Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
ShooTeR yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:34 pm
Tsye yapılan saldırıyı kim yaptıysa cezasını alması tarafındayım ancak konuyun içinde tengri geçmiş bizde bi dusuncemizi söyleyelim...
Kısa tutucam sözumu kısacası artık ipin ucundasınız senin tengriye ortak yada sunucu sahibi olmanı beklemezdim açıkcası herneyse ipin ucundasınız reklamları kesseniz daha iyi olur serverınız sıfırlandı ama 3.de bu sefer temelli gidecek gibi duruyor...
Cogu sunucu sizlerden şikayetçi hatta bizde dahil, şikayet bölumu acılsa allah bilir konuların 3/4'u tengri hakkında gelir...
Ne kurucu ne de sunucu sahibi ne de ortağım. Sohbetlerini beğendim güzel iyi ve saygılı insanlar. Her atılan reklamı gerçekten buraya bağlamanın amacı nedir ? Benim anlamadığım konu burası ben bu sunucunu da olmasam dahi farklı bir bakış açısı ile incelediğimde yine burası sürekli hedef alınıyor.
Her atılan reklamı buraya bağlamamızın sebebi sebebiyetlerinin onlar olmasıdır, yekta ifşaladı gene ifşalanıyorlar rezil rusfa olmaya alışmış galiba takıldığınız kişiler...
O konuya gelelim onu kendi de söyledi bana o konu hakkında zaten kızdım ondan öncesini sordum düzgün bir biçimde "Kanka ben atmadım. Yemin ederim." bu cevabı aldım.
Ne kurucu ne de sunucu sahibi ne de ortağım. Sohbetlerini beğendim güzel iyi ve saygılı insanlar. Her atılan reklamı gerçekten buraya bağlamanın amacı nedir ? Benim anlamadığım konu burası ben bu sunucunu da olmasam dahi farklı bir bakış açısı ile incelediğimde yine burası sürekli hedef alınıyor.
Her atılan reklamı buraya bağlamamızın sebebi sebebiyetlerinin onlar olmasıdır, yekta ifşaladı gene ifşalanıyorlar rezil rusfa olmaya alışmış galiba takıldığınız kişiler...
O konuya gelelim onu kendi de söyledi bana o konu hakkında zaten kızdım ondan öncesini sordum düzgün bir biçimde "Kanka ben atmadım. Yemin ederim." bu cevabı aldım.
Ip karsilastirmasi yapilip sizin yaptiginiz ortaya cikana kadar biz yapmadik diordunuz?
ShooTeR yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:51 pm
Ip karsilastirmasi yapilip sizin yaptiginiz ortaya cikana kadar biz yapmadik diordunuz?
Kendi yaptığın alıntı da cevap duruyor ve artık siz diye hitap etme konuya beni dahil ediyorsun.
Kendi yaptığın alıntı da cevap duruyor ve artık siz diye hitap etme konuya beni dahil ediyorsun.
Herkesin söyledigine inanmayın o bunu söyluyor diye sizde arkasından gidecek değilsiniz, ben yönetimin yaptığı ip karşılaştırmasına (kanıta) bakarım "yapmadım" diyenin lafına değil...
Diğer uyelere gelince @ENESIZM sunucu sahibi değilim diyorsa değildir beyler tanırım arkadaşı lütfen arkadaşın ustune gitmeyelim lütfen...
Gozyasi` yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:58 pm
Bahsi geçen şahıslar "dosya ihtiyacımız yok, düşmanımız olsun" gibi konuşmalar yapıyor kendi aralarında. Nasıl savunabiliyosun bunları ? @ENESIZM
Ne düşündüğü benim umurumda değil ben insanların düşüncelerini sorgulayamam onu düşünür bunu düşünür bana ne ? Demek ki seninle veya onunla dost olmak istemiyor bundan bana ne ?