Özcan Örs yazdı: Prş May 09, 2019 10:24 pm
Mobil ödeme harici hepsi oluyor
neden peki banka yoluyla ödeme yapılır demişler.Ben ininal ile 300 tl panele atıp ödeme bildirimi açıp yönlendirme hizmesi için sıraya girebilirim.Dimi [@Bilinmeyen Etiket]
Bazı Serverlerde yani yönlendirme olan serverlerde sorum duydum gibi ama 1 ayda 100 tlimiş öyle birşey varmı acaba yoksa 3 aylık 300 tlmi.
Birde 300 tl verip 1 ay sonra değilde 3 ay sonramı yönlendirme kirasını veriyoruz anlamadım
Özcan Örs yazdı: Prş May 23, 2019 8:24 pm
Aylık diye bir şey yok onlar hurafe sözler yönlendirme şöyle 3 ayliktir bugün para basarsın 3 ay sonra bir kez daha 300 TL
Aylık diye bir şey yok onlar hurafe sözler yönlendirme şöyle 3 ayliktir bugün para basarsın 3 ay sonra bir kez daha 300 TL
Tüh
Yapacak bir şey yok mami zaten bayrak dm ve pro için YÖNLENDİRME hizmeti veriliyor senin moda verilmez
Tüh
Yapacak bir şey yok mami zaten bayrak dm ve pro için YÖNLENDİRME hizmeti veriliyor senin moda verilmez
Ben zaten yönlendirmeyi Dm için alıcam yönlendirme alıcağım zaman para olduğu zaman direk Dm ama oda biraz zor 300 tl fazla bir fiyat