Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

StaceBey45
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen StaceBey45 »

cιαo вellα yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:11 pm Tamam Kardeşim Zaten Loglar VAr Bakılsın Ben Sadece Ekmeğini İşini Ehli Adaplı Yapan Adama Svüp Din'e Hakaretler Eden İnsanların Burdan Atılmasını İstiyorum Sadece Anlamadığım Siz Vermezseniz Kim Verebilir Yazık Bunları Yapanlarada bunlara Vesile Olanlara'da
aynen öyle daha neyi açıklıyorlar birazcık mantık ya Allah'a ve Kitaba sövmüşler herşeyin zamanı gelince açıklama yapıyorlar,yasaklandıklarını bildikleri için bir an mesajlaşmaya girenler komik oluyor ayaz birazcık mantıklı olsa ucuz kurtulması için herşeyi yapıyor ama bu ilk te değil yani ömer telli bunlara kaç kere şans verdi. bundanda kurtulsalar itirazımızı edeceğiz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MANAFOR*
İletişim:

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen MANAFOR* »

mcmagmele yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:11 pm Edilen Küfür Cs46 Hellforcedan Berk Adına Bir SunucuSahibinin Yetkisiniyle Yapılmış Neden Hala İnkar Ediyorsunuz
Yan Kimlikler :D He Bide Loglarada Bakalirsa Saldiri Atan Kisiler Yani Bugatti Ve Videoda Kufur Eden Kisi. ts71'de Yetkili. Bunuda Buraya Birakiyim. :lol:
En son MANAFOR* tarafından Pzr Oca 20, 2019 11:15 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen MertMatin* »

Bence konuyu açan kişi direk yasaklanmalı herşeyin oyun olduğu gayet açık.
Bu kadar adminliğe kolayda erişilmemeli adam bide serversahibini adminliğini almış.Paneldenmi eriştiler acaba yoksa admininiz mi verdi ?
En son MertMatin* tarafından Pzr Oca 20, 2019 11:17 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MANAFOR*
İletişim:

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen MANAFOR* »

MertMatin* yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:15 pm Bence konuyu açan kişi direk yasaklanmalı herşeyin oyun olduğu gayet açık.
Sonunda Mantikli Kisiler Geldi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen ByPassage »

cιαo вellα yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:13 pm Öncelikle Bunu Yapan Ben Olsaydım Bende BEn Yapmadım Der Serverimdekiler Forum Açtırır Veya Dostlarımdan Forumda Yardım Etmesini İsterdim Tıpkı Sizin Yaptığınız Gibi Yalancının Mumu Yatsıya Kadardır Ömer Bey Gelince acıklamasını Yapacak'tır Eminim
peki sen nie saldırı yapanların tarafındansın peki dedigin gibi bişi ise sen nie konuyu direk acıyosun belliki sende bu csduraginda saldırı yapanlardansın isminiz elbet geç acıklanack ve ondan sonrası allah kerim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Birazdan ömer bey gelir loglara bakıp sonucu söyler. Açık açık bu kadar küfür edilemeyeceğinden nedense eminim server kapattirmak için bir oyun olduğunu düşünüyorum ama gerçekler yakında ortaya çıkar yeni konu açıp uzatmayalim bekleyelim yeterli bence

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen ByPassage »

MertMatin* yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:15 pm Bence konuyu açan kişi direk yasaklanmalı herşeyin oyun olduğu gayet açık.
kardeşim bunlar birlik olup zamanın en iyi klanlarından birini kapattırıp taht kurmaya çalısıyolar dün geceki attıgımız ssler foruma degerlenirse zaten bilinirr

kardeşim bunlar bizim aramıza sızan kişilerden birinden panel alıyor zamanında bizde bizim tsdekilere soylememize rağmen degistirmeyince
nick pwlerini bunlar elde etti
En son ByPassage tarafından Pzr Oca 20, 2019 11:18 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

StaceBey45
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen StaceBey45 »

oyun olsa bu video olmazdı ve oradanda bir üye nasıl bir oyun olsun. şikayet edildiğinde kanıtlı ve video düzenli ediliyor üstelik video kanıtında bunları düşünmeniz bile hata yani herşey ortada.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Yamakas!!
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen Yamakas!! »

Atatürkün Bi sözü var: Herşeye Çare Bulduk Orrrrospu Cocuklarına Çare Bulamadık Diye.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Yamakas!! yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:17 pm Atatürkün Bi sözü var: Herşeye Çare Bulduk Orrrrospu Cocuklarına Çare Bulamadık Diye.
Kayıt:Pzr Oca 20, 2019 10:58 pmSon aktiflik:Pzr Oca 20, 2019 11:17 pm

Ban yiyip çıkıyorsunuz ama hâlâ akıllanmadınız. Yazık...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli