Özcan Örs yazdı: Cum Mar 15, 2019 11:44 pm
Anladım yakında bırakma kararı var biz de şimdi bırakırız cs 1.6 yükselir falan umuduyla bırakmıyoruz ama yakındır gidişat bırakmaya doğru gidiyor
Anladım yakında bırakma kararı var biz de şimdi bırakırız cs 1.6 yükselir falan umuduyla bırakmıyoruz ama yakındır gidişat bırakmaya doğru gidiyor
Niye bırakıyosunuz ki ?
1.6 bitti çünkü jail serverleri eskiden dolup taşardı şimdi hepsi bot afk vs vs. Kendi ayağımıza sıktık kısacası.
Niye bırakıyosunuz ki ?
1.6 bitti çünkü jail serverleri eskiden dolup taşardı şimdi hepsi bot afk vs vs. Kendi ayağımıza sıktık kısacası.
Bence yanlış düşünüyorsunuz tecavüz kaçınılmazsa zevk alın Pro bitmez kolay kolay jail zaten 12 13 yaşındaki çocukların modu bence tabiki
Dragan in söylediği gibi artık cs 1.6 bitti yani heves yok önceden karşımızda çoğu Server zor duruyor iken şuan yanlarından bile geçemiyoruz hepsi afk ve bot dolu biz yapsak anında ban yeriz
OrmanMeyvesi yazdı: Cmt Mar 16, 2019 7:28 am
Neredeyse butun csd yasaklandigi icin olabilirmi ?
Kardeşim burada boş yorum lütfen yapma. Madem sen daha iyi biliyorsun kimin yasaklanıp yasaklanmaması gerektiğini o zaman aç bir tane hosting, yasaklanları çağır senin hosting'inden sunucu alsin.
Her doluluk olduğunda illa oyunlar örnek gösteriliyor.Fakat 1.6 oynayanların çoğu başka oyunu bilgisiyarı kaldırmadıkları için oynuyor,aldıklarındada bağzıları gidiyor.
Herzaman serverin dolacak diye birşey yok bir hafta dolar ikinci hafta bişey olur adam gelmez benim tahminimce şuanda okul + sınav haftası o yüzden boşdur diye düşünüyorum.
Örnek verceksem bi sunucu açmıştım en ön ipten rate ayarları on numaraydı çok iyi kalıcı useri vardır 1 hafta sonra 1,2 kişiden şikayet geldi rate ayarlarını değiştirdik. Full çeken server 10/10'da takıldı,eski rateleri yaptık fakat giden gitti eskisi gibi dolmadı,doldurmakta epey bi zaman aldı.
Ramazan ayında doluluk zirve yapar yine okullarda tatil oldumu 2.server arayışına bile geçeriz gametrackerde türkiye sıralamasındaki yabancı serverların hepsi bot server 25kişi görünüyor giriyorsun kimse yok tektek girip baktım eğer sıralamaya tekrardan dönmek istiyorsak bunları report kısmından toplu bir şikayet etmemiz gerekecek dünya sıralamasına kadar ulaşamasakta en azından türkiye lokasyonlu serverları ortadan kaldırır ve kendi aramızda tatlı bir rank kapışması yaşanabilir diye düşünüyorum