Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Gametracker hk.

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Gametracker hk.

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Anladım yakında bırakma kararı var biz de şimdi bırakırız cs 1.6 yükselir falan umuduyla bırakmıyoruz ama yakındır gidişat bırakmaya doğru gidiyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

leonhifi
Server Ip/DNS: Cs20.CSDuragi.Com
Clan İsmi: [` SconrfuL ~]
İletişim:

Gametracker hk.

Mesaj gönderen leonhifi »

Özcan Örs yazdı: Cum Mar 15, 2019 11:44 pm Anladım yakında bırakma kararı var biz de şimdi bırakırız cs 1.6 yükselir falan umuduyla bırakmıyoruz ama yakındır gidişat bırakmaya doğru gidiyor
Niye bırakıyosunuz ki ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Gametracker hk.

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

leonhifi yazdı: Cmt Mar 16, 2019 12:01 am
Özcan Örs yazdı: Cum Mar 15, 2019 11:44 pm Anladım yakında bırakma kararı var biz de şimdi bırakırız cs 1.6 yükselir falan umuduyla bırakmıyoruz ama yakındır gidişat bırakmaya doğru gidiyor
Niye bırakıyosunuz ki ?
1.6 bitti çünkü :D jail serverleri eskiden dolup taşardı şimdi hepsi bot afk vs vs. Kendi ayağımıza sıktık kısacası.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

leonhifi
Server Ip/DNS: Cs20.CSDuragi.Com
Clan İsmi: [` SconrfuL ~]
İletişim:

Gametracker hk.

Mesaj gönderen leonhifi »

Dragan Ratkoviç yazdı: Cmt Mar 16, 2019 12:05 am
Niye bırakıyosunuz ki ?
1.6 bitti çünkü :D jail serverleri eskiden dolup taşardı şimdi hepsi bot afk vs vs. Kendi ayağımıza sıktık kısacası.
Bence yanlış düşünüyorsunuz :D tecavüz kaçınılmazsa zevk alın Pro bitmez kolay kolay jail zaten 12 13 yaşındaki çocukların modu bence tabiki

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Gametracker hk.

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

leonhifi yazdı: Cmt Mar 16, 2019 12:08 am
Dragan Ratkoviç yazdı: Cmt Mar 16, 2019 12:05 am

Niye bırakıyosunuz ki ?
Bence yanlış düşünüyorsunuz :D tecavüz kaçınılmazsa zevk alın Pro bitmez kolay kolay jail zaten 12 13 yaşındaki çocukların modu bence tabiki
Pro hileden jail çoluk çocuktan geçilmiyor :D kısacası 1.6ya ayrılan sürenin sonuna geldik :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Gametracker hk.

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Dragan in söylediği gibi artık cs 1.6 bitti yani heves yok önceden karşımızda çoğu Server zor duruyor iken şuan yanlarından bile geçemiyoruz hepsi afk ve bot dolu biz yapsak anında ban yeriz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

OrmanMeyvesi
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Ts105

Gametracker hk.

Mesaj gönderen OrmanMeyvesi »

Neredeyse butun csd yasaklandigi icin olabilirmi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İmam-POWER

Gametracker hk.

Mesaj gönderen İmam-POWER »

OrmanMeyvesi yazdı: Cmt Mar 16, 2019 7:28 am Neredeyse butun csd yasaklandigi icin olabilirmi ?
Kardeşim burada boş yorum lütfen yapma. Madem sen daha iyi biliyorsun kimin yasaklanıp yasaklanmaması gerektiğini o zaman aç bir tane hosting, yasaklanları çağır senin hosting'inden sunucu alsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

Gametracker hk.

Mesaj gönderen MertMatin* »

Her doluluk olduğunda illa oyunlar örnek gösteriliyor.Fakat 1.6 oynayanların çoğu başka oyunu bilgisiyarı kaldırmadıkları için oynuyor,aldıklarındada bağzıları gidiyor.
Herzaman serverin dolacak diye birşey yok bir hafta dolar ikinci hafta bişey olur adam gelmez benim tahminimce şuanda okul + sınav haftası o yüzden boşdur diye düşünüyorum.
Örnek verceksem bi sunucu açmıştım en ön ipten rate ayarları on numaraydı çok iyi kalıcı useri vardır 1 hafta sonra 1,2 kişiden şikayet geldi rate ayarlarını değiştirdik. Full çeken server 10/10'da takıldı,eski rateleri yaptık fakat giden gitti eskisi gibi dolmadı,doldurmakta epey bi zaman aldı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

0nurd0gann
Clan İsmi: BLOODY GAMING
İletişim:

Gametracker hk.

Mesaj gönderen 0nurd0gann »

Ramazan ayında doluluk zirve yapar yine okullarda tatil oldumu 2.server arayışına bile geçeriz gametrackerde türkiye sıralamasındaki yabancı serverların hepsi bot server 25kişi görünüyor giriyorsun kimse yok tektek girip baktım eğer sıralamaya tekrardan dönmek istiyorsak bunları report kısmından toplu bir şikayet etmemiz gerekecek dünya sıralamasına kadar ulaşamasakta en azından türkiye lokasyonlu serverları ortadan kaldırır ve kendi aramızda tatlı bir rank kapışması yaşanabilir diye düşünüyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala