ekran kartım yanmış olabilirmi ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1192
normalde 25 30 derece de olurken 1 senedir şu 2 gündür ekran kartımda aşırı ısınma mevcut oyunlarda fps sorunu yaşatıyor 8 gb nvdia 16 gb ram 1 t ssd mevcut sorunu çözemiyorum ekran kartını yakmış olabilirmiyim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
csgo'da bi adam gibi oynayamadık senin yüzünden kaybettik kardeşim yanmayla alakalı bir durum yok soğutucu alman gerekiyor sana yapman gereken tüm ayarları eksiksiz yaptım soğutucu olsaydı şuan hiç bir sıkıntı yoktu.
Linklerini gizle |
-
olm lepin kendi sogutucusu var zaten ilk defa başıma böle bişey geliyorIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cum Haz 22, 2018 4:08 am csgo'da bi adam gibi oynayamadık senin yüzünden kaybettik kardeşim yanmayla alakalı bir durum yok soğutucu alman gerekiyor sana yapman gereken tüm ayarları eksiksiz yaptım soğutucu olsaydı şuan hiç bir sıkıntı yoktu.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
kanka bu durum illaki olacak zaten senin şuan yapman gereken tek şey soğutucu almak pcne girip şahsen baktım güncel olmayan hiç birşey yok herşey güncel ve performans'da bir sıkıntın yok yanivanessaaa yazdı: Cum Haz 22, 2018 4:09 amolm lepin kendi sogutucusu var zaten ilk defa başıma böle bişey geliyorIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cum Haz 22, 2018 4:08 am csgo'da bi adam gibi oynayamadık senin yüzünden kaybettik kardeşim yanmayla alakalı bir durum yok soğutucu alman gerekiyor sana yapman gereken tüm ayarları eksiksiz yaptım soğutucu olsaydı şuan hiç bir sıkıntı yoktu.
Linklerini gizle |
-
bakalım soguk su döksem duman cıkartıcak o derece .d afterburner ayarlarından fan degerlerini ayarladım bakalımIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cum Haz 22, 2018 4:10 amkanka bu durum illaki olacak zaten senin şuan yapman gereken tek şey soğutucu almak pcne girip şahsen baktım güncel olmayan hiç birşey yok herşey güncel ve performans'da bir sıkıntın yok yanivanessaaa yazdı: Cum Haz 22, 2018 4:09 amolm lepin kendi sogutucusu var zaten ilk defa başıma böle bişey geliyorIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cum Haz 22, 2018 4:08 am csgo'da bi adam gibi oynayamadık senin yüzünden kaybettik kardeşim yanmayla alakalı bir durum yok soğutucu alman gerekiyor sana yapman gereken tüm ayarları eksiksiz yaptım soğutucu olsaydı şuan hiç bir sıkıntı yoktu.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
-
Fani temizlemistim bu olay yasandi diye fakat sorun devam etmekde macun kurumamis daha degisim gerektirmiyor
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Sogutma borularini (hava cikis deliklerini) kontrol et sicak hava cikiorsa devamli klavye bolumleri sicak ise saglam bir temizlik lazim.vanessaaa yazdı: Cum Haz 22, 2018 3:41 am normalde 25 30 derece de olurken 1 senedir şu 2 gündür ekran kartımda aşırı ısınma mevcut oyunlarda fps sorunu yaşatıyor 8 gb nvdia 16 gb ram 1 t ssd mevcut sorunu çözemiyorum ekran kartını yakmış olabilirmiyim
kötübirdurum.jpg
Linklerini gizle |