BeklemekteyimTaha Demirbaş yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:18 amUid ile karşılaştırma imkanı çok zor. İp ile yapılabilir oda panel kayıtlarında aktiflik varmı onu kontrol eder.ARZ* yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:16 amTabiki atarim ancak vpn ile yapilmakta narkoz bizim gorevlimiz bu botlari banlayan kisi.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:14 am
Ts85 adlı botun ipsini birdahaki girişinde alabilirseniz iyi olacak. Böylece yönetim ekibi karşılaştırılması vs yapılabilir.
Yeter Artik!
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Yeter Artik!
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1065
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Yeter Artik!
Teşekkürler geri donus konu olarak veya Facebook sayfasindan yaparim.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:18 amUid ile karşılaştırma imkanı çok zor. İp ile yapılabilir oda panel kayıtlarında aktiflik varmı onu kontrol eder.ARZ* yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:16 amTabiki atarim ancak vpn ile yapilmakta narkoz bizim gorevlimiz bu botlari banlayan kisi.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:14 am
Ts85 adlı botun ipsini birdahaki girişinde alabilirseniz iyi olacak. Böylece yönetim ekibi karşılaştırılması vs yapılabilir.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Yeter Artik!
Ne dememi isterdin mesela, elle tutulan ?ENESIZM yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:10 amYahu senin de bir dediğin diğerini tutmuyor elle tutulur başka mesaj atacak birisi varsa cevaplayayım.Gozyasi` yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:07 am @ENESIZM Biz onlardan dostluk talep etmedik. İnsanların oyun zevkini kaçırıp, sunuculara salça olmasınlar diyoruz. Fitnenin türediği yeri savunup, onlar beni bağlamaz diyemezsin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1065
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Yeter Artik!
Volkancim "hayal dunyamiz" Lütfen..Gozyasi` yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:25 amNe dememi isterdin mesela, elle tutulan ?ENESIZM yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:10 amYahu senin de bir dediğin diğerini tutmuyor elle tutulur başka mesaj atacak birisi varsa cevaplayayım.Gozyasi` yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:07 am @ENESIZM Biz onlardan dostluk talep etmedik. İnsanların oyun zevkini kaçırıp, sunuculara salça olmasınlar diyoruz. Fitnenin türediği yeri savunup, onlar beni bağlamaz diyemezsin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 56
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Yeter Artik!
Maç atarken ''dur foruma bakayım''ENESIZM yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:52 pmSizde artık sahte hareketlerinizi bir kenara bırakınız her şeyi bunlar yapacak değil ya ne saldırısından bahsediyorsun sen ? Hayatında script nedir görmemiş daha ls komutunu dahi benim gösterdiğim kişiler mi TS3 saldırı yapacak ? Güldürme lütfen maç atıyorduk hala atıyoruz aynı saldırı bize de geliyor merak etme.ARZ* yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:41 pmTs3 ddos saldırısıda ayri mevzu..ShooTeR yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:34 pm
Tsye yapılan saldırıyı kim yaptıysa cezasını alması tarafındayım ancak konuyun içinde tengri geçmiş bizde bi dusuncemizi söyleyelim...
Kısa tutucam sözumu kısacası artık ipin ucundasınız senin tengriye ortak yada sunucu sahibi olmanı beklemezdim açıkcası herneyse ipin ucundasınız reklamları kesseniz daha iyi olur serverınız sıfırlandı ama 3.de bu sefer temelli gidecek gibi duruyor...
Cogu sunucu sizlerden şikayetçi hatta bizde dahil, şikayet bölumu acılsa allah bilir konuların 3/4'u tengri hakkında gelir...

En son MehmetReis- tarafından Pzr Nis 15, 2018 1:50 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yeter Artik!
O yazıyı yazmadan öncede bir saat farkı var farkındasın değil mi Cs183'dü 2. maç attığımız kişiler soruşurabilirsiniz. İyi forumlar.MehmetReis- yazdı: Pzr Nis 15, 2018 1:26 amMaç atarken ''dur foruma bakayım''ENESIZM yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:52 pmSizde artık sahte hareketlerinizi bir kenara bırakınız her şeyi bunlar yapacak değil ya ne saldırısından bahsediyorsun sen ? Hayatında script nedir görmemiş daha ls komutunu dahi benim gösterdiğim kişiler mi TS3 saldırı yapacak ? Güldürme lütfen maç atıyorduk hala atıyoruz aynı saldırı bize de geliyor merak etme.![]()
En son ENESIZM tarafından Pzr Nis 15, 2018 1:41 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Yeter Artik!
Maç bittikten sonra bakıyor ayrıca arkadaşlar doğru diyor nedir bu her şeye sallama mantığı.. Bu arkadaşlar geldi hatta bize maç atalım dedi. Maç atarken foruma falan bakmıyor adam gayet net ve açıkçası tüm kurucular maçtaysa ben bunun bilerek başka biri tarafından yapıldığını düşünmeye başladım. Evet kanıtlandı falan fakat adamlar maçtayken bunların gelişmesi biraz bana saçma geldi. Adamların serverı sıfırlandıktan sonra saçma sapan bir hareket yapacaklarını kendi iplerini çekeceklerini zannetmiyorum. Burada Enese yüklenmekte saçma adam gördüğünü söylüyor. Enes ne oranın kurucusu nede başka bir mevzu.. Sallayalım da nerden olursa diyip durmayın ve yada yorum yapmayın. Evet benimde tengrinin hal ve hareketleri HOŞUMA GİTMİYOR. Fakat bu kadar SAF değildirler herhalde ?
Ayrıca burada tek bir kişiye yüklenmiyorum.. Siz daha kendi savunmanızı BECEREMİYORSANIZ veyahutta CS 1.6 aleminde oturup biri dedi veya reklam attı diye cidden umursuyorsanız Lütfen CS 1.6 serverı açmayın çünkü A veya B sunucusu yani csdurağı haricinde biri size reklam attığında bunu şikayet edebileceğiniz bir merci bulamayacak ve siz sorunu çözeceksiniz.
Ayrıca burada tek bir kişiye yüklenmiyorum.. Siz daha kendi savunmanızı BECEREMİYORSANIZ veyahutta CS 1.6 aleminde oturup biri dedi veya reklam attı diye cidden umursuyorsanız Lütfen CS 1.6 serverı açmayın çünkü A veya B sunucusu yani csdurağı haricinde biri size reklam attığında bunu şikayet edebileceğiniz bir merci bulamayacak ve siz sorunu çözeceksiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yeter Artik!
Tüm yazdıklarımı tek bir mesajda toparladığın için teşekkür ederim.oCezaMelegi yazdı: Pzr Nis 15, 2018 1:39 am Maç bittikten sonra bakıyor ayrıca arkadaşlar doğru diyor nedir bu her şeye sallama mantığı.. Bu arkadaşlar geldi hatta bize maç atalım dedi. Maç atarken foruma falan bakmıyor adam gayet net ve açıkçası tüm kurucular maçtaysa ben bunun bilerek başka biri tarafından yapıldığını düşünmeye başladım. Evet kanıtlandı falan fakat adamlar maçtayken bunların gelişmesi biraz bana saçma geldi. Adamların serverı sıfırlandıktan sonra saçma sapan bir hareket yapacaklarını kendi iplerini çekeceklerini zannetmiyorum. Burada Enese yüklenmekte saçma adam gördüğünü söylüyor. Enes ne oranın kurucusu nede başka bir mevzu.. Sallayalım da nerden olursa diyip durmayın ve yada yorum yapmayın. Evet benimde tengrinin hal ve hareketleri HOŞUMA GİTMİYOR. Fakat bu kadar SAF değildirler herhalde ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 572
- Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: JackDaniel's
- İletişim:
Yeter Artik!
Tengri Jail, CSD yönetimi tarafından usülsüzlükleri ve yalanları tasdiklenmiş ve defalarca uyarılmış bir serverdır. Bir gün tengri jail hakkında şikayet konusu açılmadan geçmiyor. Savunulacak bir tarafı kalmamıştır. Yönetim her şeyin farkında ve kararını verir.
** Forumdan uyarı almamanız açısından konuyu tartışma yerine çevirmemeniz daha iyi olur.
** Forumdan uyarı almamanız açısından konuyu tartışma yerine çevirmemeniz daha iyi olur.
En son Levelsiz tarafından Pzr Nis 15, 2018 1:48 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |