aynen öyle daha neyi açıklıyorlar birazcık mantık ya Allah'a ve Kitaba sövmüşler herşeyin zamanı gelince açıklama yapıyorlar,yasaklandıklarını bildikleri için bir an mesajlaşmaya girenler komik oluyor ayaz birazcık mantıklı olsa ucuz kurtulması için herşeyi yapıyor ama bu ilk te değil yani ömer telli bunlara kaç kere şans verdi. bundanda kurtulsalar itirazımızı edeceğiz.cιαo вellα yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:11 pm Tamam Kardeşim Zaten Loglar VAr Bakılsın Ben Sadece Ekmeğini İşini Ehli Adaplı Yapan Adama Svüp Din'e Hakaretler Eden İnsanların Burdan Atılmasını İstiyorum Sadece Anlamadığım Siz Vermezseniz Kim Verebilir Yazık Bunları Yapanlarada bunlara Vesile Olanlara'da
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 23
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Link: | |
Linklerini gizle |
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Yan Kimliklermcmagmele yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:11 pm Edilen Küfür Cs46 Hellforcedan Berk Adına Bir SunucuSahibinin Yetkisiniyle Yapılmış Neden Hala İnkar Ediyorsunuz

En son MANAFOR* tarafından Pzr Oca 20, 2019 11:15 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Bence konuyu açan kişi direk yasaklanmalı herşeyin oyun olduğu gayet açık.
Bu kadar adminliğe kolayda erişilmemeli adam bide serversahibini adminliğini almış.Paneldenmi eriştiler acaba yoksa admininiz mi verdi ?
Bu kadar adminliğe kolayda erişilmemeli adam bide serversahibini adminliğini almış.Paneldenmi eriştiler acaba yoksa admininiz mi verdi ?
En son MertMatin* tarafından Pzr Oca 20, 2019 11:17 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Sonunda Mantikli Kisiler Geldi.MertMatin* yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:15 pm Bence konuyu açan kişi direk yasaklanmalı herşeyin oyun olduğu gayet açık.
Linklerini gizle |
-
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
peki sen nie saldırı yapanların tarafındansın peki dedigin gibi bişi ise sen nie konuyu direk acıyosun belliki sende bu csduraginda saldırı yapanlardansın isminiz elbet geç acıklanack ve ondan sonrası allah kerimcιαo вellα yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:13 pm Öncelikle Bunu Yapan Ben Olsaydım Bende BEn Yapmadım Der Serverimdekiler Forum Açtırır Veya Dostlarımdan Forumda Yardım Etmesini İsterdim Tıpkı Sizin Yaptığınız Gibi Yalancının Mumu Yatsıya Kadardır Ömer Bey Gelince acıklamasını Yapacak'tır Eminim
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Birazdan ömer bey gelir loglara bakıp sonucu söyler. Açık açık bu kadar küfür edilemeyeceğinden nedense eminim server kapattirmak için bir oyun olduğunu düşünüyorum ama gerçekler yakında ortaya çıkar yeni konu açıp uzatmayalim bekleyelim yeterli bence
Linklerini gizle |
-
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
kardeşim bunlar birlik olup zamanın en iyi klanlarından birini kapattırıp taht kurmaya çalısıyolar dün geceki attıgımız ssler foruma degerlenirse zaten bilinirrMertMatin* yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:15 pm Bence konuyu açan kişi direk yasaklanmalı herşeyin oyun olduğu gayet açık.
kardeşim bunlar bizim aramıza sızan kişilerden birinden panel alıyor zamanında bizde bizim tsdekilere soylememize rağmen degistirmeyince
nick pwlerini bunlar elde etti
En son ByPassage tarafından Pzr Oca 20, 2019 11:18 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 23
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
oyun olsa bu video olmazdı ve oradanda bir üye nasıl bir oyun olsun. şikayet edildiğinde kanıtlı ve video düzenli ediliyor üstelik video kanıtında bunları düşünmeniz bile hata yani herşey ortada.MertMatin* yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:15 pm Bence konuyu açan kişi direk yasaklanmalı herşeyin oyun olduğu gayet açık.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Atatürkün Bi sözü var: Herşeye Çare Bulduk Orrrrospu Cocuklarına Çare Bulamadık Diye.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Kayıt:Pzr Oca 20, 2019 10:58 pmSon aktiflik:Pzr Oca 20, 2019 11:17 pmYamakas!! yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:17 pm Atatürkün Bi sözü var: Herşeye Çare Bulduk Orrrrospu Cocuklarına Çare Bulamadık Diye.
Ban yiyip çıkıyorsunuz ama hâlâ akıllanmadınız. Yazık...
Linklerini gizle |