CSD Max FPS 180.0 [sys_ticrate 200] Sorunu
Moderatör: Moderatörler
Yaptığınız işlem ne kadar çözüm gibi gözükse de bir çözüm değildir. Aksine sunucuyu dahada çok yorarsınız. Bi düşük FPS ver bi yüksek FPS ver. Şunu da belirteyim, 1000 yüksek bir değer. cs1Net ve cs2Net deki sys_ticrate değerine baktım, iki sunucuda da 200 çıktı. Bu değer 200 olmasına rağmen 2 sunucuda oldukça iyi durumda. 200 olmasının bir sebebi vardır illaki ve arttırılır mı onuda bir tek Ömer TELLİ cevaplayabilir.
Son olarak, sys_ticrate komutunun panelden değiştirilmesi engellenmiş ise ellemeyin, belki yasaklı olabilir bilmiyorum. Daha evvelden dediğim gibi, her sunucuya belli başlı harcayabilecekleri CPU değerleri verilmiştir ve aşılmaması için kısıtlandırmalar yapılmıştır. Siz bu değeri değiştirince başka sunucularında oyununu etkilersiniz çünkü hepiniz aynı makinedesiniz.
Son olarak, sys_ticrate komutunun panelden değiştirilmesi engellenmiş ise ellemeyin, belki yasaklı olabilir bilmiyorum. Daha evvelden dediğim gibi, her sunucuya belli başlı harcayabilecekleri CPU değerleri verilmiştir ve aşılmaması için kısıtlandırmalar yapılmıştır. Siz bu değeri değiştirince başka sunucularında oyununu etkilersiniz çünkü hepiniz aynı makinedesiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 46
- Server Ip/DNS: CS [26 - 164]
- Clan İsmi: PowereXe
- İletişim:
radarmygaming Hocam Amxmodx API'nin Sitesinde 5 Dakika _, _, _, _, Repeat=0 'ı Nasıl Kodlayacağım Diye Uğraşıp Durdum.
Yaptım Sonunda Şimdi Foruma Girdim. O Halini Yazmışsın Ağlayasım Geldi. 5 Dakika Uğraştım
Ayrıca Bizim Server'da 1 El 3.0 / Yani 180 Saniye. İlk Elden Son Ele Kadar set_task Olduğunu Düşünürsem 17 Tane Koydum
Yaptım Sonunda Şimdi Foruma Girdim. O Halini Yazmışsın Ağlayasım Geldi. 5 Dakika Uğraştım

Ayrıca Bizim Server'da 1 El 3.0 / Yani 180 Saniye. İlk Elden Son Ele Kadar set_task Olduğunu Düşünürsem 17 Tane Koydum

Kod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#define PLUGIN "FPS Limiter/Booster"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "crunch98/PowereXe"
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
// register_clcmd("say /ticrate", "cmd_ticrate")
register_logevent("cmd_ticrate", 2, "1=Round_Start")
}
public cmd_ticrate() {
server_cmd("sys_ticrate 1000")
set_task(10.0, "cmd_ticrate", _, _, _, _, 17)
}
/*
public Guaranteed() {
set_task(10.0, "cmd_ticrate")
}
*/
En son Yek'-ta tarafından Pzr Haz 25, 2017 2:33 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: kalın yazı kaldırıldı.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Hocam Bu Konuda Haklı Olabilirsin, Lakin Makina Donanımlarının Yüksek Olduğunu Az Çok Görüyorum. 120 Eklenti İle 2 Saniyede Harita Değişimi Yapabiliyor. Bunun Makina Gücüyle Dolaylı/Doğrudan Bağlantılı Olduğunu Düşünüyorum.Yek'-ta yazdı:Yaptığınız işlem ne kadar çözüm gibi gözükse de bir çözüm değildir. Aksine sunucuyu dahada çok yorarsınız. Bi düşük FPS ver bi yüksek FPS ver. Şunu da belirteyim, 1000 yüksek bir değer. cs1Net ve cs2Net deki sys_ticrate değerine baktım, iki sunucuda da 200 çıktı. Bu değer 200 olmasına rağmen 2 sunucuda oldukça iyi durumda. 200 olmasının bir sebebi vardır illaki ve arttırılır mı onuda bir tek Ömer TELLİ cevaplayabilir.
sys_ticrate "200" İken Sunucu Gayet İyi Çalışıyor Burada Hem Fikiriz. Lakin Bir Biohazard veya Zombie Plague Sunucusunda 100-200 Eklenti Olduğu Varsayılırsa 200 FPS Değeri 50'ye Kadar Düşüyor. Şahsen Sunucu FPS'im 2-3 Gün Önce 10'a Kadar Düştü ve Tüm Oyuncularda 1000-4000 Ping Arasını Gördüm Şok Oldum. sys_ticrate 200 Makinadan Fazla Yemiyor ve Diğer Sunucu Oyuncularının Deneyimini Bozmuyor, Ama Sağlam Dizilmiş Bir Bio, Bir ZP Sunucusu İçin Çok Yetersiz Kalıyor.
Sunucuya Sürekli Yüksek/Düşük ticrate Komutu Yollanması Sunucuyu Yorar Sonuna Kadar Haklısın. Ben de Bunu İstemem.
Bayramdan Sonra Ömer TELLİ'nin 200 Değerini Biraz Yukarı Çekmesi ve Yardımcı Olması Umuduyla Bekliyorum.
En son Yek'-ta tarafından Pzr Haz 25, 2017 2:33 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
ya olm ne kadar kötüsünüz
bunda her 10 saniyede bir taskı her 10 saniyede bir aktif edersiniz. Harita değişene kadar bu task kaç kere döner haberiniz var mı sizin 

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#define PLUGIN "FPS Limiter/Booster"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "crunch98/PowereXe"
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
register_clcmd("say /ticrate", "cmd_ticrate")
}
public cmd_ticrate() {
set_task(10.0, "cmd_ticrate",_,_,_,"b")
}

#include <amxmodx>
public plugin_init() {
register_plugin( "FPS Limiter/Booster", "1.0", "crunch98/PowereXe")
set_task(10.0, "cmd_ticrate",_,_,_,"b")
}
public cmd_ticrate() {
}
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Yukarıdaki Yorumumda Belirttiğim Gibi 1 Round Yaklaşık 180 Saniye Benim Sunucumda 17 Defa Koydum.Yek'-ta yazdı:ya olm ne kadar kötüsünüz
bunda her 10 saniyede bir taskı her 10 saniyede bir aktif edersiniz. Harita değişene kadar bu task kaç kere döner haberiniz var mı sizinKod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "FPS Limiter/Booster" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "crunch98/PowereXe" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_clcmd("say /ticrate", "cmd_ticrate") } public cmd_ticrate() { server_cmd("sys_ticrate 1000") set_task(10.0, "cmd_ticrate",_,_,_,"b") }
#include <amxmodx> public plugin_init() { register_plugin( "FPS Limiter/Booster", "1.0", "crunch98/PowereXe") set_task(10.0, "cmd_ticrate",_,_,_,"b") } public cmd_ticrate() { server_cmd("sys_ticrate 1000") }
Sadece Round Başladığında Aktif Oluyor. Sunucuyu Daha Az Yoracağını Düşünüyorum ve 5 Pingi Gördüm Demin Mutlu Oldum

Eğer Sorun Makina Donanımı İse Aynı Doluluğu Sağlayabilen Extra Ücretli sys_ticrate'i 1000 Olan Sunucularınız Olursa Hemen Kiralayabilirim.
En son Yek'-ta tarafından Pzr Haz 25, 2017 2:38 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
@crunch98 benim düşüncem en başından beri ZM ve saçma sapan çok eklentisi olan iplerin biraz daha fazla para verip kendilerine CPU alanı açmaları. Bu fazladan para makineye eklenecek ve donanım alınacak sunucu daha iyi konuma gelecek. Gene az para verene CPU limitlemesi getirilsin, onda hak var.
Ben CSDurağı genelinde 1 MS 10 ping alıyorum.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Hocam Bu Dediğin Olursa Çok Güzel Olur. Extra 10 TL Gibi Bir Ücret İle Daha Yüksek Donanımlı Sunucu Kiralatabilirsiniz.Yek'-ta yazdı:@crunch98 benim düşüncem en başından beri ZM ve saçma sapan çok eklentisi olan iplerin biraz daha fazla para verip kendilerine CPU alanı açmaları. Bu fazladan para makineye eklenecek ve donanım alınacak sunucu daha iyi konuma gelecek. Gene az para verene CPU limitlemesi getirilsin, onda hak var.
Lakin Benim Anlamadığım 120 Eklenti İle 2 Saniye İçinde Harita Değişebilen ve (Gerekli Ayarlar Yapıldığında) 1000FPS'i Görebilen Makina Neden Düşük Performansta Çalıştırılıyor. Makinalar Bana Kalırsa Hayvan Gibi. Tüm Sunuculara 1000FPS Verse Yine Kasmaz O Makinalar. Benim Düşüncem Bu...
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
32 slotluk public bir sunucu kiralamaktasınız, 1000 ticrate ile işlemci çekirdeğini veya herhangi bir izleğini komple size ayırmak diğer sunuculara haksızlık olur.
200 fps ile oyun içi alabileceğiniz minimum ping değerlerini zaten görebileceksiniz, 1000 ticrate sabitlemeye çalıştığınızda muhtemelen işlemci kullanım limitlerini aşacak, sunucunuz otomatik olarak kapanacaktır
200 fps ile oyun içi alabileceğiniz minimum ping değerlerini zaten görebileceksiniz, 1000 ticrate sabitlemeye çalıştığınızda muhtemelen işlemci kullanım limitlerini aşacak, sunucunuz otomatik olarak kapanacaktır
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Bayram bayram kafalar yine uçmuş..completedwhite yazdı:Kanka Boşver Uğraşma Ya Bunlarla Sen Paranı Al Keyfine Bak Yekta Redarmy Halleder...Ömer TELLİ yazdı:32 slotluk public bir sunucu kiralamaktasınız, 1000 ticrate ile işlemci çekirdeğini veya herhangi bir izleğini komple size ayırmak diğer sunuculara haksızlık olur.
Linklerini gizle |
-
Ayrıca bkz;
Windows işletim sisteminde iseniz, ne kadar yüksek ayarlarsanız yapın, ticrate'ı 10000'e koyarsanız bile, 1000'e kadar maksimum düzeye getirecektir. Sadece Linux sunucularında daha yüksek çalışır Bu mesele bir linux çekirdeğinin nasıl derlendiğine bağlı. Bazı sys_ticrate değerleri, her bir çekirdekte diğer FPS değerlerine neden olabilir. evet, hızlandırılmış modeller, sunucuyu 1000FPS'nin üstünde çalıştırdığınız için ortaya çıkar (bu, rcon stats komutu ile görülemez, yalnızca sunucu konsolunda doğrudan host_speeds girerek görebilirsiniz).
Windows işletim sisteminde iseniz, ne kadar yüksek ayarlarsanız yapın, ticrate'ı 10000'e koyarsanız bile, 1000'e kadar maksimum düzeye getirecektir. Sadece Linux sunucularında daha yüksek çalışır Bu mesele bir linux çekirdeğinin nasıl derlendiğine bağlı. Bazı sys_ticrate değerleri, her bir çekirdekte diğer FPS değerlerine neden olabilir. evet, hızlandırılmış modeller, sunucuyu 1000FPS'nin üstünde çalıştırdığınız için ortaya çıkar (bu, rcon stats komutu ile görülemez, yalnızca sunucu konsolunda doğrudan host_speeds girerek görebilirsiniz).
Linklerini gizle |