Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Yozgatle yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 9:39 pm
Oraya sadece pro ve dm olarak kiralanir yazmis bayrak yazmamis o yüzden olmaz bayraki cikar. O skinleri koy bisey olmaz saniyorum.
Bak bayrak kapmaca neden yazsınlar ki? zaten dm yazılmış bir de BK yazılması saçma olmaz mı?
Saçma olmuyor. İsmi Yazılabilir. Dm ile Bk modları farklı modlar. Sadece 4-5 senedir bir arada kullanılıyor nedeni ise serverlerde bayrak ile dm oyuncusu bir arada daha fazla doluyor ve daha eğlenceli oluyor. Kural esnemesin çok fazla diyede izin çıkmayabilir bilmiyorum bu konuda bir yorumda bulunamayacağım. Bk modu ses ve mdl dosyaları içeriyor 0 modelsiz olsa bile Bayrakları modelsiz koyamıyoruz koysakta bilmiyoruz nerede olduğunu malesef.
Yozgatle yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 10:00 pm
Bayrak modu yapilirsa bana haksizlik olur çünkü ön ipideyim.
Ne alaka bea. Cs 31 jail olunca diğer jaillere haksızlık o zaman.
Dm de benim bildiğim o gelen bayraklar yüklü geliyor diye hatırlıyorum, oyuncu bayrakları indirmeyecegi için sıkıntı da olmamalı. Modellere de sadece yönlendirme de limit olduğunu hatırlıyorum.
Taha Demirbaş yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 11:31 pm
Saçma olmuyor. İsmi Yazılabilir. Dm ile Bk modları farklı modlar. Sadece 4-5 senedir bir arada kullanılıyor nedeni ise serverlerde bayrak ile dm oyuncusu bir arada daha fazla doluyor ve daha eğlenceli oluyor. Kural esnemesin çok fazla diyede izin çıkmayabilir bilmiyorum bu konuda bir yorumda bulunamayacağım. Bk modu ses ve mdl dosyaları içeriyor 0 modelsiz olsa bile Bayrakları modelsiz koyamıyoruz koysakta bilmiyoruz nerede olduğunu malesef.
Zaten bayrak model ve sesleri Fast dowland da yüklediği için bu sure çok az. Bizim BK miz zaten dm ye kaçıyor biraz. Zaten şu piyasada olan tüm bayraklar dm tarzı bayrak serverler
Yozgatle yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 10:00 pm
Bayrak modu yapilirsa bana haksizlik olur çünkü ön ipideyim.
Ne alaka bea. Cs 31 jail olunca diğer jaillere haksızlık o zaman.
Dm de benim bildiğim o gelen bayraklar yüklü geliyor diye hatırlıyorum, oyuncu bayrakları indirmeyecegi için sıkıntı da olmamalı. Modellere de sadece yönlendirme de limit olduğunu hatırlıyorum.
Steam veya başka clientlerde yüklü geliyor mu ki ?
Admin şapkası da yüklü gelmiyor, ama yüklüyorlar. Bayrak kapmaca modeli 300 kb, default bir silah modeli ile kafa kafaya. Sıfır bir bayrak kapmaca sunucusunun dosyaları milisaniye ile iner.
Yek'-ta yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 11:39 pm
Admin şapkası da yüklü gelmiyor, ama yüklüyorlar. Bayrak kapmaca modeli 300 kb, default bir silah modeli ile kafa kafaya. Sıfır bir bayrak kapmaca sunucusunun dosyaları milisaniye ile iner.
Olumlu konuşmaların bizi mutlu ediyor inşallah sonu hüzünlü bitmez