Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 9
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Öncelikle Böyle Bi Videoyu Atarken Hellforce Adına Utanıyorum Hellforce Clanı Allaha Ve Ömer Bey'e Küfür Eden Server Sahipleri İle Dolu Ayrıca Tüm Kurucular O Sırada Tsde gırgır Şamata Yapıp Gülüyolar Komutçuya Allaha Kitaba Ömer Beye Küfür Ederken CSD Hayla Server Yönetebiliyor Ve İnanın Bu Konular Beni Çok Rahatsız Ediyor Eminim Birazdan Bu Konu Altında Toplanıp Biz Değiliz Biz Değiliz Ömer Abi Diye Söylenti İçinde Kendilerini Kandıracaklar https://www.youtube.com/watch?v=dX3R9CACf6c
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 5
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Tanımıyor olabilir küfür ederken ama etmeside yanlış server sahibipleri gelip açıklayabilir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Kardeşim Tanımıyolar Tamam Tanımadıkları İnsandan Nasıl Server Satın Alabilip Birde Üstüne Forumda Konu Açıyolar O Tanıımıyor Tamam Diyelim Pekala Diğer Kurucular Veya Serverdeki Yetkililerdemi Tanımıyor?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 5
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Bilmiyorum ama bu konuya benim dahil olmam yanlış kendileri açıklama yapabilirler.cιαo вellα yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:08 pm Kardeşim Tanımıyolar Tamam Tanımadıkları İnsandan Nasıl Server Satın Alabilip Birde Üstüne Forumda Konu Açıyolar O Tanıımıyor Tamam Diyelim Pekala Diğer Kurucular Veya Serverdeki Yetkililerdemi Tanımıyor?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
-
Konu Sahibi
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Ayrıca Alttan Uyarıyolar Adamı ? Adam Server Sahibi Üstelik? Bu Gün Kim Tanımadığına Server Sahibi Verir
En son cιαo вellα tarafından Pzr Oca 20, 2019 10:10 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Omer bey bakmazsa omer@csduragi.com atın gercekten bu nasıl olur anlam vermedım
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Wasted ...! Allah'a karşı, dini değerlere karşı küfür etmek çok kolay değil mi ? Öteki dünyada görürsün berk paşam
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 23
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
[@Bilinmeyen Etiket]
ömer bey,hem size hem Allah'a sövüyorlar benımde klanım kolay yasaklandıysa bunlar, hellforceyide yasaklamanız lazım hem size hem Allah'a küfür etti. size söverken kaç kere söverken yakaladım
buyrun video : https://www.youtube.com/watch?v=dX3R9CACf6c
ömer bey,hem size hem Allah'a sövüyorlar benımde klanım kolay yasaklandıysa bunlar, hellforceyide yasaklamanız lazım hem size hem Allah'a küfür etti. size söverken kaç kere söverken yakaladım
buyrun video : https://www.youtube.com/watch?v=dX3R9CACf6c
Linklerini gizle |
-
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Bak serverinde klanında hiçbirşeyinde değilim de o küfürü edince ne oluyor? Hadi Ömer Beyi geçtim sen kimsinde Allaha küfür ediyorsun? Çok merak ediyorum savunmaları nasıl olacak.
Linklerini gizle |