Harita telif hakları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 6
Harita telif hakları
Nadir hilininen amator maplerden birini Olanimiza ozel editleyip Mape ornegin xxx gaming yazip mapin ismini awp_xx_go tarzi yapmak yasakmi klanimiz yasaklanirmi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
MAP TELIF HAKLARI.
Klanın yasaklanmaz ama harita sahibi seni şikayet ederek haritayı kullandırtmayabilir.ByLyKia yazdı: Pzt Ağu 26, 2019 6:34 pm Nadir hilininen amator maplerden birini Olanimiza ozel editleyip Mape ornegin xxx gaming yazip mapin ismini awp_xx_go tarzi yapmak yasakmi klanimiz yasaklanirmi.
Linklerini gizle |
Harita telif hakları
Şikayet etse bir şey yapılmaz, ama yaptığınız saygısızlığa girer. Bu da itibarınızı zedeler.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Harita telif hakları
Nasıl yani? şimdi ben bir harita yapımcısı olsam ve bu kişi izinsiz bir şekilde haritamı kendisine göre editlemiş ben bunun kullanılmasını istemiyorum ve telif hakları bana ait dese bir işlem yapılmıyor mu?Yek'-ta yazdı: Pzt Ağu 26, 2019 7:25 pm Şikayet etse bir şey yapılmaz, ama yaptığınız saygısızlığa girer. Bu da itibarınızı zedeler.
Linklerini gizle |
Harita telif hakları
Telifi nereden alıyorsunuz? Buna bakılır. Serhat a sormak lazım, en iyisini o bilir. Sonra Ömer TELLİ duruma göre yorum yapar.
Linklerini gizle |
Harita telif hakları
Aslında haritanın bir telif yok neredeyse yok sayılır. Bazı durumlar hariç bunlardan ilki;
Steam lisans steam worka sahip olunanlara veriliyor.
2'cisi gamebanana üzerine upload edilmiş çoğu ürün telif hakkı içerir. Zaten bunu kendileri sağlıyor.
Ayrıca haritanın tümü kendi telif haklarına sahip oluyor anlamına gelmez. Harita içinde kullanılan her doku yani texture bir yerden alınma yani görsel telif hakkı vardır. En büyük hak zaten GoldSRC yani valve/Valve hammer editördür. Hiç kimsenin bir haritada %100 lük telif hakkı yok neredeyse.
Siz görseli değişmek istiyorsunuz görselin hakkı var ise işlem yapılır.
Steam lisans steam worka sahip olunanlara veriliyor.
2'cisi gamebanana üzerine upload edilmiş çoğu ürün telif hakkı içerir. Zaten bunu kendileri sağlıyor.
Ayrıca haritanın tümü kendi telif haklarına sahip oluyor anlamına gelmez. Harita içinde kullanılan her doku yani texture bir yerden alınma yani görsel telif hakkı vardır. En büyük hak zaten GoldSRC yani valve/Valve hammer editördür. Hiç kimsenin bir haritada %100 lük telif hakkı yok neredeyse.
Siz görseli değişmek istiyorsunuz görselin hakkı var ise işlem yapılır.
Linklerini gizle |
-
Harita telif hakları
(Benim düşüncem)omar yazdı: Pzt Ağu 26, 2019 7:34 pm Nasıl yani? şimdi ben bir harita yapımcısı olsam ve bu kişi izinsiz bir şekilde haritamı kendisine göre editlemiş ben bunun kullanılmasını istemiyorum ve telif hakları bana ait dese bir işlem yapılmıyor mu?
O kadar eklenti yazıyoruz ve başka forumlarda kendileri yapmış gibi paylaşıyorlar.
Eklenti ve haritalarda telif olmaz. Ancak yapan kişi karaktersiz olur. Önlemek istiyorsanız haritanın en çok bakılan yerine bir reklam yapın. Sunucunuzun ip adresini falan koyun. Veya haritanın orijinal ismini kullanın ve author : bilmemne yazın.
Daha da biz yaptık diyemez.
+ Benim yaptığım eklentinin başka forumda böyle paylaşılması telif işlemini yok ediyor sanırım :(
Kod: Tümünü seç
Açıklama
Bu Eklenti C*****.COM ' adına Özel olarak Codlanıp Hazırlanmıstır Başka Formlarda Paylaşılması Düşmanlık sebebidir
Kesinlikle Yasaktir Paylaşan Olursa Cezai İşlem Uygulancaktir.
NOT : Bazı Kişilerin Ctmenu Kodlarından Yararlanılmıştır.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Harita telif hakları
Ne yani biz haritaları kendi isteğimize göre derleyip reklamımızı koymus olduğumuz da karaktersiz mi olmus oluyoruz , bence USLÜP DEĞİSTİRMELİSİN ..Colditz yazdı: Pzt Ağu 26, 2019 8:20 pm Eklenti ve haritalarda telif olmaz. Ancak yapan kişi karaktersiz olur. Önlemek istiyorsanız haritanın en çok bakılan yerine bir reklam yapın. Sunucunuzun ip adresini falan koyun.
+ Benim yaptığım eklentinin başka forumda böyle paylaşılması telif işlemini yok ediyor sanırım
Kod: Tümünü seç
Açıklama Bu Eklenti C*****.COM ' adına Özel olarak Codlanıp Hazırlanmıstır Başka Formlarda Paylaşılması Düşmanlık sebebidir Kesinlikle Yasaktir Paylaşan Olursa Cezai İşlem Uygulancaktir. NOT : Bazı Kişilerin Ctmenu Kodlarından Yararlanılmıştır.
Eklentilerin de bazı kişilerin Ctmenu kodlarından yararlanırken kullanmış bulunduğun kısımlar için şahsına cezai işlem uygulandı mı ?
Ayrıca eklentilerin Author kısmının değiştirilmesi tam bir SAYGISIZLIKTIRColditz yazdı: Pzt Ağu 26, 2019 8:20 pm O kadar eklenti yazıyoruz ve başka forumlarda kendileri yapmış gibi paylaşıyorlar.
.... Veya haritanın orijinal ismini kullanın ve author : bilmemne yazın.
Daha da biz yaptık diyemez.
Ve bu düşüncenden yola çıkarsak senin yaptım dediğin eklentilerinin tümünün ismini değişmek lazım ki ,
Sende bu eseri ben yaptım diyemeyesin ...
.......................................
Bir harita sıfırdan inşa edilmeye başlanmış ve bitmis (hazır hale getirilmis) ise bir Yapımcısı AUTHOR ortaya çıkmıs demektir.
Bizler de haritanın Author bilgilerini değişmediğimiz sürece ne Telif Hakkı'na girer ne de Yapımcısına saygısızlık olur.
Author kısmının değişmesine kimsenin hakkı yoktur .
Bazı harita yapımcıları varsa kendi serverlerinin reklamlarını koyabiliyorlar bu doğaldır.
Ancak yapımcının haritasını kullanacağımız da reklamını yapmak zorunda değiliz ...
@ByLyKia
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.204
- Clan İsmi: CivilGaming
- İletişim:
Harita telif hakları
Biraz ağır olacak ama emek harcayarak, kafa patlarak ve bedelini ödeyerek yaptırdığım haritaya koyduğum reklamı yapmak zorundasın. Zorunda olmadığını düşünüyorsan kendi düzenlemeni kendin yapar ya da yaptırırsın. Bu kadar açık ve net. Kendi serverimda neden kendi reklamımı yapayim? Gerekli yerlerden tüm server sosyal medya hesaplarımıza ulaşılırken neden haritaya reklam gömelim? Farklı serverler haritayi kullandıklarında kimin için yapıldığı belli olsun diye. Bu reklamlari kaldırıp kendi reklamını koymak SAYGİSİZLİKTİR.uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 5:35 pm
Ne yani biz haritaları kendi isteğimize göre derleyip reklamımızı koymus olduğumuz da karaktersiz mi olmus oluyoruz , bence USLÜP DEĞİSTİRMELİSİN ..
Eklentilerin de bazı kişilerin Ctmenu kodlarından yararlanırken kullanmış bulunduğun kısımlar için şahsına cezai işlem uygulandı mı?
Bir harita sıfırdan inşa edilmeye başlanmış ve bitmis (hazır hale getirilmis) ise bir Yapımcısı AUTHOR ortaya çıkmıs demektir.
Bizler de haritanın Author bilgilerini değişmediğimiz sürece ne Telif Hakkı'na girer ne de Yapımcısına saygısızlık olur.
Author kısmının değişmesine kimsenin hakkı yoktur .
Bazı harita yapımcıları varsa kendi serverlerinin reklamlarını koyabiliyorlar bu doğaldır.
Ancak yapımcının haritasını kullanacağımız da reklamını yapmak zorunda değiliz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Harita telif hakları
Alakası yok siz harita yapımcılığının peşinde değil reklam yapma peşinde olmuş oluyorsunuzCivilEngineer yazdı: Sal Ağu 27, 2019 6:03 pmBiraz ağır olacak ama emek harcayarak, kafa patlarak ve bedelini ödeyerek yaptırdığım haritaya koyduğum reklamı yapmak zorundasın. Zorunda olmadığını düşünüyorsan kendi düzenlemeni kendin yapar ya da yaptırırsın. Bu kadar açık ve net. Kendi serverimda neden kendi reklamımı yapayim? Gerekli yerlerden tüm server sosyal medya hesaplarımıza ulaşılırken neden haritaya reklam gömelim? Farklı serverler haritayi kullandıklarında kimin için yapıldığı belli olsun diye. Bu reklamlari kaldırıp kendi reklamını koymak SAYGİSİZLİKTİR.uzman59 yazdı: Sal Ağu 27, 2019 5:35 pm
Ancak yapımcının haritasını kullanacağımız da reklamını yapmak zorunda değiliz
Eğer bu düşüncelere sahip olarak harita yapma niyetinde iseniz ;
Biz kullanıcılarında sizlerden raklam adı altında taleplerimiz olacaktır
Linklerini gizle |