Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yeter Artik!

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Yeter Artik!

Mesaj gönderen ENESIZM »

Taha Demirbaş yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:18 am
ARZ* yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:16 am
Taha Demirbaş yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:14 am

Ts85 adlı botun ipsini birdahaki girişinde alabilirseniz iyi olacak. Böylece yönetim ekibi karşılaştırılması vs yapılabilir.
Tabiki atarim ancak vpn ile yapilmakta narkoz bizim gorevlimiz bu botlari banlayan kisi.
Uid ile karşılaştırma imkanı çok zor. İp ile yapılabilir oda panel kayıtlarında aktiflik varmı onu kontrol eder.
Beklemekteyim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Yeter Artik!

Mesaj gönderen ARZ* »

Taha Demirbaş yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:18 am
ARZ* yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:16 am
Taha Demirbaş yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:14 am

Ts85 adlı botun ipsini birdahaki girişinde alabilirseniz iyi olacak. Böylece yönetim ekibi karşılaştırılması vs yapılabilir.
Tabiki atarim ancak vpn ile yapilmakta narkoz bizim gorevlimiz bu botlari banlayan kisi.
Uid ile karşılaştırma imkanı çok zor. İp ile yapılabilir oda panel kayıtlarında aktiflik varmı onu kontrol eder.
Teşekkürler geri donus konu olarak veya Facebook sayfasindan yaparim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Yeter Artik!

Mesaj gönderen Gozyasi` »

ENESIZM yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:10 am
Gozyasi` yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:07 am @ENESIZM Biz onlardan dostluk talep etmedik. İnsanların oyun zevkini kaçırıp, sunuculara salça olmasınlar diyoruz. Fitnenin türediği yeri savunup, onlar beni bağlamaz diyemezsin.
Yahu senin de bir dediğin diğerini tutmuyor elle tutulur başka mesaj atacak birisi varsa cevaplayayım.
Ne dememi isterdin mesela, elle tutulan ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Yeter Artik!

Mesaj gönderen ARZ* »

Gozyasi` yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:25 am
ENESIZM yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:10 am
Gozyasi` yazdı: Pzr Nis 15, 2018 12:07 am @ENESIZM Biz onlardan dostluk talep etmedik. İnsanların oyun zevkini kaçırıp, sunuculara salça olmasınlar diyoruz. Fitnenin türediği yeri savunup, onlar beni bağlamaz diyemezsin.
Yahu senin de bir dediğin diğerini tutmuyor elle tutulur başka mesaj atacak birisi varsa cevaplayayım.
Ne dememi isterdin mesela, elle tutulan ?
Volkancim "hayal dunyamiz" Lütfen..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Ayazz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yeter Artik!

Mesaj gönderen Ayazz »

bence hersey ortada adamlar yapiyor yapmadik diorlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

Yeter Artik!

Mesaj gönderen MehmetReis- »

ENESIZM yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:52 pm
ARZ* yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:41 pm
ShooTeR yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:34 pm
Tsye yapılan saldırıyı kim yaptıysa cezasını alması tarafındayım ancak konuyun içinde tengri geçmiş bizde bi dusuncemizi söyleyelim...
Kısa tutucam sözumu kısacası artık ipin ucundasınız senin tengriye ortak yada sunucu sahibi olmanı beklemezdim açıkcası herneyse ipin ucundasınız reklamları kesseniz daha iyi olur serverınız sıfırlandı ama 3.de bu sefer temelli gidecek gibi duruyor...
Cogu sunucu sizlerden şikayetçi hatta bizde dahil, şikayet bölumu acılsa allah bilir konuların 3/4'u tengri hakkında gelir...
Ts3 ddos saldırısıda ayri mevzu..
Sizde artık sahte hareketlerinizi bir kenara bırakınız her şeyi bunlar yapacak değil ya ne saldırısından bahsediyorsun sen ? Hayatında script nedir görmemiş daha ls komutunu dahi benim gösterdiğim kişiler mi TS3 saldırı yapacak ? Güldürme lütfen maç atıyorduk hala atıyoruz aynı saldırı bize de geliyor merak etme.
Maç atarken ''dur foruma bakayım'' :)
En son MehmetReis- tarafından Pzr Nis 15, 2018 1:50 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
İletişim:

Yeter Artik!

Mesaj gönderen ENESIZM »

MehmetReis- yazdı: Pzr Nis 15, 2018 1:26 am
ENESIZM yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:52 pm
ARZ* yazdı: Cmt Nis 14, 2018 11:41 pm

Ts3 ddos saldırısıda ayri mevzu..
Sizde artık sahte hareketlerinizi bir kenara bırakınız her şeyi bunlar yapacak değil ya ne saldırısından bahsediyorsun sen ? Hayatında script nedir görmemiş daha ls komutunu dahi benim gösterdiğim kişiler mi TS3 saldırı yapacak ? Güldürme lütfen maç atıyorduk hala atıyoruz aynı saldırı bize de geliyor merak etme.
Maç atarken ''dur foruma bakayım'' :)
O yazıyı yazmadan öncede bir saat farkı var farkındasın değil mi Cs183'dü 2. maç attığımız kişiler soruşurabilirsiniz. İyi forumlar.
En son ENESIZM tarafından Pzr Nis 15, 2018 1:41 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Yeter Artik!

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Maç bittikten sonra bakıyor ayrıca arkadaşlar doğru diyor nedir bu her şeye sallama mantığı.. Bu arkadaşlar geldi hatta bize maç atalım dedi. Maç atarken foruma falan bakmıyor adam gayet net ve açıkçası tüm kurucular maçtaysa ben bunun bilerek başka biri tarafından yapıldığını düşünmeye başladım. Evet kanıtlandı falan fakat adamlar maçtayken bunların gelişmesi biraz bana saçma geldi. Adamların serverı sıfırlandıktan sonra saçma sapan bir hareket yapacaklarını kendi iplerini çekeceklerini zannetmiyorum. Burada Enese yüklenmekte saçma adam gördüğünü söylüyor. Enes ne oranın kurucusu nede başka bir mevzu.. Sallayalım da nerden olursa diyip durmayın ve yada yorum yapmayın. Evet benimde tengrinin hal ve hareketleri HOŞUMA GİTMİYOR. Fakat bu kadar SAF değildirler herhalde ?

Ayrıca burada tek bir kişiye yüklenmiyorum.. Siz daha kendi savunmanızı BECEREMİYORSANIZ veyahutta CS 1.6 aleminde oturup biri dedi veya reklam attı diye cidden umursuyorsanız Lütfen CS 1.6 serverı açmayın çünkü A veya B sunucusu yani csdurağı haricinde biri size reklam attığında bunu şikayet edebileceğiniz bir merci bulamayacak ve siz sorunu çözeceksiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
İletişim:

Yeter Artik!

Mesaj gönderen ENESIZM »

oCezaMelegi yazdı: Pzr Nis 15, 2018 1:39 am Maç bittikten sonra bakıyor ayrıca arkadaşlar doğru diyor nedir bu her şeye sallama mantığı.. Bu arkadaşlar geldi hatta bize maç atalım dedi. Maç atarken foruma falan bakmıyor adam gayet net ve açıkçası tüm kurucular maçtaysa ben bunun bilerek başka biri tarafından yapıldığını düşünmeye başladım. Evet kanıtlandı falan fakat adamlar maçtayken bunların gelişmesi biraz bana saçma geldi. Adamların serverı sıfırlandıktan sonra saçma sapan bir hareket yapacaklarını kendi iplerini çekeceklerini zannetmiyorum. Burada Enese yüklenmekte saçma adam gördüğünü söylüyor. Enes ne oranın kurucusu nede başka bir mevzu.. Sallayalım da nerden olursa diyip durmayın ve yada yorum yapmayın. Evet benimde tengrinin hal ve hareketleri HOŞUMA GİTMİYOR. Fakat bu kadar SAF değildirler herhalde ?

Ayrıca burada tek bir kişiye yüklenmiyorum.. Siz daha kendi savunmanızı BECEREMİYORSANIZ veyahutta CS 1.6 aleminde oturup biri dedi veya reklam attı diye cidden umursuyorsanız Lütfen CS 1.6 serverı açmayın çünkü A veya B sunucusu yani csdurağı haricinde biri size reklam attığında bunu şikayet edebileceğiniz bir merci bulamayacak ve siz sorunu çözeceksiniz.
Tüm yazdıklarımı tek bir mesajda toparladığın için teşekkür ederim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Yeter Artik!

Mesaj gönderen Levelsiz »

Tengri Jail, CSD yönetimi tarafından usülsüzlükleri ve yalanları tasdiklenmiş ve defalarca uyarılmış bir serverdır. Bir gün tengri jail hakkında şikayet konusu açılmadan geçmiyor. Savunulacak bir tarafı kalmamıştır. Yönetim her şeyin farkında ve kararını verir.

** Forumdan uyarı almamanız açısından konuyu tartışma yerine çevirmemeniz daha iyi olur.
En son Levelsiz tarafından Pzr Nis 15, 2018 1:48 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli