Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Serhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 7:06 pm
Ben @CivilEngineer haritası için 4 temmuzdan beri uğraşıyorum. Karektersizin teki gelecek 2 aydır uğraştığım haritanın texturesini değişip. Emek hırsılığı yapacak ve buna emek hırsılığı değil diyecek. Bunu diyen ya niteliksiz yada karaktersiz olur.
Haritayı sahiplenme emek hırsızlığıdır.
Çabuk R yaptınız millet hızınıza yetişemiyor.
Bide R olmaz
Siz konuyu saptırıyorsunuz
Konu başlığına ve içeriğine bakmanızı öneririm...
Serhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 7:34 pm
Siz önce kendi yazdıklarınızı okuyun ondan sonra gelip yorum yapın. Boşuna çırpınmayın art niyetli insanlar çabuk ölür.
Serhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 7:34 pm
Siz önce kendi yazdıklarınızı okuyun ondan sonra gelip yorum yapın. Boşuna çırpınmayın art niyetli insanlar çabuk ölür.
Serhat art niyetli değilim
Yazdıklarınız cümle ve sözcüklerden bu çıkarılıyor.
İlk mesajda yazan olay yasak değildir.
Yani gidip iceworld haritasını düzenleyip fy_iceworld_clainismi yaparsan biz hiçbir şey demeyiz.
Ancak yapımcısı aramızda olan, jail_deneme adında bir harita yapan, buna güncellemeler getiren bir kişinin haritasını bu şekilde düzenleyip sunucunuza kurmak pek etik olmaz, ancak buna da karışamayız.
Konuda tartışan taraflar ise ap ayrı konulardan bahsettiklerini düşünüyorum, tartışmanın son bulması içinde konuyu siliyorum