Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yönlendirme Hakkında

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
MamiReyiz [S]

Yönlendirme Hakkında

Mesaj gönderen MamiReyiz [S] »

Özcan Örs yazdı: Prş May 23, 2019 8:59 pm
MamiReyiz [S] yazdı: Prş May 23, 2019 8:58 pm
Özcan Örs yazdı: Prş May 23, 2019 8:57 pm

Yapacak bir şey yok mami 😂 zaten bayrak dm ve pro için YÖNLENDİRME hizmeti veriliyor senin moda verilmez
Ben zaten yönlendirmeyi Dm için alıcam :D yönlendirme alıcağım zaman para olduğu zaman direk Dm :) ama oda biraz zor 300 tl fazla bir fiyat :D
Ortak alabilirsin
Ortaklık alsamda nasıl olacak hep o aldığım yer kalıcakmı bilemiyorum zaten alsam fiyatları fazla yaparlar ortaklık kaç tldir ki 30 40 tl ise okey sorun yok ama ortak oluncada kendi isteğimiz gibi yetki yazabiliyormuyuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Yönlendirme Hakkında

Mesaj gönderen Özcan Örs »

MamiReyiz [S] yazdı: Prş May 23, 2019 9:02 pm
Özcan Örs yazdı: Prş May 23, 2019 8:59 pm
MamiReyiz [S] yazdı: Prş May 23, 2019 8:58 pm

Ben zaten yönlendirmeyi Dm için alıcam :D yönlendirme alıcağım zaman para olduğu zaman direk Dm :) ama oda biraz zor 300 tl fazla bir fiyat :D
Ortak alabilirsin
Ortaklık alsamda nasıl olacak hep o aldığım yer kalıcakmı bilemiyorum zaten alsam fiyatları fazla yaparlar ortaklık kaç tldir ki 30 40 tl ise okey sorun yok ama ortak oluncada kendi isteğimiz gibi yetki yazabiliyormuyuz
Sen ortaklığa karşı fransız kalmışsın sanırım 😂 ortak dediğin beraber paralarınızı yarı yarıya ödüyorsunuz örneğin yönlendirme içim 150 150 veriyorsunuz kira 100 ise 50 50 yetki işlerine siz bakarsınız onda sorun olacağını sanmıyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala