.d
ekran kartım yanmış olabilirmi ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1192
-
En iyi Türk atasözü ; "Kapat - Aç yap düzelir" ve ya "Format at düzelir" 
Bence Soğutucuda bir sıkıntı yok, aşırı yük biniyor sisteme bunu görebiliyoruz ama binmemesi lazım eğer böyle devam ederse de yakarsın. Git bir adam gibi anlayan bilgisayarcıya baktır. (Vatan gibi saçma bilgisayarcılara götürme)

Bence Soğutucuda bir sıkıntı yok, aşırı yük biniyor sisteme bunu görebiliyoruz ama binmemesi lazım eğer böyle devam ederse de yakarsın. Git bir adam gibi anlayan bilgisayarcıya baktır. (Vatan gibi saçma bilgisayarcılara götürme)
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Formatlik bi pozisyon yok kardesim masautsundeyken 3.50 ghz lerde oluyor dun gece @IMANSIZ WINSTON HOCA tum ayarlari en yuksekde permansa cektigimiz halde 90 dereceye cikiyor ısı baska bi sorun var bulamiyorumalpersoylu34 yazdı: Cum Haz 22, 2018 12:47 pm En iyi Türk atasözü ; "Kapat - Aç yap düzelir" ve ya "Format at düzelir"
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1206
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: Wild Gaminq
- İletişim:
kanka anlatıyorum anlamak istemiyosunki sen temizliğini yaptın zaten pc şuan performansta sorun yok senin oda sıcaklığın pcni etkiliyor havalarda sıcak haliyle bilgisayar 2x ısınıyor laptop bu kasa olsa eyvallah ama laptop olduğu için haliyle ısınıyorvanessaaa yazdı: Cum Haz 22, 2018 1:27 pmFormatlik bi pozisyon yok kardesim masautsundeyken 3.50 ghz lerde oluyor dun gece @IMANSIZ WINSTON HOCA tum ayarlari en yuksekde permansa cektigimiz halde 90 dereceye cikiyor ısı baska bi sorun var bulamiyorumalpersoylu34 yazdı: Cum Haz 22, 2018 12:47 pm En iyi Türk atasözü ; "Kapat - Aç yap düzelir" ve ya "Format at düzelir"
Linklerini gizle |
-
Carbon anakart var ama dedigini yapicam teknosadan 6 fanli sogutucu alicamIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cum Haz 22, 2018 1:33 pmkanka anlatıyorum anlamak istemiyosunki sen temizliğini yaptın zaten pc şuan performansta sorun yok senin oda sıcaklığın pcni etkiliyor havalarda sıcak haliyle bilgisayar 2x ısınıyor laptop bu kasa olsa eyvallah ama laptop olduğu için haliyle ısınıyorvanessaaa yazdı: Cum Haz 22, 2018 1:27 pmFormatlik bi pozisyon yok kardesim masautsundeyken 3.50 ghz lerde oluyor dun gece @IMANSIZ WINSTON HOCA tum ayarlari en yuksekde permansa cektigimiz halde 90 dereceye cikiyor ısı baska bi sorun var bulamiyorumalpersoylu34 yazdı: Cum Haz 22, 2018 12:47 pm En iyi Türk atasözü ; "Kapat - Aç yap düzelir" ve ya "Format at düzelir"
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bende TURBO 4lü fan var şuan pc buz gibi 12 Tane program açık CPU Kullanımı %22 efsane yanivanessaaa yazdı: Cum Haz 22, 2018 1:38 pmCarbon anakart var ama dedigini yapicam teknosadan 6 fanli sogutucu alicamIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cum Haz 22, 2018 1:33 pmkanka anlatıyorum anlamak istemiyosunki sen temizliğini yaptın zaten pc şuan performansta sorun yok senin oda sıcaklığın pcni etkiliyor havalarda sıcak haliyle bilgisayar 2x ısınıyor laptop bu kasa olsa eyvallah ama laptop olduğu için haliyle ısınıyorvanessaaa yazdı: Cum Haz 22, 2018 1:27 pm
Formatlik bi pozisyon yok kardesim masautsundeyken 3.50 ghz lerde oluyor dun gece @IMANSIZ WINSTON HOCA tum ayarlari en yuksekde permansa cektigimiz halde 90 dereceye cikiyor ısı baska bi sorun var bulamiyorum
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 107
Googlede araştırdım sonuç (Kezzap dök geçer ) 

Linklerini gizle |
-
Sorunu Cözdüm Arkadaşlar Ekran Kartımın Isı Sensörleri Algılamıyormuş Algılamadığı Icin Fan Calıştırmıyomuş Gün İcersinde Hal Olucak Inşallah Teşekürler Yinede Herkeze
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
İnşallah düzgün csgo oynarsın dün gece çıldırttın benivanessaaa yazdı: Cum Haz 22, 2018 2:18 pm Sorunu Cözdüm Arkadaşlar Ekran Kartımın Isı Sensörleri Algılamıyormuş Algılamadığı Icin Fan Calıştırmıyomuş Gün İcersinde Hal Olucak Inşallah Teşekürler Yinede Herkeze
Linklerini gizle |
-
taşıcam bu sefer .dIMANSIZ WINSTON HOCA yazdı: Cum Haz 22, 2018 2:19 pmİnşallah düzgün csgo oynarsın dün gece çıldırttın benivanessaaa yazdı: Cum Haz 22, 2018 2:18 pm Sorunu Cözdüm Arkadaşlar Ekran Kartımın Isı Sensörleri Algılamıyormuş Algılamadığı Icin Fan Calıştırmıyomuş Gün İcersinde Hal Olucak Inşallah Teşekürler Yinede Herkeze
Linklerini gizle |