Yanmayla alakası olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartım yandığı zaman ben görüntüyü alamazdım + pc donanım hatası vermekte idi.
Mevsimsel olarak havalar ısındı. Bulunduğun ortam eğer sıcak ise direkt zaten 50 Derece saymalısın. Altındaki laptop Monster bile olsa o ısınma olacak malesef. + Temizleme vakti gelmiş olabilir.
ekran kartım yanmış olabilirmi ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1192
evet bugun halletirdim sensörler tozdan ısıyı algılayamadıgı için fanı aktif hale getirmemiş cocuk gibi bakmak lazım .dTaha Demirbaş yazdı: Cmt Haz 23, 2018 1:01 am Yanmayla alakası olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartım yandığı zaman ben görüntüyü alamazdım + pc donanım hatası vermekte idi.
Mevsimsel olarak havalar ısındı. Bulunduğun ortam eğer sıcak ise direkt zaten 50 Derece saymalısın. Altındaki laptop Monster bile olsa o ısınma olacak malesef. + Temizleme vakti gelmiş olabilir.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1192
@Taha Demirbaş bugun teknosadan aldıgım 65 tl ye termal macun aldım baya kaliteli iletken olarak termal macunum daha ömrü oldugu halde ıslak mendille 2 dk lık işlemle işlemcinin ve ekran kartının termallerini temizleyerek sıfırdan termal macunu sürdüm after burner programıyla sensördeki sorunu çözdükten sonra ısı degerlerim normale binmişti 32 ve 33 arasında ısı derecesi oluyodu termali degiştirdek sonra kontrollerimi sagladıgımda 24 ve 27 degerlerine indi 6 ayda 1 genel temizlik şart oldugunu anladım 1 bucuk senedir format ve temizlik veya macunlamamıştım genel bir temizlikle eski haline döndü .d
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-