Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Model dıştan görüntüleme

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
tarkan

Model dıştan görüntüleme

Mesaj gönderen tarkan »

Selamun Aleykum ,
Arkadaşlar ufak bir yardıma ihtiyaç duydum aranızda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim bu ekte olan eklenti sadece user kendisi içerden görüyor bi kaç değişiklik yaptım eklentiye bunu dışarıyada yansıtmam gerekiyor fakemeta komutları tanıtılması vb.. gerekiyor sanırım yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim veyahut kodları atabilirse ben kendimde yapmaya çalışırım.
Daha açıklayıcı olursam aşşağıda olan eklenti dışardaki diğer userlerede gözüksün istiyorum eklenti duygu eklentisidir dosyaları için arama yaparsanız ...

Kod: Tümünü seç

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <fakemeta>
#include <engine> 

new knife_model[33] 

/*============================================================
Config
============================================================*/

public plugin_init() 
{
	register_plugin("ElHareketleri", "1.1", "CSmiLeFaCe")

register_clcmd("say /calis", "menu")

register_event("CurWeapon","checkWeapon","be","1=1")
}

/*============================================================
Precaches 
============================================================*/
public plugin_precache() { 
	precache_model("models/cso_emotion/v_cso_emotion_v23.mdl") 
		precache_model("models/cso_emotion/cso_emotion2.mdl") 

precache_model("models/v_knife.mdl") 
	precache_model("models/p_knife.mdl")
} 

public ac(id){
	remove_task(id)
	knife_model[id] = 1 
	new Clip, Ammo, Weapon = get_user_weapon(id, Clip, Ammo) 
	if ( Weapon == CSW_KNIFE ) { 
		entity_set_string(id, EV_SZ_viewmodel, "models/cso_emotion/v_cso_emotion_v23.mdl") 
		entity_set_string(id, EV_SZ_weaponmodel, "models/cso_emotion/cso_emotion2.mdl") 
	} 
}
public kapa(id){
	remove_task(id)
	knife_model[id] = 0
		entity_set_string(id, EV_SZ_viewmodel, "models/v_knife.mdl") 
		entity_set_string(id, EV_SZ_weaponmodel, "models/p_knife.mdl") 
	} 
}

public checkWeapon(id) { 

switch (knife_model[id]) { 
			case 0: { 
				entity_set_string(id, EV_SZ_viewmodel, "models/v_knife.mdl") 
				entity_set_string(id, EV_SZ_weaponmodel, "models/p_knife.mdl")
			} 
			case 1: { 
				entity_set_string(id, EV_SZ_viewmodel, "models/cso_emotion/v_cso_emotion_v23.mdl")
				entity_set_string(id, EV_SZ_weaponmodel, "models/cso_emotion/cso_emotion2.mdl") 

}
		}
	}
}

weapon_oynat(id, numara)
{
set_pev(id, pev_weaponanim, numara)
message_begin(MSG_ONE, SVC_WEAPONANIM, {0, 0, 0}, id)
write_byte(numara)
write_byte(pev(id, pev_body))
message_end()
}

public menu(id)
{
new clip, ammo
new silah = get_user_weapon(id,clip,ammo)
if(silah == CSW_KNIFE){ 
	ac(id)
	weapon_oynat(id, 0)
	set_task(2.4, "kapa", id)
}
}

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bobmarleyxx3
Clan İsmi: MAJESTIC GAMING

Model dıştan görüntüleme

Mesaj gönderen bobmarleyxx3 »

Tam olarak anlayamadım ama oynarken oyuncu modelini dıştan mı görmek istıyorsunuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
tarkan

Model dıştan görüntüleme

Mesaj gönderen tarkan »

bobmarleyxx3 yazdı:Tam olarak anlayamadım ama oynarken oyuncu modelini dıştan mı görmek istıyorsunuz
bu plugin say komutu işlediğinde oyuncu selam veriyor duygu eklentisinden bir parça alıntı editlemiş oldugum eklenti verilen selamı sadece oyuncu kendi ekranında görüyor yani v_ modelinde p_ modelinide ekledim fakat dışardaki kullanıcı görüş sağlaması için farklı kodlar kullanılmalı bunun için yardım lazım ...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seypa
İletişim:

Model dıştan görüntüleme

Mesaj gönderen seypa »

World model de lazım dıştan gorunebilmesi icin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59
Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan

Model dıştan görüntüleme

Mesaj gönderen uzman59 »

seypa yazdı:World model de lazım dıştan gorunebilmesi icin

Bak bakalım istediğin eklenti bu mudur...

Eğer bu ise;

Eklenti ismi : CSO Emotin v2.3

Eklenti Csd forumda ve internette mevcut..

Ancak gelişi güzel kurulum yaparsan eklenti Cs durağı serverlerin de çalışmıyor..

Eklnetide düzenlemeler yapman gerekiyor..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
tarkan

Model dıştan görüntüleme

Mesaj gönderen tarkan »

uzman59 yazdı:

Eğer bu ise;

Ancak gelişi güzel kurulum yaparsan eklenti Cs durağı serverlerin de çalışmıyor..

hocam işte ben bu eklentiden alıntılar yaparak diğer eklentiyi düzenleyerek yukarıya bıraktıgım eklentıyı yaptım direk cso emotions eklentisi içerisinde dediğim şekil dışardan görünen selam modelı vb. var ama içerisinden çekemedim.Bayağı fakemeta vb. komut kullanılmış ben bu eklentiyi say komutuna baglı dırek ıslev olarak kullanıcagım bu tarz bı eklentı yapıldıktan sonra şuan kimseye yapılmayan bir eklenti var map başlangıcında herkes selam veriyor bir sunucuda idi ben ise bunun oyuncu dogdugu vakit etrafa selam verecek el başına ayarlayacagım böylece oyuncular el başı dogdukları vakitte selamlaşmış olacak bu eklentiyi tamamlayınca 2. adım olarak kamera görünüşüne ihtitacımda olacak sanırım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59

Model dıştan görüntüleme

Mesaj gönderen uzman59 »

tarkan yazdı:
uzman59 yazdı:

Eğer bu ise;

hocam işte ben bu eklentiden alıntılar yaparak diğer eklentiyi düzenleyerek yukarıya bıraktıgım eklentıyı yaptım direk cso emotions eklentisi içerisinde dediğim şekil dışardan görünen selam modelı vb. var ama içerisinden çekemedim.Bayağı fakemeta vb. komut kullanılmış ben bu eklentiyi say komutuna baglı dırek ıslev olarak kullanıcagım bu tarz bı eklentı yapıldıktan sonra şuan kimseye yapılmayan bir eklenti var map başlangıcında herkes selam veriyor bir sunucuda idi ben ise bunun oyuncu dogdugu vakit etrafa selam verecek el başına ayarlayacagım böylece oyuncular el başı dogdukları vakitte selamlaşmış olacak bu eklentiyi tamamlayınca 2. adım olarak kamera görünüşüne ihtitacımda olacak sanırım
@tarkan

Kardeşim öncelikle yukarıda senin paylaşmış olduğun El Hareketleri eklentisi CSmiLeFaCe ' ye ait değil ve @tarkan sanada ait değil ,yalnız CSmiLeFaCe yukarıda ismini paylaştığım CSO Emotin v2.3 eklentisini düzenleyerek birazcık da kırparak bu hale getirmiş ve Author kısmına da kendi ismini yazmış, böylelikle eklenti yapımcısı CSmiLeFaCe olarak anılmakta.

Senin istediklerine gelince Csd Forumdan eklentiler-pluginler/cso-emotion-duygular-t10074.html CSO Emotin v2.3 eklentisini indir ve düzenlemelerini bu eklenti üzerinde yapmaya çalış , El haraketleri eklentisiyle senin istedikklerini yapamazsın..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
tarkan

Model dıştan görüntüleme

Mesaj gönderen tarkan »

uzman59 yazdı:
tarkan yazdı:
uzman59 yazdı:

Eğer bu ise;

@tarkan

Kardeşim öncelikle yukarıda senin paylaşmış olduğun El Hareketleri eklentisi CSmiLeFaCe ' ye ait değil ve @tarkan sanada ait değil ,yalnız CSmiLeFaCe yukarıda ismini paylaştığım CSO Emotin v2.3 eklentisini düzenleyerek birazcık da kırparak bu hale getirmiş ve Author kısmına da kendi ismini yazmış, böylelikle eklenti yapımcısı CSmiLeFaCe olarak anılmakta.

Senin istediklerine gelince Csd Forumdan eklentiler-pluginler/cso-emotion-duygular-t10074.html CSO Emotin v2.3 eklentisini indir ve düzenlemelerini bu eklenti üzerinde yapmaya çalış , El haraketleri eklentisiyle senin istedikklerini yapamazsın..
zaten bunu kullandım ben öncelikle kodlamacısı benım vs bişey demedim ikincisi bu eklentiyi ufak editleme üzerine yukarıdakı hale getirdim hiç bir satır yazısınada coderi benim yazmadım son olarak eklentiyi kendim gerekli kodları bularak halletim sadece geriye kalan oyuncuya fotografta attıgın gibi event vaktinde dışarıdan görüş şeklini ayarlamam lazım dışarıdan yani dışarıdan selam verirken kendide görmeli selam verısını mr gaming diye bir sunucu var ordaki görünüşü ayarlamayı yapmak kaldı geriye sanırım onuda görüş ayarlarından ayarlanabilir denemelere devam ediyorum buradan yardımcı olabilecek var ise memnun olurum ve lütfen yardımcı olmayacak kişiler yorum kirliliği yapmasın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

uzman59

Model dıştan görüntüleme

Mesaj gönderen uzman59 »

tarkan yazdı: zaten bunu kullandım ben öncelikle kodlamacısı benım vs bişey demedim ikincisi bu eklentiyi ufak editleme üzerine yukarıdakı hale getirdim hiç bir satır yazısınada coderi benim yazmadım son olarak eklentiyi kendim gerekli kodları bularak halletim sadece geriye kalan oyuncuya fotografta attıgın gibi event vaktinde dışarıdan görüş şeklini ayarlamam lazım dışarıdan yani dışarıdan selam verirken kendide görmeli selam verısını mr gaming diye bir sunucu var ordaki görünüşü ayarlamayı yapmak kaldı geriye sanırım onuda görüş ayarlarından ayarlanabilir denemelere devam ediyorum buradan yardımcı olabilecek var ise memnun olurum ve lütfen yardımcı olmayacak kişiler yorum kirliliği yapmasın
@tarkan

Kardeşim bu kadar eklenti ile uğraşmana gerek yok Csd Forumdan eklentiler-pluginler/cso-emotion-duygular-t10074.html CSO Emotion v2.3 eklentisini indir ve kurulumunu yap ,eklenti çalışmaz ise öncelikle eklentinin çalışmasını sağla..

CSO Emotin v2.3 eklentisini çalışır duruma getirebildiğin zaman ,bir sonraki yapmak istediğin gibi Emotion v2.3 eklentsiini
her raund başında çalışmasını sağla , zaten sonra gerisi gelir..

Emotin v2.3 eklentisi ile selam verdiğini başkasının görmesini sağlayabilirsin..

Selam verdiğini oyuncunun kendisininde görmesini istiyorsan ayrı bir eklenti ile birleştirmen lazım...

Ek eklenti olarak : Mr gaming SpawnEffect eklentisini kullanıyor...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

surokeskin
Server Ip/DNS: Cs117.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Mon$teR Army
İletişim:

Model dıştan görüntüleme

Mesaj gönderen surokeskin »

Yapan Olursa Serverda Görsellik Açısından Çok Faydalı Bir Eklenti Olur .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala