Harita telif hakları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Harita telif hakları
Emeğe saygısı olmayanlara ben kişiliksiz diyorum.
Ben ve benim gibi harita yapanlar o kadar emek ve uğraş versin bazı kişiliksiz karektersizlerde gelsin reklamı değişsin. Oh ne güzel ben böyle kişiliksizlere acıyorum.
Ben ve benim gibi harita yapanlar o kadar emek ve uğraş versin bazı kişiliksiz karektersizlerde gelsin reklamı değişsin. Oh ne güzel ben böyle kişiliksizlere acıyorum.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Harita telif hakları
Uslübüne dikkat etmediğinden bende sana ayna tutuyor ve karakter*** diyorum ..Serhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:30 pm Emeğe saygısı olmayanlara ben kişiliksiz diyorum.
Umarım ne anlama geldiğini anlamışsındır..
Ve düzeltme yapıyorum
Çünkü ben sizin seviyenize düşemem.
Konu emek hırsızlığı değil reklamdır.
En son uzman59 tarafından Sal Ağu 27, 2019 6:41 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
Harita telif hakları
Emeğe saygısı olmayan kişimi bunu diyor hım neyse neden üstünüze aldığınızıda anlamadım ama demekki kendinize bunu yakıştırmışsınız. Saygılarımla.uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:38 pmUslübüne dikkat etmediğinden bende sana ayna tutuyor ve karakter*** diyorum ..Serhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:30 pm Emeğe saygısı olmayanlara ben kişiliksiz diyorum.
Ve düzeltme yapıyorum
Linklerini gizle |
-
Harita telif hakları
Biri senin emeğini çalınca tepkini cidden çok merak ediyorum. Helali hoş olsun felan mı diyeceksiniz ?uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:38 pmUslübüne dikkat etmediğinden bende sana ayna tutuyor ve karakter*** diyorum ..Serhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:30 pm Emeğe saygısı olmayanlara ben kişiliksiz diyorum.
Ve düzeltme yapıyorum
Linklerini gizle |
-
Harita telif hakları
Serhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:41 pmEmeğe saygısı olmayan kişimi bunu diyor hım neyse neden üstünüze aldığınızıda anlamadım ama demekki kendinize bunu yakıştırmışsınız. Saygılarımla.uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:38 pmUslübüne dikkat etmediğinden bende sana ayna tutuyor ve karakter*** diyorum ..Serhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:30 pm Emeğe saygısı olmayanlara ben kişiliksiz diyorum.
Ve düzeltme yapıyorum
uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:38 pmUslübüne dikkat etmediğinden bende sana ayna tutuyor ve karakter*** diyorum ..Serhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:30 pm Emeğe saygısı olmayanlara ben kişiliksiz diyorum.
Ve düzeltme yapıyorum
Linklerini gizle |
-
Harita telif hakları
omertas14544 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:42 pmBiri senin emeğini çalınca tepkini cidden çok merak ediyorum. Helali hoş olsun felan mı diyeceksiniz ?uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:38 pmUslübüne dikkat etmediğinden bende sana ayna tutuyor ve karakter*** diyorum ..Serhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:30 pm Emeğe saygısı olmayanlara ben kişiliksiz diyorum.
Ve düzeltme yapıyorum
Linklerini gizle |
Harita telif hakları
Cidden size gülüyorum çok acınası bir durumda olup insanların emeklerine göz dikmeyi çok sevenlerdensiz galiba. Umarım gerçek ve şahsi hayatınızda biri emeğinizi çalıp çırparda belki insan olmayı öğrenirsiniz.uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:42 pmSerhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:41 pmEmeğe saygısı olmayan kişimi bunu diyor hım neyse neden üstünüze aldığınızıda anlamadım ama demekki kendinize bunu yakıştırmışsınız. Saygılarımla.uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:38 pm
Uslübüne dikkat etmediğinden bende sana ayna tutuyor ve karakter*** diyorum ..
Ve düzeltme yapıyorum
Çünkü ben sizin seviyenize düşemem.uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:38 pmUslübüne dikkat etmediğinden bende sana ayna tutuyor ve karakter*** diyorum ..Serhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:30 pm Emeğe saygısı olmayanlara ben kişiliksiz diyorum.
Ve düzeltme yapıyorum
Linklerini gizle |
-
Harita telif hakları
Madem böyle sormuşsun cevabını vereyim, EVET! Haritayı ayarlayan kişinin emeği 1-2 hafta, belki daha çok. Haritayı kendine göre ayarlayıp derleyen reklam koyan kişinin emeği en fazla 1 gün. Yapımcının yaptığı reklamları silerseniz hele kombo gibi bir şey oluyor.uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 5:35 pm Ne yani biz haritaları kendi isteğimize göre derleyip reklamımızı koymus olduğumuz da karaktersiz mi olmus oluyoruz , bence USLÜP DEĞİSTİRMELİSİN ..
Eklentilerin de bazı kişilerin Ctmenu kodlarından yararlanırken kullanmış bulunduğun kısımlar için şahsına cezai işlem uygulandı mı ?
Şahsına ceza uygulanamaz çünkü authorunun ben olduğuna dair bir kanıt yok. Authoru sildikten sonra artık sahibi ben olmuyorum, bu da emek hırsızlığı oluyor. Tümünü değiştirmene gerek yok yani.
Senin dediğin konuya gelirsek; kendi reklamını koyup kullanabilirsin haritada. Ancak author yani sahibinin yaptığı reklamları falan düzenleyip, kaldıramazsın. Duvarlara bir yere, harita bizim yazamazsın (Author -> Bilmemne Gaming gibi)
Linklerini gizle |
-
Harita telif hakları
İnsan > Serdar > Konuyu saptırmaya tecrübelisin ...Serhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:44 pm
Cidden size gülüyorum çok acınası bir durumda olup insanların emeklerine göz dikmeyi çok sevenlerdensiz galiba. Umarım gerçek ve şahsi hayatınızda biri emeğinizi çalıp çırparda belki insan olmayı öğrenirsiniz.
beddua eder gibi halin var
Ne oldu senin haritaları çalan mı oldu > ne yaptılar çalıp biz yaptık mı dediler ..
Bu neyin yarası ? ...
Linklerini gizle |
Harita telif hakları
Serdar değil Serhat olacak önce isimleri düzgün yazmayı öğrenin.uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:59 pmİnsan > Serdar > Konuyu saptırmaya tecrübelisin ...Serhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:44 pm
Cidden size gülüyorum çok acınası bir durumda olup insanların emeklerine göz dikmeyi çok sevenlerdensiz galiba. Umarım gerçek ve şahsi hayatınızda biri emeğinizi çalıp çırparda belki insan olmayı öğrenirsiniz.
beddua eder gibi halin var
Ne oldu senin haritaları çalan mı oldu > ne yaptılar çalıp biz yaptık mı dediler ..
Bu neyin yarası ? ...
Linklerini gizle |