Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

2019'da Akn Kesin Kalkacakmı ?

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

ShooTeR yazdı: Prş Oca 10, 2019 8:02 am Paul reyizde ozelmusteriyonetimi@turktelekom.cok.tr ye at dedi ydi ora attim ben
Farketmez ya bu iletişim kanali benle guzel. Ilgilendi benim attigimada atabilirsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

BY FURKAN ! yazdı: Prş Oca 10, 2019 8:41 am
ShooTeR yazdı: Prş Oca 10, 2019 8:02 am Paul reyizde ozelmusteriyonetimi@turktelekom.cok.tr ye at dedi ydi ora attim ben
Farketmez ya bu iletişim kanali benle guzel. Ilgilendi benim attigimada atabilirsin.
Bakalim instadan paulla ttye etiket attim story atarak tekrar baksinlar bakmazlarsa tekrar paula yazicam setbasi telekominasyon calisanlarindan birinide ararim bugun onada sordururum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

BY FURKAN ! yazdı: Prş Oca 10, 2019 7:43 am
ShooTeR yazdı: Çrş Oca 09, 2019 11:36 pm
BY FURKAN ! yazdı: Pzr Oca 06, 2019 3:43 pm TT'un altyapisi ile Superonline altyapisi ayni veya ayri oluyor bazi yerde git krdsm superonline al TT alacagina. (Lafim Cemaatten dişari)
tplink.png
Su lanet olası max değeri bir düzeltemediler paul dayıda yararlı olamadı özel müşteri yönetiminden arayan bayana ben sorunumu anlatıyorum hanımefendi bana başka birşey anlatıyor diyorum madem bana şuan böyle oluyor niye önceden 16k sabitti bu bunu açıklayın diyorum kadın itinayla aldığınız hız o diyor ben napabilirim diyor...
ÇILDIRICAAĞM!!!
Dostum, paul dayi bana bunu atti buna mail at.
İlgili direktörümüz enize beye konuyu anlatan bir mail atabilirsen konuyla ilgili seni bilgilendirecektir. akdag.eniz@turktelekom.com.tr
Sen net sonuç attınmı attığın mailden instaya yazdım umursanmadı paula yazdım tekrar attıgım maile tekrar yazarmısın seni tekrar arıyıcaklar dedi ama ?
(benim belirttigim mailden kadın calısan arıyor hep seninki erkekse daha net anlatabiliriz bari kadın diye biraz saygılı konusuyoruz)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
BY FURKAN !

ShooTeR yazdı: Prş Oca 10, 2019 7:13 pm
ShooTeR yazdı: Çrş Oca 09, 2019 11:36 pm

tplink.png
Su lanet olası max değeri bir düzeltemediler paul dayıda yararlı olamadı özel müşteri yönetiminden arayan bayana ben sorunumu anlatıyorum hanımefendi bana başka birşey anlatıyor diyorum madem bana şuan böyle oluyor niye önceden 16k sabitti bu bunu açıklayın diyorum kadın itinayla aldığınız hız o diyor ben napabilirim diyor...
ÇILDIRICAAĞM!!!
İlgili direktörümüz enize beye konuyu anlatan bir mail atabilirsen konuyla ilgili seni bilgilendirecektir. akdag.eniz@turktelekom.com.tr
Sen net sonuç attınmı attığın mailden instaya yazdım umursanmadı paula yazdım tekrar attıgım maile tekrar yazarmısın seni tekrar arıyıcaklar dedi ama ?
(benim belirttigim mailden kadın calısan arıyor hep seninki erkekse daha net anlatabiliriz bari kadın diye biraz saygılı konusuyoruz)
Benimki erkek. Bendeki sorunu çözdüler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

BY FURKAN ! yazdı: Prş Oca 10, 2019 10:34 pm

Paul reyizmi atti sana bu maile mail at diye

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
BY FURKAN !

ShooTeR yazdı: Cum Oca 11, 2019 7:59 am
BY FURKAN ! yazdı: Prş Oca 10, 2019 10:34 pm

Paul reyizmi atti sana bu maile mail at diye
Evet.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala