Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

sxe hak.

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
hertürkaskerdoğar

sxe hak.

Mesaj gönderen hertürkaskerdoğar »

sxe yi indiriyorum. açıp oyuna giriyorum buraya kadar sorun yok. ama sxe sw lerine giremiyorum. oyuna girdikten 5 sn sonra hata verip atıyor sebebi ne olabilir . teşekkürler
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

sxe hak.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

sXe kullanmamanızı tavsiye ederim. Hiçbir güvencesi yok, her türlü hile geçiyor. Steam den para verip oyunu satın alın, EAC maçlara girin daha iyi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

sxe hak.

Mesaj gönderen Emre Gezer »

Bu sorunu bende almaktayım hala çözebilmiş değilim uzun zamandır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
hertürkaskerdoğar

sxe hak.

Yek'-ta yazdı: Cum Mar 15, 2019 8:18 pm sXe kullanmamanızı tavsiye ederim. Hiçbir güvencesi yok, her türlü hile geçiyor. Steam den para verip oyunu satın alın, EAC maçlara girin daha iyi.
haklısınız da milletin ağzına sakız olmuş "sxe gelin sıkıysa " diye. Onlara diyorum gelin eac atak. veya steam+ ları yükleyip gelin bu sefer de konuşamıyor tabi karşımda.
aslında sxe kullanan biri değilim ama maç almış bizimkiler 2 3 gün sonraya

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

sxe hak.

Mesaj gönderen Emre Gezer »

Bu sorun bende Win10'a geçtikten sonra olmaya başladı. Onun öncesinde bir problem yoktu. Muhtemelen Yönetici Başlatma ayarlarıyla alakalı uzun süredir bakmıyorum çözümüne denemediğim yöntem kalmadı. Çözerseniz eğer çözümünü özel mesaj ile veya buraya yazarsanız sevinirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
hertürkaskerdoğar

sxe hak.

Emre Gezer yazdı: Cum Mar 15, 2019 8:45 pm Bu sorun bende Win10'a geçtikten sonra olmaya başladı. Onun öncesinde bir problem yoktu. Muhtemelen Yönetici Başlatma ayarlarıyla alakalı uzun süredir bakmıyorum çözümüne denemediğim yöntem kalmadı. Çözerseniz eğer çözümünü özel mesaj ile veya buraya yazarsanız sevinirim.
Yazarım tabiki kardeşim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

sxe hak.

Mesaj gönderen ByPassage »

hertürkaskerdoğar yazdı: Cum Mar 15, 2019 8:11 pm sxe yi indiriyorum. açıp oyuna giriyorum buraya kadar sorun yok. ama sxe sw lerine giremiyorum. oyuna girdikten 5 sn sonra hata verip atıyor sebebi ne olabilir . teşekkürler
kardeşim sxe cok sıkıntı ben her aktif ettigimde bilgisayar mavi ekran veriyor hiç deneme

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
hertürkaskerdoğar

sxe hak.

ByPassage yazdı: Cum Mar 15, 2019 8:56 pm
hertürkaskerdoğar yazdı: Cum Mar 15, 2019 8:11 pm sxe yi indiriyorum. açıp oyuna giriyorum buraya kadar sorun yok. ama sxe sw lerine giremiyorum. oyuna girdikten 5 sn sonra hata verip atıyor sebebi ne olabilir . teşekkürler
kardeşim sxe cok sıkıntı ben her aktif ettigimde bilgisayar mavi ekran veriyor hiç deneme
Zaten pes edicem galiba elle tutulur düzgün bişe bulamadım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

sxe hak.

Mesaj gönderen MertMatin* »

hl.exe değiştirmişmiydiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

sxe hak.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

hertürkaskerdoğar yazdı: Cum Mar 15, 2019 8:35 pm haklısınız da milletin ağzına sakız olmuş "sxe gelin sıkıysa " diye. Onlara diyorum gelin eac atak. veya steam+ ları yükleyip gelin bu sefer de konuşamıyor tabi karşımda.
aslında sxe kullanan biri değilim ama maç almış bizimkiler 2 3 gün sonraya
sXe gelin sıkıysa diyor ise bir takım, hileyi sadece sXe de açabiliyorlardır. Hiç maça girerek kendinizi küçük düşürmeyin, maçtan sonra ağlayan siz olursunuz.

Eğer steam+ yükledi iseniz, steam+ ile sXe çalışmaz. Steam+, sXe nin bağlanmasını engelliyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala