Hocam Bu CSDurağı Sunucularında, Harita Değişiminden/Sunucu Başlatımından Sonra FPS sys_ticrate Komutuna Göre Hareket Ediyor Buraya Kadar Sorun Yok. Lakin 15 Saniye Sonra sys_ticrate 200'e Kitleniyor ve Rcon/Düz Komutla Dahi Değiştirilemiyor.
Sunucu FPS'i 180.0'ı Hiçbir Şekilde Geçemiyor. FPS'in Düşmesiyle Doğru Orantılı Olarak Lag Artışı Meydana Geliyor.
Yaptığım İşlemler: Sunucu Başlatımında Okunan CFG Dosyalarından Biri Olan amxx.cfg Dosyasına
sys_ticrate "1000"
Komutunu Yerleştirmek Oldu. Harita Açıldıktan Sonra Sunucu 1000FPS'e Kadar Çıkıyor. Lakin Yine 15 Saniye Sonra 180.0'ı Geçmeyecek Şekilde (Exec Alıyor veya Gecikmeli Modül Çalıştırılıyor Muhtemelen) Kilitleniyor.
Client(Oyundan):
amx_rcon *
amx_cvar sys_ticrate
Komutları Yasaklı Olduğundan Değiştiremiyorum. Komut Panelinden Dedicated Server'a sys_ticrate XXX Komutu Yolladığımda Algılamıyor. Çözümü set_task ve server_cmd İçeren Eklenti İle Çözmeyi Düşünüyorum. Bunun Hakkında Bilgi Almak İstiyorum.
Makinelerin Donanımı Gayet İyi Olmasına Rağmen CSDurağı Neden Server Frame'ini 180'i/200'ü Geçmeyecek Şekilde Ayarlıyor.
Remeta Haricinde Zaten Metamod'a Giriş Engelli, Elim Kolum Bağlı Kaldım. İlgili Kişilerden Yardım Bekliyorum.
(Yüklediğim Eklentiler ve Yaptığım Ayarlarla Hiçbir Alakası Yoktur. Sunucu Normal Şartlar Altında 1000FPS'e Kadar Çıkıyor.)
amxx.cfg:

Sunucu Açıldıktan 3-4 Saniye Sonra:

Sunucu Açıldıktan 15-20 Saniye Sonra:

Girsemde İşlemeyen Komut: