir gün tengri jail hakkında şikayet konusu açılmadan geçmiyor. Savunulacak bir tarafı kalmamıştır. Konuyu uzatmayın bence, yönetim her şeyin farkında ve kararını verir.

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Yeter Artik!
+1 Haklısın kardeşim. Ama bu konuya el atmak lazım.Poseidon* yazdı: Pzr Nis 15, 2018 1:46 am Etrafta var uyarı ve ban kokusu.. Bu yüzden bu konu hakkında çıtımı çıkarmıyorum.

Linklerini gizle |
Yeter Artik!
Yarın bu komuya detayli bakacagim. Şuanda alakasiz yada tartismaya yonelik yorum atanlara kaldirmalari icin son hak taninmistir.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Yeter Artik!
Taha ts116 gelebilir misin bir şey sorucağım da kişiye özel konu açmak yasak bildiğin üzere. Okuduktan sonra mesajı silersin.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Nis 15, 2018 2:12 am Yarın bu komuya detayli bakacagim. Şuanda alakasiz yada tartismaya yonelik yorum atanlara kaldirmalari icin son hak taninmistir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Yeter Artik!
Bu forum bölümünde mesaj silinmiyor Taha beyTaha Demirbaş yazdı: Pzr Nis 15, 2018 2:12 am Yarın bu komuya detayli bakacagim. Şuanda alakasiz yada tartismaya yonelik yorum atanlara kaldirmalari icin son hak taninmistir.

Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yeter Artik!
Ne alaka ? Kim kimin yalanını tasdik etmiş ?Levelsiz yazdı: Pzr Nis 15, 2018 1:45 am Tengri Jail, CSD yönetimi tarafından usülsüzlükleri ve yalanları tasdiklenmiş ve defalarca uyarılmış bir serverdır. Bir gün tengri jail hakkında şikayet konusu açılmadan geçmiyor. Savunulacak bir tarafı kalmamıştır. Yönetim her şeyin farkında ve kararını verir.
** Forumdan uyarı almamanız açısından konuyu tartışma yerine çevirmemeniz daha iyi olur.
Şayet öyle bir şeyler olsa adamlar uzaklaştırılır.
Forumda ki bir konuya cevap verip, uyarı mahiyetinde serverları sıfırlanmıştır dedikten sonra, bu şekilde bir konu açılmasını zaten bekliyordum.
İnsanlar hemen bunun üstüne düşelim serverı kapatılsın gibisinden bir mantıkla düşünüyorsa boş yere uğraşmayın şikayet bölümü kapalı.
Linklerini gizle |