Ne alaka? Sen Cs40'dasınYozgatle yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 10:00 pm Bayrak modu yapilirsa bana haksizlik olur çünkü ön ipideyim.
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
İmam-POWER
Konu Sahibi - Mesajlar: 1045
Cs30 Alti Bayrak Mod.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
İmam-POWER
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Bak bayrak kapmaca neden yazsınlar ki? zaten dm yazılmış bir de BK yazılması saçma olmaz mı?Yozgatle yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 9:39 pm Oraya sadece pro ve dm olarak kiralanir yazmis bayrak yazmamis o yüzden olmaz bayraki cikar. O skinleri koy bisey olmaz saniyorum.
| Linklerini gizle |
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Saçma olmuyor. İsmi Yazılabilir. Dm ile Bk modları farklı modlar. Sadece 4-5 senedir bir arada kullanılıyor nedeni ise serverlerde bayrak ile dm oyuncusu bir arada daha fazla doluyor ve daha eğlenceli oluyor. Kural esnemesin çok fazla diyede izin çıkmayabilir bilmiyorum bu konuda bir yorumda bulunamayacağım. Bk modu ses ve mdl dosyaları içeriyor 0 modelsiz olsa bile Bayrakları modelsiz koyamıyoruz koysakta bilmiyoruz nerede olduğunu malesef.
| Linklerini gizle |
-
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Ne alaka bea. Cs 31 jail olunca diğer jaillere haksızlık o zaman.Yozgatle yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 10:00 pm Bayrak modu yapilirsa bana haksizlik olur çünkü ön ipideyim.
Dm de benim bildiğim o gelen bayraklar yüklü geliyor diye hatırlıyorum, oyuncu bayrakları indirmeyecegi için sıkıntı da olmamalı. Modellere de sadece yönlendirme de limit olduğunu hatırlıyorum.
| Linklerini gizle |
-
İmam-POWER
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Zaten bayrak model ve sesleri Fast dowland da yüklediği için bu sure çok az. Bizim BK miz zaten dm ye kaçıyor biraz. Zaten şu piyasada olan tüm bayraklar dm tarzı bayrak serverlerTaha Demirbaş yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 11:31 pm Saçma olmuyor. İsmi Yazılabilir. Dm ile Bk modları farklı modlar. Sadece 4-5 senedir bir arada kullanılıyor nedeni ise serverlerde bayrak ile dm oyuncusu bir arada daha fazla doluyor ve daha eğlenceli oluyor. Kural esnemesin çok fazla diyede izin çıkmayabilir bilmiyorum bu konuda bir yorumda bulunamayacağım. Bk modu ses ve mdl dosyaları içeriyor 0 modelsiz olsa bile Bayrakları modelsiz koyamıyoruz koysakta bilmiyoruz nerede olduğunu malesef.
| Linklerini gizle |
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Steam veya başka clientlerde yüklü geliyor mu ki ?EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 11:34 pmNe alaka bea. Cs 31 jail olunca diğer jaillere haksızlık o zaman.Yozgatle yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 10:00 pm Bayrak modu yapilirsa bana haksizlik olur çünkü ön ipideyim.
Dm de benim bildiğim o gelen bayraklar yüklü geliyor diye hatırlıyorum, oyuncu bayrakları indirmeyecegi için sıkıntı da olmamalı. Modellere de sadece yönlendirme de limit olduğunu hatırlıyorum.
| Linklerini gizle |
-
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Ben hiç servere girer iken bayrak modeli yüklediğini görmedim.
| Linklerini gizle |
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Admin şapkası da yüklü gelmiyor, ama yüklüyorlar. Bayrak kapmaca modeli 300 kb, default bir silah modeli ile kafa kafaya. Sıfır bir bayrak kapmaca sunucusunun dosyaları milisaniye ile iner.
| Linklerini gizle |
-
İmam-POWER
Cs30 Alti Bayrak Mod.
@Taha Demirbaş konuyu incelemekte Ömer abiye iletir misin
| Linklerini gizle |
-
İmam-POWER
Cs30 Alti Bayrak Mod.
Olumlu konuşmaların bizi mutlu ediyor inşallah sonu hüzünlü bitmezYek'-ta yazdı: Pzr Eyl 16, 2018 11:39 pm Admin şapkası da yüklü gelmiyor, ama yüklüyorlar. Bayrak kapmaca modeli 300 kb, default bir silah modeli ile kafa kafaya. Sıfır bir bayrak kapmaca sunucusunun dosyaları milisaniye ile iner.
| Linklerini gizle |