dediğim gibi eklentiyi zaten halletim diğer görünüşüde bilgilendirmeniz sayesinde işleme aldım yüksek ihtimal olacaktır teşekkürler.uzman59 yazdı:@tarkantarkan yazdı: zaten bunu kullandım ben öncelikle kodlamacısı benım vs bişey demedim ikincisi bu eklentiyi ufak editleme üzerine yukarıdakı hale getirdim hiç bir satır yazısınada coderi benim yazmadım son olarak eklentiyi kendim gerekli kodları bularak halletim sadece geriye kalan oyuncuya fotografta attıgın gibi event vaktinde dışarıdan görüş şeklini ayarlamam lazım dışarıdan yani dışarıdan selam verirken kendide görmeli selam verısını mr gaming diye bir sunucu var ordaki görünüşü ayarlamayı yapmak kaldı geriye sanırım onuda görüş ayarlarından ayarlanabilir denemelere devam ediyorum buradan yardımcı olabilecek var ise memnun olurum ve lütfen yardımcı olmayacak kişiler yorum kirliliği yapmasın
Kardeşim bu kadar eklenti ile uğraşmana gerek yok Csd Forumdan eklentiler-pluginler/cso-emotion-duygular-t10074.html CSO Emotion v2.3 eklentisini indir ve kurulumunu yap ,eklenti çalışmaz ise öncelikle eklentinin çalışmasını sağla..
CSO Emotin v2.3 eklentisini çalışır duruma getirebildiğin zaman ,bir sonraki yapmak istediğin gibi Emotion v2.3 eklentsiini
her raund başında çalışmasını sağla , zaten sonra gerisi gelir..
Emotin v2.3 eklentisi ile selam verdiğini başkasının görmesini sağlayabilirsin..
Selam verdiğini oyuncunun kendisininde görmesini istiyorsan ayrı bir eklenti ile birleştirmen lazım...
Ek eklenti olarak : Mr gaming SpawnEffect eklentisini kullanıyor...
spawn effect olarak eklenti buldum fakat istediğim kamera açılı tarzda bir eklentiye rastlayamadım