Gametracker hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2204
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Gametracker hk.
Selamun aleyküm arkadaşlar, hayırlı cumalar.
Gametracker üzerinde lokasyon değiştirmek yasak mı CSDurağında ?
Bunu öğrenmek istiyorum, eğer yasak değil ise değiştirmeyi düşünüyorum çünkü az bir hevesimiz vardı oda gitti bari geri kalan ile de bir şeyler yapma fikrimiz var
Bunu öğrenmek istiyorum, eğer yasak değil ise değiştirmeyi düşünüyorum çünkü az bir hevesimiz vardı oda gitti bari geri kalan ile de bir şeyler yapma fikrimiz var
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Gametracker hk.
Csd 'nin gt üzerinde bir yaptırımı yok. Istersen san marino yapÖzcan Örs yazdı: Cum Mar 15, 2019 1:59 pm Selamun aleyküm arkadaşlar, hayırlı cumalar.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Gametracker hk.
Bundan 2 ay önce gece 3 te 32 kişi 4 ise 20 kişi bile olabiliyordu, ancak şuan bomboş kalıyor bu düşüş neyden kaynaklı CS 1.6 bitiyor mu?
Linklerini gizle |
Gametracker hk.
ondan olduğunu sanmıyorum yüksek ihtimal hep mapı oynattığından doluluk kaybediyorsundur.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Gametracker hk.
Normalde de öyle yapıyorduk ancak öyle bir problem ile karşılaşmadıkSerhat Öndeş yazdı: Cum Mar 15, 2019 2:13 pm ondan olduğunu sanmıyorum yüksek ihtimal hep mapı oynattığından doluluk kaybediyorsundur.
Linklerini gizle |
Gametracker hk.
Gündüz olan doluluğunuz gece olan boşluğunuzu geçmiyor ise rank atlama hızınız yavaşlar.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Gametracker hk.
Onu anladım Taha da anlamadığım nokta şu eskiden server hiç boş kalmaz iken şuan neden böyleTaha Demirbaş yazdı: Cum Mar 15, 2019 2:53 pm Gündüz olan doluluğunuz gece olan boşluğunuzu geçmiyor ise rank atlama hızınız yavaşlar.
Linklerini gizle |
Gametracker hk.
Tek açıklaması zaman.Özcan Örs yazdı: Cum Mar 15, 2019 2:58 pmOnu anladım Taha da anlamadığım nokta şu eskiden server hiç boş kalmaz iken şuan neden böyleTaha Demirbaş yazdı: Cum Mar 15, 2019 2:53 pm Gündüz olan doluluğunuz gece olan boşluğunuzu geçmiyor ise rank atlama hızınız yavaşlar.
ilk önce go sonra pubg sonra apex ve aralarında daha niceleri çıktı.
Linklerini gizle |