Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 5:35 pm
Ne yani biz haritaları kendi isteğimize göre derleyip reklamımızı koymus olduğumuz da karaktersiz mi olmus oluyoruz , bence USLÜP DEĞİSTİRMELİSİN ..
Eklentilerin de bazı kişilerin Ctmenu kodlarından yararlanırken kullanmış bulunduğun kısımlar için şahsına cezai işlem uygulandı mı ?
Madem böyle sormuşsun cevabını vereyim, EVET! Haritayı ayarlayan kişinin emeği 1-2 hafta, belki daha çok. Haritayı kendine göre ayarlayıp derleyen reklam koyan kişinin emeği en fazla 1 gün. Yapımcının yaptığı reklamları silerseniz hele kombo gibi bir şey oluyor.
Şahsına ceza uygulanamaz çünkü authorunun ben olduğuna dair bir kanıt yok. Authoru sildikten sonra artık sahibi ben olmuyorum, bu da emek hırsızlığı oluyor. Tümünü değiştirmene gerek yok yani.
Senin dediğin konuya gelirsek; kendi reklamını koyup kullanabilirsin haritada. Ancak author yani sahibinin yaptığı reklamları falan düzenleyip, kaldıramazsın. Duvarlara bir yere, harita bizim yazamazsın (Author -> Bilmemne Gaming gibi)
Tabiki harita bizim yazamayız ve sahiplenme durumu da olamaz
Sadece başka serverin reklamını kendi serverimde yaptırmam
Dolayısı ile de haritanın reklamlarını kaldırıp kendi server reklamını gerek duyarsam koyarım
Bu emek hırsızlığı değildir
uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:59 pm
İnsan > Serdar > Konuyu saptırmaya tecrübelisin ...
beddua eder gibi halin var
Ne oldu senin haritaları çalan mı oldu > ne yaptılar çalıp biz yaptık mı dediler ..
Bu neyin yarası ? ...
Asıl haklarını savunan insanları karaktersiz olarak gören kişi, senin problemin ne?
Dolayısı ile de haritanın reklamlarını kaldırıp kendi server reklamını gerek duyarsam koyarım
Bu yanlış işte. Adam kendine harita yaptırmış. Para vermiş belki. Yapan kişi emek vermiş o para karşılığı.
Ve sen gidiyorsun o haritayı kolay bir yöntem ile düzenliyorsun ve kendi reklamını koyuyorsun.
Böyle bir şey olamaz. Reklam varsa adamlar kendi haritaları olarak kullanıyor demek.
İstediklerini de yaparlar. Bu reklamları kaldırma hakkınız yok.
Ben @CivilEngineer haritası için 4 temmuzdan beri uğraşıyorum. Karektersizin teki gelecek 2 aydır uğraştığım haritanın texturesini değişip. Emek hırsılığı yapacak ve buna emek hırsılığı değil diyecek. Bunu diyen ya niteliksiz yada karaktersiz olur.
İnsan > Serdar > Konuyu saptırmaya tecrübelisin ...
beddua eder gibi halin var
Ne oldu senin haritaları çalan mı oldu > ne yaptılar çalıp biz yaptık mı dediler ..
Bu neyin yarası ? ...
Asıl haklarını savunan insanları karaktersiz olarak gören kişi, senin problemin ne?
Bu yanlış işte. Adam kendine harita yaptırmış. Para vermiş belki. Yapan kişi emek vermiş o para karşılığı.
Ve sen gidiyorsun o haritayı kolay bir yöntem ile düzenliyorsun ve kendi reklamını koyuyorsun.
Böyle bir şey olamaz. Reklam varsa adamlar kendi haritaları olarak kullanıyor demek.
İstediklerini de yaparlar. Bu reklamları kaldırma hakkınız yok.
Yanlış düşünüyosunuz ...
Kişi bedeli karşılığında harita yaptırmış ,harita yapımcısı karşılığını almış ,yaptıran haritasini kullanıyor ...
Harita paylaşılmış bir harita ve artık dünyanın dört bir yanında harita kullanılıyor ve bedeli ödenmiş haritayı herkez kullanabiliyor her Kullanıcı da kendi insiyatifinde o haritayı kullanabilir
Şayet reklam kaldırılması yasak yada o yönde engel yada şartlar var ise;
O zman reklam sahibi harita kullanıcılarına reklam için bedel öder.
Serhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 7:06 pm
Ben @CivilEngineer haritası için 4 temmuzdan beri uğraşıyorum. Karektersizin teki gelecek 2 aydır uğraştığım haritanın texturesini değişip. Emek hırsılığı yapacak ve buna emek hırsılığı değil diyecek. Bunu diyen ya niteliksiz yada karaktersiz olur.
uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 7:13 pm
Yanlış düşünüyosunuz ...
Kişi bedeli karşılığında harita yaptırmış ,harita yapımcısı karşılığını almış ,yaptıran haritasini kullanıyor ...
Harita paylaşılmış bir harita ve artık dünyanın dört bir yanında harita kullanılıyor ve bedeli ödenmiş haritayı herkez kullanabiliyor her Kullanıcı da kendi insiyatifinde o haritayı kullanabilir
Ne saçmalıyorsun?
Yapımcı parasını almış, yaptıran haritasını kullanıyor tamam da sen bu haritayı alıp düzenleyip kullanırsan bu olmaz.
Harita paylaşılmış bir harita ise; yine reklam koyma hakkınız yok. "jail_buyukisyan_dark" örneğini vereyim. Her yerde paylaşılmış,
bunun herhangi bir duvarına reklam koyamazsınız. Koymak için yapan kişi ile AloneDark ile konuşman gerek. O uygun derse koyarsın.
Konuşmak istemiyor musun? Haritayı tekrar yap veya yaptırt ve kendi reklamını koy.
Biz böyle yaptık. İstersen bizim tarafımızdan yapılmış bir dark haritasını atayım sana?
Serhat Öndeş yazdı: Sal Ağu 27, 2019 7:06 pm
uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 7:13 pm
Yanlış düşünüyosunuz ...
Ne saçmalıyorsun?
Yapımcı parasını almış, yaptıran haritasını kullanıyor tamam da sen bu haritayı alıp düzenleyip kullanırsan bu olmaz.
Harita paylaşılmış bir harita ise; yine reklam koyma hakkınız yok. "jail_buyukisyan_dark" örneğini vereyim. Her yerde paylaşılmış,
bunun herhangi bir duvarına reklam koyamazsınız. Koymak için yapan kişi ile AloneDark ile konuşman gerek. O uygun derse koyarsın.
Konuşmak istemiyor musun? Haritayı tekrar yap veya yaptırt ve kendi reklamını koy.
Biz böyle yaptık. İstersen bizim tarafımızdan yapılmış bir dark haritasını atayım sana?
Siz o yolu secmis olabilirsiniz ...
Kisi haritayı sahiplenmiyorsa reklamlarını düzenleyebilir.