Hocam Sunucum 700 Küsür FPS'de Stabil Olarak Çalışıyor. Hiçbir Sorun Yaşamıyorum Şuan, Herhangi Bir Kapanma Söz Konusu Değil. İlerleyen Zamanlarda Olur mu Bilemem. Eskisine Göre Hissedilir Şekilde Oyun İçinde Rahatlama Var(Uzun Süre HLDS Kullandım, Sunucu FPS'inin Verdiği Hissiyatı İyi Bilirim).Ömer TELLİ yazdı:32 slotluk public bir sunucu kiralamaktasınız, 1000 ticrate ile işlemci çekirdeğini veya herhangi bir izleğini komple size ayırmak diğer sunuculara haksızlık olur.
200 fps ile oyun içi alabileceğiniz minimum ping değerlerini zaten görebileceksiniz, 1000 ticrate sabitlemeye çalıştığınızda muhtemelen işlemci kullanım limitlerini aşacak, sunucunuz otomatik olarak kapanacaktır
Şimdi Bu Konuya Genel Olarak Bakarsak. Muhtemelen Derleyicideki Kural İhlali Kısmına "sys_ticrate" Eklenecek.
Lakin Yaklaşık 5-6 Sunucu FPS'ini Çoktan 1000'e Çıkardı. Büyük İhtimalle Tespit Edilip Sunucularına Müdahale Edilecek.
Eğer Ticrate/FPS Paketli Sunucular Yapacaksanız Ben Ücretini Bugünden Ödemeye Razıyım. Hem 200 Limiti Koyan Modül Hem de Benim Kodladığım Eklentinin Birlikte Çalışmasıyla Yaptığı Git-Gel'ler Kaldırılmış Olur. Böylece Herkes Rahatlar.
"1000 FPS Yüksek Değer Bizim Ekstra Ücretle Verebileceğimiz En Fazla 500 FPS, Makinayı Fazla Yoramayız." Derseniz Ona da Razıyım. Yeterki Sunucumun 40-50 FPS'e Kadar Düşüp Pinglerin 4 Rakamlı Olduğunu Görmeyeyim. Tek Arzum Budur.