Klavye eng oldugu icinDragan Ratkoviç yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:59 pmKanka iyi hoşta düzgün yaz gözünü seveyim.MANAFOR* yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:56 pm Arkadaslar bizim klandan hic bir sahiz Dine , Omer Telliye Kufur Edilmemisdir. Video Iyice Izleseniz Goruceksiniz Kurma Yani Aksam Saatlerde Cekilmis Biz O Saatlerde Uyuyoz Bazilarida Swde Afk Atiyo O Zamanda Video Cekilmis. Yetki Konusunada Gelirsek Diger Konularimizdada Belitmisdik Bizim Nick Pwlere Saldiri Var Yani Biri Bizim Nick Pwlere Girib Swde Her Sey Yapiyor Kufur vs. Ve Loglarada Bakilmasini Arz Ediyoz Goruceksiniz Ki Adam Bizim Servere Girib Bir Cok NIck Pw Denemisdiler.
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 23
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
siz diğer konuya dönün aklınız sırada 1 konu ele geçireceksiniz 

Linklerini gizle |
-
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
kardeşim klanda geç allahı kitabı anaya bacıya sovunce sınırsız ban atılırken bizim bunlara goz yumucagımızı zannediyosunuz acaba hangi ts3de toplandıgnızı merak ediyorummmReaLisT321413 yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:58 pm Bende buna şahit oldum bir kaç kere bende bu durumdan şikayetciyim
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
sigmiyor kaleme söze yazacaklarim
neyse
öncellikle manafor ve ayaz sevdiğim kişilerdir böyle bir hatayi yapacaklarini kesininlikle ama kesinlikle yapacaklarini sanmiyorum demem bile yanliş allaha sövmek ne ya kitapsiz herif iftira atmasini ne kadar hobi yapmissiniz kendinize .

öncellikle manafor ve ayaz sevdiğim kişilerdir böyle bir hatayi yapacaklarini kesininlikle ama kesinlikle yapacaklarini sanmiyorum demem bile yanliş allaha sövmek ne ya kitapsiz herif iftira atmasini ne kadar hobi yapmissiniz kendinize .
Linklerini gizle |
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Konuya Baka Bilirmisiniz ?
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee
Linklerini gizle |
-
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
gardeş dedigimiz gibi bunlar bugatti kürsat ve ekibi daha dün ts42 gelip saldırı atmaya bize zaten boyle bişi yapıcaklarını soylediler tehdit ettiler ama degil allaha kitaba sovmek anaya bacıya sovme oldugu an ban atan bi klanı karalamyın belliki zamanında geçmişler sizi yediremiyosunuz ts42 kurucsuunada sorun isterseniz bide o acıklasın @ADOW
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 9
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Tamam Kardeşim Zaten Loglar VAr Bakılsın Ben Sadece Ekmeğini İşini Ehli Adaplı Yapan Adama Svüp Din'e Hakaretler Eden İnsanların Burdan Atılmasını İstiyorum Sadece Anlamadığım Siz Vermezseniz Kim Verebilir Yazık Bunları Yapanlarada bunlara Vesile Olanlara'da
Linklerini gizle |
-
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Edilen Küfür Cs46 Hellforcedan Berk Adına Bir SunucuSahibinin Yetkisiniyle Yapılmış Neden Hala İnkar Ediyorsunuz
Linklerini gizle |
-
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
kardeşim forumda tek amacınız bizi kotulemek oldugu icin konulara bakmıyosunuz panellerimze kadar indiler siliyoruz panelleri aramızda birkaç sızıntı oldugu için geri atıyor bunlara bunlarda panelde kopyalaya bildigi kadar nick pw alıyor ve gece giriyolarcιαo вellα yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:11 pm Tamam Kardeşim Zaten Loglar VAr Bakılsın Ben Sadece Ekmeğini İşini Ehli Adaplı Yapan Adama Svüp Din'e Hakaretler Eden İnsanların Burdan Atılmasını İstiyorum Sadece Anlamadığım Siz Vermezseniz Kim Verebilir Yazık Bunları Yapanlarada bunlara Vesile Olanlara'da
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 9
Cs 46 Ts 38 Rezaleti
Öncelikle Bunu Yapan Ben Olsaydım Bende BEn Yapmadım Der Serverimdekiler Forum Açtırır Veya Dostlarımdan Forumda Yardım Etmesini İsterdim Tıpkı Sizin Yaptığınız Gibi Yalancının Mumu Yatsıya Kadardır Ömer Bey Gelince acıklamasını Yapacak'tır Eminim
Linklerini gizle |