Teşekkür ederim sabahtan beri düzgün ilk mesajı aldım sonunda.ShooTeR yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:59 pmHerkesin söyledigine inanmayın o bunu söyluyor diye sizde arkasından gidecek değilsiniz, ben yönetimin yaptığı ip karşılaştırmasına (kanıta) bakarım "yapmadım" diyenin lafına değil...ENESIZM yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:53 pmO konuya gelelim onu kendi de söyledi bana o konu hakkında zaten kızdım ondan öncesini sordum düzgün bir biçimde "Kanka ben atmadım. Yemin ederim." bu cevabı aldım.ShooTeR yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:51 pm
Her atılan reklamı buraya bağlamamızın sebebi sebebiyetlerinin onlar olmasıdır, yekta ifşaladı gene ifşalanıyorlar rezil rusfa olmaya alışmış galiba takıldığınız kişiler...
Diğer uyelere gelince @ENESIZM sunucu sahibi değilim diyorsa değildir beyler tanırım arkadaşı lütfen arkadaşın ustune gitmeyelim lütfen...
Yeter Artik!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Yeter Artik!
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yeter Artik!
Dostum sen benim yazdıklarımı anladıktan sonra gelip bana cevap verARZ* yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:02 am"siz" kelimesini kullanmak saygisizlik mi oldu sen onlar adina konusuorsun bende onlar tarzina sana hitab ediorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1065
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Yeter Artik!
Saygidan siz kelimesini kullanmam demissin bende siz kelimesi kullanan saygisizmi demisim ne var bunda?ENESIZM yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:05 amDostum sen benim yazdıklarımı anladıktan sonra gelip bana cevap verARZ* yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:02 am"siz" kelimesini kullanmak saygisizlik mi oldu sen onlar adina konusuorsun bende onlar tarzina sana hitab ediorum.ENESIZM yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:00 am
Yönetim değil ben kursam dahi serverı "siz" kelimesini saygıdan kullanmıyorsan kullanamazsın beni dahil etme hakkın yok.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Yeter Artik!
@ENESIZM Biz onlardan dostluk talep etmedik. İnsanların oyun zevkini kaçırıp, sunuculara salça olmasınlar diyoruz. Fitnenin türediği yeri savunup, onlar beni bağlamaz diyemezsin.
Linklerini gizle |
-
Yeter Artik!
+1Gozyasi` yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:07 am @ENESIZM Biz onlardan dostluk talep etmedik. İnsanların oyun zevkini kaçırıp, sunuculara salça olmasınlar diyoruz. Fitnenin türediği yeri savunup, onlar beni bağlamaz diyemezsin.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yeter Artik!
Siz kelimesi sesteş bir kelimedirARZ* yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:06 amSaygidan siz kelimesini kullanmam demissin bende siz kelimesi kullanan saygisizmi demisim ne var bunda?
1- Saygıdan kullanılır.
2- Çoğul ikinci kişi adılı.
Sen 2. anlamda benim için kullanamazsın ben konuda dahil değilsem.
Daha ne yapabilirim anlaman için ? Edebiyat dersini sana baştan vereyim mi ?
Linklerini gizle |
Yeter Artik!
Konuya uzağım hatta ırak kalmışım uzun zamandır pek bakamıyorum.
Şimdi Bu .pro ile biten botlarımı gönderiyorlar (?) yoksa onlar sizinmi ?
Yoksa Bu narkoz denen Kişiyimi gönderiyorlar ?
Şimdi Bu .pro ile biten botlarımı gönderiyorlar (?) yoksa onlar sizinmi ?
Yoksa Bu narkoz denen Kişiyimi gönderiyorlar ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yeter Artik!
Yahu senin de bir dediğin diğerini tutmuyor elle tutulur başka mesaj atacak birisi varsa cevaplayayım.Gozyasi` yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:07 am @ENESIZM Biz onlardan dostluk talep etmedik. İnsanların oyun zevkini kaçırıp, sunuculara salça olmasınlar diyoruz. Fitnenin türediği yeri savunup, onlar beni bağlamaz diyemezsin.
Linklerini gizle |
Yeter Artik!
forumumuz her geçen dakika daha da kültürleşiyor teşekkür Ederiz Bu tarzdan Anlatmaya çalıştığınız için.ENESIZM yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:09 amSiz kelimesi sesteş bir kelimedir
1- Saygıdan kullanılır.

Linklerini gizle |
-
Yeter Artik!
Ben sana cogul olarak kullanmaktayim tabi edebiyat hocasi gibisin maşallah anlarsin ayri konu "siz" tengri ekibi anlaminda.ENESIZM yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:09 amSiz kelimesi sesteş bir kelimedir
1- Saygıdan kullanılır.
Linklerini gizle |