sxe yi indiriyorum. açıp oyuna giriyorum buraya kadar sorun yok. ama sxe sw lerine giremiyorum. oyuna girdikten 5 sn sonra hata verip atıyor sebebi ne olabilir . teşekkürler
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Yek'-ta yazdı: Cum Mar 15, 2019 8:18 pm
sXe kullanmamanızı tavsiye ederim. Hiçbir güvencesi yok, her türlü hile geçiyor. Steam den para verip oyunu satın alın, EAC maçlara girin daha iyi.
haklısınız da milletin ağzına sakız olmuş "sxe gelin sıkıysa " diye. Onlara diyorum gelin eac atak. veya steam+ ları yükleyip gelin bu sefer de konuşamıyor tabi karşımda.
aslında sxe kullanan biri değilim ama maç almış bizimkiler 2 3 gün sonraya
Bu sorun bende Win10'a geçtikten sonra olmaya başladı. Onun öncesinde bir problem yoktu. Muhtemelen Yönetici Başlatma ayarlarıyla alakalı uzun süredir bakmıyorum çözümüne denemediğim yöntem kalmadı. Çözerseniz eğer çözümünü özel mesaj ile veya buraya yazarsanız sevinirim.
Emre Gezer yazdı: Cum Mar 15, 2019 8:45 pm
Bu sorun bende Win10'a geçtikten sonra olmaya başladı. Onun öncesinde bir problem yoktu. Muhtemelen Yönetici Başlatma ayarlarıyla alakalı uzun süredir bakmıyorum çözümüne denemediğim yöntem kalmadı. Çözerseniz eğer çözümünü özel mesaj ile veya buraya yazarsanız sevinirim.
hertürkaskerdoğar yazdı: Cum Mar 15, 2019 8:11 pm
sxe yi indiriyorum. açıp oyuna giriyorum buraya kadar sorun yok. ama sxe sw lerine giremiyorum. oyuna girdikten 5 sn sonra hata verip atıyor sebebi ne olabilir . teşekkürler
kardeşim sxe cok sıkıntı ben her aktif ettigimde bilgisayar mavi ekran veriyor hiç deneme
hertürkaskerdoğar yazdı: Cum Mar 15, 2019 8:11 pm
kardeşim sxe cok sıkıntı ben her aktif ettigimde bilgisayar mavi ekran veriyor hiç deneme
Zaten pes edicem galiba elle tutulur düzgün bişe bulamadım.
hertürkaskerdoğar yazdı: Cum Mar 15, 2019 8:35 pm
haklısınız da milletin ağzına sakız olmuş "sxe gelin sıkıysa " diye. Onlara diyorum gelin eac atak. veya steam+ ları yükleyip gelin bu sefer de konuşamıyor tabi karşımda.
aslında sxe kullanan biri değilim ama maç almış bizimkiler 2 3 gün sonraya
sXe gelin sıkıysa diyor ise bir takım, hileyi sadece sXe de açabiliyorlardır. Hiç maça girerek kendinizi küçük düşürmeyin, maçtan sonra ağlayan siz olursunuz.
Eğer steam+ yükledi iseniz, steam+ ile sXe çalışmaz. Steam+, sXe nin bağlanmasını engelliyor.