Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

StaceBey45
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen StaceBey45 »

ömer abi ilgilenecekmisiniz bu konuyla

[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Chatten yazılan yazılar efsane ya.

"P*rnonu çekiyorum p*rnonu"
"Ömer telli *** s*ksin"

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

kardesim vıdyodakı kufur eden kişi csduragına saldırı atan kişidir hersey ortada görmuyormusunuz daha düne kadar ts3nze saldırı atan adam bu BUGATTİ

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen ByPassage »

daha düne kadar saldırı atan kişi bugatti burda video gorundugu gibi bu saldırı ekibinden biri cekior ve allah kitaba soven kişi yanlış kişi bizden degil ts3 gelip berkin sesini duyabilirsniz hiç sıkıntı gel cocugun sesini duy bizde degil allaha kitaba sovmek anaya bacıya sovunce ban atılırken buna karşı gelinmez

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MANAFOR*
İletişim:

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen MANAFOR* »

Arkadaslar bizim klandan hic bir sahiz Dine , Omer Telliye Kufur Edilmemisdir. Video Iyice Izleseniz Goruceksiniz Kurma Yani Aksam Saatlerde Cekilmis Biz O Saatlerde Uyuyoz Bazilarida Swde Afk Atiyo O Zamanda Video Cekilmis. Yetki Konusunada Gelirsek Diger Konularimizdada Belitmisdik Bizim Nick Pwlere Saldiri Var Yani Biri Bizim Nick Pwlere Girib Swde Her Sey Yapiyor Kufur vs. Ve Loglarada Bakilmasini Arz Ediyoz Goruceksiniz Ki Adam Bizim Servere Girib Bir Cok NIck Pw Denemisdiler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MANAFOR*
İletişim:

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen MANAFOR* »

cιαo вellα yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:02 pm Öncelikle Böyle Bi Videoyu Atarken Hellforce Adına Utanıyorum Hellforce Clanı Allaha Ve Ömer Bey'e Küfür Eden Server Sahipleri İle Dolu Ayrıca Tüm Kurucular O Sırada Tsde gırgır Şamata Yapıp Gülüyolar Komutçuya Allaha Kitaba Ömer Beye Küfür Ederken CSD Hayla Server Yönetebiliyor Ve İnanın Bu Konular Beni Çok Rahatsız Ediyor Eminim Birazdan Bu Konu Altında Toplanıp Biz Değiliz Biz Değiliz Ömer Abi Diye Söylenti İçinde Kendilerini Kandıracaklar https://www.youtube.com/watch?v=dX3R9CACf6c
Sanada Gelirsem Benim Sahsima Iftira Atiyorsun Diger Konuda Zaten Ayni Kisilerdensiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ReaLisT321413
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen ReaLisT321413 »

Bende buna şahit oldum bir kaç kere bende bu durumdan şikayetciyim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

MANAFOR* yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:56 pm Arkadaslar bizim klandan hic bir sahiz Dine , Omer Telliye Kufur Edilmemisdir. Video Iyice Izleseniz Goruceksiniz Kurma Yani Aksam Saatlerde Cekilmis Biz O Saatlerde Uyuyoz Bazilarida Swde Afk Atiyo O Zamanda Video Cekilmis. Yetki Konusunada Gelirsek Diger Konularimizdada Belitmisdik Bizim Nick Pwlere Saldiri Var Yani Biri Bizim Nick Pwlere Girib Swde Her Sey Yapiyor Kufur vs. Ve Loglarada Bakilmasini Arz Ediyoz Goruceksiniz Ki Adam Bizim Servere Girib Bir Cok NIck Pw Denemisdiler.
Kanka iyi hoşta düzgün yaz gözünü seveyim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen ByPassage »

bu video ceken kişiler leonidas azat ve bugatti kursattır ve bunları ekibidir bizim iki haftadır konu açtıgımız şeylere bakılırsa panelden nick name çalınıyor ve video gordugun gibi eksalans ve padisahi die biri oynuyor hellforce oyunda olan herkez afk gece cekilen video ile bütün klana bişi yıkamazssın daha düngece ts42 saldırı oldu ve bu kişiler boyle birşey yapacagını soyledi şahitler var ömer allah büyüktür ömer abide biliyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Cs 46 Ts 38 Rezaleti

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

ReaLisT321413 yazdı: Pzr Oca 20, 2019 10:58 pm Bende buna şahit oldum bir kaç kere bende bu durumdan şikayetciyim
sen kimsin kardesım yeni üye olmusun sahit oldum diorsun toplayın herkesi gelin loglar denen birsey var ip karsılasdırma die birsey var..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli