Ama sana sunuda soyliyim eger apartman dolabindaki hosttan cekiceksen guzel ama uydudan vs. Cekiceksen ben önermiyorum sorun yasiyoruz diyenler görmüştüm önceden
BY FURKAN ! yazdı: Prş Oca 03, 2019 12:16 am
Dostum, ShooTeR şuan kablonette 3 paket begendim fakat vizion, Altin sinema paketleri var bu 2 si kafami kariştirdi acaba hangisini alsam hangisinde daha iyi kanallar var ? Begendigim 3 paket aşagiya birakiyorum.
Internet hizi konusunda ise bide şu saçmalik var saat 19.00 ile 24.00 arasinda paketlerin hizlari şu şekilde düşürülmekte.
İkinci paket daha uygun 90 tl ver 100 mbps net bedava nerdeyse...
Ama ona cok para veremem diyorsan ilk pakette uygun 50 mb 80 tl
Birde hiz dusumu akilli kota paketlerinde mevcut olması lazim sınırsızlarda oyle birsey yapmazlar
Evet hiz düşümü var 50 mbps lik alsam 20 mbps dusuyor ona katlanirim sorun yok takildigim yer vizion sinema paketimi altin sinema paketimi ? Daha iyi
ShooTeR yazdı: Prş Oca 03, 2019 7:52 am
Ama sana sunuda soyliyim eger apartman dolabindaki hosttan cekiceksen guzel ama uydudan vs. Cekiceksen ben önermiyorum sorun yasiyoruz diyenler görmüştüm önceden
Apartmanda host dolap var altyapimiz 100 mbps kadar destekliyor sorun yok onda
Hiz düşüm u akilli sinirsiz tarifede mevcut sinirsiz tarifede mevcut degil ama kampanyalı paket alicagin icin buyuk oran hiz dusumu olmaz basvuru yaparken sorarsin onu
ShooTeR yazdı: Prş Oca 03, 2019 8:48 am
Hiz düşüm u akilli sinirsiz tarifede mevcut sinirsiz tarifede mevcut degil ama kampanyalı paket alicagin icin buyuk oran hiz dusumu olmaz basvuru yaparken sorarsin onu
Müşteri hizmetleri hiz düşümü olur dedi.
Ama ben Güvenmiyorum başvuru yaparken Kablonet Bayisine gidip bizzat yüz yüze bütun detaylarini ogrenerek başvuru yapacagim.
Müsteri hizmetlerinden internete basvuru yapmak akil kări degil bence.
ShooTeR yazdı: Prş Oca 03, 2019 8:48 am
Müşteri hizmetleri hiz düşümü olur dedi.
Ama ben Güvenmiyorum başvuru yaparken Kablonet Bayisine gidip bizzat yüz yüze bütun detaylarini ogrenerek başvuru yapacagim.
Müsteri hizmetlerinden internete basvuru yapmak akil kări degil bence.
Akilli sinirsiz tarife diye birsey yazmıyorki paket detaylarinda..
Ben ttye musteri hizmetlerini arayarak yaptirmistim sana kalmis bisey
ShooTeR yazdı: Prş Oca 03, 2019 1:23 pm
Az önce tekrar baktim akilli sinirsiz tarife yaziyor onada katlanirsin artik
Katlanicam ortak Akn'den daha iyidir.
Suanda turk telekoma cok pis sinir oldum interneti kapattırsaım var müşteri hizmetlerini arıyorum hem cep hem evden internet hizmetinizin oldugu ev tel yada hizmet no girin diyor bu numaraya ait hizmet bulunmuyor diye yanıtlanıyor kafayı yiyicem gerçekten...