Yönlendirme Hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1922
Yönlendirme Hakkında
Yakın zamanda yönlendirme alıcağım.
Ne zaman çıkar bu yönlendirme.Ödeme yolu banka diğer ödeme yöntemleri yokmudur yada gelmicekmidir.
Bankaysa nasıl ödenecek bilgi verirmisiniz
Ne zaman çıkar bu yönlendirme.Ödeme yolu banka diğer ödeme yöntemleri yokmudur yada gelmicekmidir.
Bankaysa nasıl ödenecek bilgi verirmisiniz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
Yönlendirme Hakkında
https://csduragi.com/hesapno.html
Bu sayfadan hangi banka size uygunsa seçip 300+KomisyonTutarı₺ yatırdıktan sonra panelden ödeme bildirimi açıp 300₺ tutarın panel hesabınıza bakiye olarak tanımlandırılmasını istiyorsunuz. Daha sonrasında aynı ödeme bildirimine yazabilir veya farklı bir ödeme bildirimi oluşturarak yönlendirme için başvuruda bulunuyorsunuz.
*Bankadan ücret yatırırken açıklama bölümüne panel sahibinin T.C. nosunu yazmayı unutmayınız.
Bu sayfadan hangi banka size uygunsa seçip 300+KomisyonTutarı₺ yatırdıktan sonra panelden ödeme bildirimi açıp 300₺ tutarın panel hesabınıza bakiye olarak tanımlandırılmasını istiyorsunuz. Daha sonrasında aynı ödeme bildirimine yazabilir veya farklı bir ödeme bildirimi oluşturarak yönlendirme için başvuruda bulunuyorsunuz.
*Bankadan ücret yatırırken açıklama bölümüne panel sahibinin T.C. nosunu yazmayı unutmayınız.
Linklerini gizle |
-
Yönlendirme Hakkında
1 ay sonra çıkma ihtimali yüksek dediler.Galiba sen alıcaksın elini hızlı tutarsan 

Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yönlendirme Hakkında
4 kişi sırada şuan, ödeme bildirimi yapıp yazmanız dahilinde sıraya alınıyorsunuz. Muhtemelen 1 ay sonra yönlendirmeniz aktif olur
Sunucunuzun modunun pro veya dm türevleri olması gerekiyor. ( Artık bayrak kapmaca vs'de kabul edilmekte )
Belli bir sıradan sonra hiç kayıt almıyoruz
Sunucunuzun modunun pro veya dm türevleri olması gerekiyor. ( Artık bayrak kapmaca vs'de kabul edilmekte )
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
Yönlendirme Hakkında
Omer Abi Ben Urunu Iptal Ettim Kod Gelmedi Odeme Bildirimi Yaptim Bakmadiniz Mail Mesaj Attim Bakmadiniz ne yapmam gerekiyorÖmer TELLİ yazdı: Sal May 07, 2019 7:41 pm 4 kişi sırada şuan, ödeme bildirimi yapıp yazmanız dahilinde sıraya alınıyorsunuz. Muhtemelen 1 ay sonra yönlendirmeniz aktif olur
Linklerini gizle |
-
Yönlendirme Hakkında
Tamamdır.Bu sıralar değil para biriksin öyle.Hayırlı Ramazanlar
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yönlendirme Hakkında
Mailini kontrol et cevap verilmişNejovte yazdı: Sal May 07, 2019 7:49 pmOmer Abi Ben Urunu Iptal Ettim Kod Gelmedi Odeme Bildirimi Yaptim Bakmadiniz Mail Mesaj Attim Bakmadiniz ne yapmam gerekiyorÖmer TELLİ yazdı: Sal May 07, 2019 7:41 pm 4 kişi sırada şuan, ödeme bildirimi yapıp yazmanız dahilinde sıraya alınıyorsunuz. Muhtemelen 1 ay sonra yönlendirmeniz aktif olur
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
Yönlendirme Hakkında
Tesekkur EderimÖmer TELLİ yazdı: Sal May 07, 2019 8:11 pmMailini kontrol et cevap verilmişNejovte yazdı: Sal May 07, 2019 7:49 pmOmer Abi Ben Urunu Iptal Ettim Kod Gelmedi Odeme Bildirimi Yaptim Bakmadiniz Mail Mesaj Attim Bakmadiniz ne yapmam gerekiyorÖmer TELLİ yazdı: Sal May 07, 2019 7:41 pm 4 kişi sırada şuan, ödeme bildirimi yapıp yazmanız dahilinde sıraya alınıyorsunuz. Muhtemelen 1 ay sonra yönlendirmeniz aktif olur
Linklerini gizle |
-
Yönlendirme Hakkında
Başka bir sorum daha var.Bu 300 tlyi neden bankadan panele atıyoruz.
İninal ile olmuyormu.Ben ininal kart ile Panele 300 tl atmak istiyorum olması lazım bence.
İninal ile olmuyormu.Ben ininal kart ile Panele 300 tl atmak istiyorum olması lazım bence.
Linklerini gizle |