Lepin klavyeleri baya sicak oluyor 90 derece kadar cikti dun gece cs go girerken 1 ay once temizlik yapti 6 7 ay sonra acmama ragmen ole fazla toz cikmamisti yalıtımlarda temasizlik olabilirmi ekran kartini yakarim diye endiseliyim biraz overlock ayarlarindan fanin degerlerinide dusurdum olmadi servise vericemShooTeR yazdı: Cum Haz 22, 2018 9:22 amSogutma borularini (hava cikis deliklerini) kontrol et sicak hava cikiorsa devamli klavye bolumleri sicak ise saglam bir temizlik lazim.vanessaaa yazdı: Cum Haz 22, 2018 3:41 am normalde 25 30 derece de olurken 1 senedir şu 2 gündür ekran kartımda aşırı ısınma mevcut oyunlarda fps sorunu yaşatıyor 8 gb nvdia 16 gb ram 1 t ssd mevcut sorunu çözemiyorum ekran kartını yakmış olabilirmiyim
kötübirdurum.jpg
ekran kartım yanmış olabilirmi ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1192
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Aynı problemi işlemcimde yaşamıştımvanessaaa yazdı: Cum Haz 22, 2018 3:41 am normalde 25 30 derece de olurken 1 senedir şu 2 gündür ekran kartımda aşırı ısınma mevcut oyunlarda fps sorunu yaşatıyor 8 gb nvdia 16 gb ram 1 t ssd mevcut sorunu çözemiyorum ekran kartını yakmış olabilirmiyim
kötübirdurum.jpg
CSGO için bir kaç ayar yapmıştım
Hiçbir şey açık değilken bile sıcaklık ve cpu kullanımı %80 altına inmiyordu
Yaptığım değişiklikleri eski(varsayılan) haline çevirdim ama işe yaramadı
Diyeceğim şu ki yaptığınız bazı ayarlar sebep olabilir size önerim format atıp tekrar kontrol etmeniz
Linklerini gizle |
-
Ben ayarda yapmadim ayar yapmaya gerek duymuyorum en yuksekde 120 aliyodum hic bi ayarlarlada oynamadim dun girerken 80 ve 90 derece sicaktan sistem kasmasi anlik drop vesayre yasiyorum format atmakta istemiyorum aslindaholigan yazdı: Cum Haz 22, 2018 11:39 amAynı problemi işlemcimde yaşamıştımvanessaaa yazdı: Cum Haz 22, 2018 3:41 am normalde 25 30 derece de olurken 1 senedir şu 2 gündür ekran kartımda aşırı ısınma mevcut oyunlarda fps sorunu yaşatıyor 8 gb nvdia 16 gb ram 1 t ssd mevcut sorunu çözemiyorum ekran kartını yakmış olabilirmiyim
kötübirdurum.jpg
Diyeceğim şu ki yaptığınız bazı ayarlar sebep olabilir size önerim format atıp tekrar kontrol etmeniz
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Format atıp dene birşey kaybetmezsinvanessaaa yazdı: Cum Haz 22, 2018 11:45 amBen ayarda yapmadim ayar yapmaya gerek duymuyorum en yuksekde 120 aliyodum hic bi ayarlarlada oynamadim dun girerken 80 ve 90 derece sicaktan sistem kasmasi anlik drop vesayre yasiyorum format atmakta istemiyorum aslindaholigan yazdı: Cum Haz 22, 2018 11:39 amAynı problemi işlemcimde yaşamıştımvanessaaa yazdı: Cum Haz 22, 2018 3:41 am normalde 25 30 derece de olurken 1 senedir şu 2 gündür ekran kartımda aşırı ısınma mevcut oyunlarda fps sorunu yaşatıyor 8 gb nvdia 16 gb ram 1 t ssd mevcut sorunu çözemiyorum ekran kartını yakmış olabilirmiyim
kötübirdurum.jpg
Linklerini gizle |
-
En az 2 gunluk isim surer ole yaparsam .d.dholigan yazdı: Cum Haz 22, 2018 11:48 amFormat atıp dene birşey kaybetmezsinvanessaaa yazdı: Cum Haz 22, 2018 11:45 amBen ayarda yapmadim ayar yapmaya gerek duymuyorum en yuksekde 120 aliyodum hic bi ayarlarlada oynamadim dun girerken 80 ve 90 derece sicaktan sistem kasmasi anlik drop vesayre yasiyorum format atmakta istemiyorum aslindaholigan yazdı: Cum Haz 22, 2018 11:39 am
Aynı problemi işlemcimde yaşamıştım
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 113
-
Aynen ole yapicam formatla alakali bi durum degil cunki formatlk pozisyon yok
Linklerini gizle |