Silah modelleri olmayacak ise ve saçma sapan eklentiler olmayacak ise, neden olmasın derim ben. Bayrak kapmacayı csplugin.com da paylaştığımızda o dönemin sunucuları silah modeli vs. yüklemiyorlardı.
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Amacım tamamı ile Tahaya muhalefet olmak 
Silah modelleri olmayacak ise ve saçma sapan eklentiler olmayacak ise, neden olmasın derim ben. Bayrak kapmacayı csplugin.com da paylaştığımızda o dönemin sunucuları silah modeli vs. yüklemiyorlardı.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
İmam-POWER
Konu Sahibi - Mesajlar: 1045
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Silah modelleri bizi biz yapandır. 3,4e kadar düşürebiliriz silah modellerini. Hızlı indirme de yükliceki için pek sorun olacağını düşünüyorum. Bu arada konuyu Ömer abiye iletir misiniz? Kesin cevapi alalım.
| Linklerini gizle |
Cs30 Alti Bayrak Mod.
3-4 model dahi olmaz. İlk 30 ip dosya yükleme konusunda en az olması gereken sunucular. Göstermiş olduğunuz bır silah modeli 3 mb oluyor zaten. Bayrak kapmacayı bayrak kapmaca yapan silah modelleri değildir. Bayrak kapmacayı bayrak kapmaca yapan haritada 2 tane taşınabilir bayrak olmasıdır.
| Linklerini gizle |
-
İmam-POWER
Konu Sahibi - Mesajlar: 1045
Cs30 Alti Bayrak Mod.
@Yek'-ta anladım. Ömer abi den cevapı alalım, ona göre kendimize yol belirleyeceğiz
| Linklerini gizle |
-
Ömer TELLİ
Yönetici - Mesajlar: 5465
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Maalesef şuan için sadece pro veya dm modlarına izin verilmektedir
| Linklerini gizle |