Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

MANAFOR*
İletişim:

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen MANAFOR* »

Dragan Ratkoviç yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:59 pm
MANAFOR* yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:56 pm Arkadaslar bizim klandan hic bir sahiz Dine , Omer Telliye Kufur Edilmemisdir. Video Iyice Izleseniz Goruceksiniz Kurma Yani Aksam Saatlerde Cekilmis Biz O Saatlerde Uyuyoz Bazilarida Swde Afk Atiyo O Zamanda Video Cekilmis. Yetki Konusunada Gelirsek Diger Konularimizdada Belitmisdik Bizim Nick Pwlere Saldiri Var Yani Biri Bizim Nick Pwlere Girib Swde Her Sey Yapiyor Kufur vs. Ve Loglarada Bakilmasini Arz Ediyoz Goruceksiniz Ki Adam Bizim Servere Girib Bir Cok NIck Pw Denemisdiler.
Kanka iyi hoşta düzgün yaz gözünü seveyim.
Klavye eng oldugu icin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

StaceBey45
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen StaceBey45 »

siz diğer konuya dönün aklınız sırada 1 konu ele geçireceksiniz :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen ByPassage »

ReaLisT321413 yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:58 pm Bende buna şahit oldum bir kaç kere bende bu durumdan şikayetciyim
kardeşim klanda geç allahı kitabı anaya bacıya sovunce sınırsız ban atılırken bizim bunlara goz yumucagımızı zannediyosunuz acaba hangi ts3de toplandıgnızı merak ediyorummm

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen Barbaros »

sigmiyor kaleme söze yazacaklarim :lol: neyse

öncellikle manafor ve ayaz sevdiğim kişilerdir böyle bir hatayi yapacaklarini kesininlikle ama kesinlikle yapacaklarini sanmiyorum demem bile yanliş allaha sövmek ne ya kitapsiz herif iftira atmasini ne kadar hobi yapmissiniz kendinize .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MANAFOR*
İletişim:

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen MANAFOR* »

Konuya Baka Bilirmisiniz ?
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

gardeş dedigimiz gibi bunlar bugatti kürsat ve ekibi daha dün ts42 gelip saldırı atmaya bize zaten boyle bişi yapıcaklarını soylediler tehdit ettiler ama degil allaha kitaba sovmek anaya bacıya sovme oldugu an ban atan bi klanı karalamyın belliki zamanında geçmişler sizi yediremiyosunuz ts42 kurucsuunada sorun isterseniz bide o acıklasın @ADOW

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
cιαo вellα
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen cιαo вellα »

Tamam Kardeşim Zaten Loglar VAr Bakılsın Ben Sadece Ekmeğini İşini Ehli Adaplı Yapan Adama Svüp Din'e Hakaretler Eden İnsanların Burdan Atılmasını İstiyorum Sadece Anlamadığım Siz Vermezseniz Kim Verebilir Yazık Bunları Yapanlarada bunlara Vesile Olanlara'da

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

mcmagmele

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen mcmagmele »

Edilen Küfür Cs46 Hellforcedan Berk Adına Bir SunucuSahibinin Yetkisiniyle Yapılmış Neden Hala İnkar Ediyorsunuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

cιαo вellα yazdı: Pzr Oca 20, 2019 11:11 pm Tamam Kardeşim Zaten Loglar VAr Bakılsın Ben Sadece Ekmeğini İşini Ehli Adaplı Yapan Adama Svüp Din'e Hakaretler Eden İnsanların Burdan Atılmasını İstiyorum Sadece Anlamadığım Siz Vermezseniz Kim Verebilir Yazık Bunları Yapanlarada bunlara Vesile Olanlara'da
kardeşim forumda tek amacınız bizi kotulemek oldugu icin konulara bakmıyosunuz panellerimze kadar indiler siliyoruz panelleri aramızda birkaç sızıntı oldugu için geri atıyor bunlara bunlarda panelde kopyalaya bildigi kadar nick pw alıyor ve gece giriyolar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
cιαo вellα
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen cιαo вellα »

Öncelikle Bunu Yapan Ben Olsaydım Bende BEn Yapmadım Der Serverimdekiler Forum Açtırır Veya Dostlarımdan Forumda Yardım Etmesini İsterdim Tıpkı Sizin Yaptığınız Gibi Yalancının Mumu Yatsıya Kadardır Ömer Bey Gelince acıklamasını Yapacak'tır Eminim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli