Cs30 Alti Bayrak Mod.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1045
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Cs30 Alti Bayrak Mod kurabilir miyiz?
Skin olarak m4a1, ak47, awp, knife
Boyutlarını toplamı 10 mb bile değil.
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee
Skin olarak m4a1, ak47, awp, knife
Boyutlarını toplamı 10 mb bile değil.
@Taha Demirbaş
@Yek'-ta
@PaZee
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Cs30 Alti Bayrak Mod.
%99 olmayabılır ama %1 yetkililerden onay bekle ilk 30 ipin pro zorunlulugu var eger yasaklı mod kurulursa diger pro iplerin hakkına girmiş olursunuz pro açanlarda yasaklara uyuyor
Linklerini gizle |
-
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Yanlış biliyorsun DeathMacth da bayrak da DeathMatch bir çeşiti denilebilirMarkWeLL yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 9:29 pm %99 olmayabılır ama %1 yetkililerden onay bekle ilk 30 ipin pro zorunlulugu var eger yasaklı mod kurulursa diger pro iplerin hakkına girmiş olursunuz pro açanlarda yasaklara uyuyor

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Oraya sadece pro ve dm olarak kiralanir yazmis bayrak yazmamis o yüzden olmaz bayraki cikar. O skinleri koy bisey olmaz saniyorum.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Cs30 Alti Bayrak Mod.
sence yanlış mı ? yoksa işine gelmemeklemı sorun ben bu konular hakkında daha once bılgı aldıgım ıcın bu bılgıyı paylaşıyorum ben dm için izin aldıktan sonra dm ye ön ipler den yogun istek üzerine PRO/DM yapıldı orada /PRO/DM/BK yazısını goremıyorum o sebebden olmayabılırEmree. yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 9:33 pmYanlış biliyorsun DeathMacth da bayrak da DeathMatch bir çeşiti denilebilirMarkWeLL yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 9:29 pm %99 olmayabılır ama %1 yetkililerden onay bekle ilk 30 ipin pro zorunlulugu var eger yasaklı mod kurulursa diger pro iplerin hakkına girmiş olursunuz pro açanlarda yasaklara uyuyor![]()
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında
- Clan İsmi: Yakında
- İletişim:
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Bayrak modu yapilirsa bana haksizlik olur çünkü ön ipideyim.
Linklerini gizle |
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Tartışmaya açık bir konu, birbirinizi kırmadan tartışabilirsiniz. Son söz Ömer TELLİ nin olur. Ben olur olmaz demiyorum, çünkü bayrak kapmaca, deathmatch modunun bir uzantısı denilebilir. Olmayacak yanı modeller olur. Deathmatch moduna da model ekleyebilirsiniz, bayrak kapmaca moduna da model ekleyebilirsiniz. Bayrak kapmacanın sıfır hali modelsizdir zaten.
Linklerini gizle |
-
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Cs 95e girip bakabilirsiniz şuan 7 silah modeli var ama eğer 30 altı ip geçmemize müsade edilirse bu sayıyı 4 veya 5 yaparız sizi ve diğer svleri zor durumda bırakmamak içinYek'-ta yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 10:04 pm Tartışmaya açık bir konu, birbirinizi kırmadan tartışabilirsiniz. Son söz Ömer TELLİ nin olur. Ben olur olmaz demiyorum, çünkü bayrak kapmaca, deathmatch modunun bir uzantısı denilebilir. Olmayacak yanı modeller olur. Deathmatch moduna da model ekleyebilirsiniz, bayrak kapmaca moduna da model ekleyebilirsiniz. Bayrak kapmacanın sıfır hali modelsizdir zaten.
Linklerini gizle |
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Ben CSDurağı müşterisi yada çalışanı vs. değilim, sadece yorum yaptım. Uygun olup olmadığını ben söyleyemem.
Linklerini gizle |
-
Cs30 Alti Bayrak Mod.
İşime gelmemek değil, DeathMacth ile bayrak mod bir Pro ile jailin birbirine neredeyse hiç benzememesi gibi değil sadece farkı 2 bayrak var bu. İşime gelmezse 30 ustu bir ip de alırım. Biz model yuklicez dedik de bir CS:GO kurcaz demedik ya.MarkWeLL yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 9:43 pmsence yanlış mı ? yoksa işine gelmemeklemı sorun ben bu konular hakkında daha once bılgı aldıgım ıcın bu bılgıyı paylaşıyorum ben dm için izin aldıktan sonra dm ye ön ipler den yogun istek üzerine PRO/DM yapıldı orada /PRO/DM/BK yazısını goremıyorum o sebebden olmayabılırEmree. yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 9:33 pmYanlış biliyorsun DeathMacth da bayrak da DeathMatch bir çeşiti denilebilirMarkWeLL yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 9:29 pm %99 olmayabılır ama %1 yetkililerden onay bekle ilk 30 ipin pro zorunlulugu var eger yasaklı mod kurulursa diger pro iplerin hakkına girmiş olursunuz pro açanlarda yasaklara uyuyor![]()
Linklerini gizle |