Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

2019'da Akn Kesin Kalkacakmı ?

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
İletişim:

Mesaj gönderen ADOW »

DevilMyCry yazdı: Sal Oca 01, 2019 1:24 pm 2008 den beri TTNet abonesiyim 35 mbits 3 upload 75 TL vericem bu sene.
Bizimki 80 TL ve seninkinin yarısi bile deil :cry:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Serhat Öndeş yazdı: Sal Oca 01, 2019 1:00 pm Ben TürkNet kullnıyorum zam filan yok diğer firmalr yükselti
Yakında türknette yükselticek kampanya fiyatlarını mecburi serhat tt altyapısını kullanıyor :/

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

ADOW yazdı: Sal Oca 01, 2019 1:28 pm
DevilMyCry yazdı: Sal Oca 01, 2019 1:24 pm 2008 den beri TTNet abonesiyim 35 mbits 3 upload 75 TL vericem bu sene.
Bizimki 80 TL ve seninkinin yarısi bile deil :cry:
12 mb / 0.7 upload 55 tl oduyorum internet hizini 8 veriyorlardı tartışa tartışa 12ye yükselttirdim ben :/

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Serhat Öndeş
İletişim:

Mesaj gönderen Serhat Öndeş »

ShooTeR yazdı: Sal Oca 01, 2019 1:37 pm
Serhat Öndeş yazdı: Sal Oca 01, 2019 1:00 pm Ben TürkNet kullnıyorum zam filan yok diğer firmalr yükselti
Yakında türknette yükselticek kampanya fiyatlarını mecburi serhat tt altyapısını kullanıyor :/
Varsın zam yapsın dolandırıcı Türkcell’den daha iyidir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

Bu arada netspeed'de adsl kampanya 16 mbps 1mb upload 56 tl turk telekomdan iyidir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

Bak tt gene sinirimi bozdu arkadaşım bunlar ne paracı olmuş ya 12600 verdiği internet hizini speedtestte 10.5 mb alıyorum bi bakıyorum 2-3 ay sonra 11kya dusurmus 9 mb alıyorum önceden musteri hizmetlerini arayınca internet hızını bazen duzeltiyorlardı şimdi gene aradım ben birşey yapamam diyor ben artık buna uyandım bilerek düşürülme yapılıyor diyorum sesini çıkartmıyor adam santrale uzaksınız diyor oldugunuz bolgede 14 mb kadar alabiliyorsunuz diyor modem gene 16kya kadar rahat çekerim diyor bunlar inat yalan söylemeye devam ediyorlar internet sorunumuda genel müdürle goruşerek düzelttirdim yine öyle yaptırıcaz gibi gorunuyor...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

ShooTeR yazdı: Sal Oca 01, 2019 2:31 pm Bak tt gene sinirimi bozdu arkadaşım bunlar ne paracı olmuş ya 12600 verdiği internet hizini speedtestte 10.5 mb alıyorum bi bakıyorum 2-3 ay sonra 11kya dusurmus 9 mb alıyorum önceden musteri hizmetlerini arayınca internet hızını bazen duzeltiyorlardı şimdi gene aradım ben birşey yapamam diyor ben artık buna uyandım bilerek düşürülme yapılıyor diyorum sesini çıkartmıyor adam santrale uzaksınız diyor oldugunuz bolgede 14 mb kadar alabiliyorsunuz diyor modem gene 16kya kadar rahat çekerim diyor bunlar inat yalan söylemeye devam ediyorlar internet sorunumuda genel müdürle goruşerek düzelttirdim yine öyle yaptırıcaz gibi gorunuyor...
Arayinca birde saf saf biz bişey yapamayiz , biz sizin hizinizi goremeyiz falan diyorlar hizmet çöp sürünme dostum en kisa zamanda ttahhutun bitince varsa geç kablonete.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

BY FURKAN ! yazdı: Sal Oca 01, 2019 4:30 pm
ShooTeR yazdı: Sal Oca 01, 2019 2:31 pm Bak tt gene sinirimi bozdu arkadaşım bunlar ne paracı olmuş ya 12600 verdiği internet hizini speedtestte 10.5 mb alıyorum bi bakıyorum 2-3 ay sonra 11kya dusurmus 9 mb alıyorum önceden musteri hizmetlerini arayınca internet hızını bazen duzeltiyorlardı şimdi gene aradım ben birşey yapamam diyor ben artık buna uyandım bilerek düşürülme yapılıyor diyorum sesini çıkartmıyor adam santrale uzaksınız diyor oldugunuz bolgede 14 mb kadar alabiliyorsunuz diyor modem gene 16kya kadar rahat çekerim diyor bunlar inat yalan söylemeye devam ediyorlar internet sorunumuda genel müdürle goruşerek düzelttirdim yine öyle yaptırıcaz gibi gorunuyor...
Arayinca birde saf saf biz bişey yapamayiz , biz sizin hizinizi goremeyiz falan diyorlar hizmet çöp sürünme dostum en kisa zamanda ttahhutun bitince varsa geç kablonete.
Bakcam aga netspeed adsl 56 lira bunlara adsl 55 oduyorum güncel taahhute geçersem 70-80 öduyeceğime netspeed adsl 56 tl fiyatını değiştirmezse tak netspeed oda zam yaparsa kablonet candır.
Geçen internet arızamı çözerken şeflerinin numarası vardı sorun olursa ara beni dediyid onu arayacam oda ilgilenmezse genel müdüre ileticem genel müdürle konusunca hemen ilgilenip sorunu çözüyorlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

Dostum, ShooTeR şuan kablonette 3 paket begendim fakat vizion, Altin sinema paketleri var bu 2 si kafami kariştirdi acaba hangisini alsam hangisinde daha iyi kanallar var ? Begendigim 3 paket aşagiya birakiyorum.

1. PAKET : https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kam ... n-kampanya

2.PAKET : https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kam ... n-kampanya

3.PAKET : https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kam ... kampanyasi

Internet hizi konusunda ise bide şu saçmalik var saat 19.00 ile 24.00 arasinda paketlerin hizlari şu şekilde düşürülmekte.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

BY FURKAN ! yazdı: Prş Oca 03, 2019 12:16 am Dostum, ShooTeR şuan kablonette 3 paket begendim fakat vizion, Altin sinema paketleri var bu 2 si kafami kariştirdi acaba hangisini alsam hangisinde daha iyi kanallar var ? Begendigim 3 paket aşagiya birakiyorum.

1. PAKET : https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kam ... n-kampanya

2.PAKET : https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kam ... n-kampanya

3.PAKET : https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kam ... kampanyasi

Internet hizi konusunda ise bide şu saçmalik var saat 19.00 ile 24.00 arasinda paketlerin hizlari şu şekilde düşürülmekte.
İkinci paket daha uygun 90 tl ver 100 mbps net bedava nerdeyse...
Ama ona cok para veremem diyorsan ilk pakette uygun 50 mb 80 tl
Birde hiz dusumu akilli kota paketlerinde mevcut olması lazim sınırsızlarda oyle birsey yapmazlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala